Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dobila sem darilo…..

dobila sem darilo…..

če bo dala isto darilo nazaj, potem pa sama ne bo nič boljša, a se motim?

Arriana,

ne vem če se motiš!!!!!?????????, je bla pa to vsekakor fora, ženska!

A štekaš??????

He he Brina:-)))))))))))))))))))

Nisem brala zgornjih odgovorov, ampak morda je bila nad vonjem navdušena in je sklepala, da je všeč tudi tebi, saj si ga konec koncev tudi ti zbrala zanjo (se pravi, ti je moral biti všeč…).
In ker je bila brez idej, je zavila v trgovino in ti izbrala točno to 🙂

Misliš, da bi bilo možno?
Če sta prijateljici, sem prepričana, da ni želela nič slabega. Verjetno si jo s svojim obiskom presenetila (si se prej napovedala?), ji s tem podrla plane, saj praviš, da je hotela še po čokolado – in da ne bi izpadlo, kot da je pozabila… 🙂

Če te še vedno žuli, ji povej, da ti je kozmetika tako zelo všeč, če tudi njej tako lepo diši.. saj veš, si ti že porabila? 😉

Uživaj v praznovanju in LP,
Z.

OK, pol če je bla fora, sam eni bi to res naredili, štekaš??????????

Štekaaaaaaaaaam, Ariana!

Pa pa Brina

Meni se pa dogaja, da za Novo leto spesnim za v čestitke kakšen tekst in naslednje leto prikolovrati po kakšni tretji poti do mene.
Se je pa tudi dogajalo, da sem komu podarila kakšno bonbonjero, zavito v temnejši papir in po nekaj mesecih dobila isto bonbonjero (s pretečenim rokom) nazaj.
Ah, pa kaj bi se sekiral…

:-))

Lepo se imej.

Meni pa moja babica vedno da “rabljena” darila. Mami da darilo, ki sem ga podarila jaz, meni pa darilo, ki ji ga je prinesla moja mami. Sva hoteli predlagati, da si letos kar doma zamenjava darili… Ampak, letos nas je pa babica zafrknila, ker je dala meni darilo od tete, mami moje darilo, teti pa darilo od mami :)))

Šit je v tem, da sem dobila na koncu eno češko bonboniero, zanič 100 na uro, mami je dobila full dobre rokavice, teta pa kavo illy, nov šal in AfterEight čokoladke.
No… midve z mami se temu samo še smejiva… drugo leto tudi midve planirava nakup češke bonboniere :))
Multipraktik, ki sva ga dali babici za rojstni dan, je dobila sestrična za god!

Vidiš Ulla ti vsaj praznih rok nisi ostala 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close