Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dobila sem darilo…..

dobila sem darilo…..

Ja, imela sem rojstni dan in za darilo dobila od (najboljše) prijateljice kozmetični paketek(gel za tuširanje,mleko,kremo,…). Vse bi bilo o.k. Ampak ta paket katerega mi je ona dal sem jaz njej pred pol leta dala za rojstni dan.Zraven sem še dala prominek in tudi njeno najboljšo čokolado..
No in zdaj sem bila pri njej in ona meni ta paketek porine v roke reče čokolado boš še dobila,saj je bila trgovina zaprta da bi mi kupila čokolado.Sploh mi ni čestitala, haloo. Nevem jaz se zdaj tako počutim “čudno”. Vredu če ji bilo moje darilo všeč nevem zakaj ga ne podari nekomu drugemu ne da mi to da za r. dan nazaj..
Kaj menite vi o vsem tem

Nimam besed…… to naj bi bila najboljša??? 🙁 prijatlca – haloooo!!!

Meni to ni normalno…še zdaleč ne!

Domnevam, da se da kozmetične paketke kupiti v trgovini. Kaj pa če je prijateljica kupila ravno takega, ker je sklepala, da ti je všeč, če si ravno takega podarila njej in to ni bi ravno tisti kozmetični paketek, ki si ga kupila ti. Ne sklepaj prehitro ali pa se motim.

Če pa je to tako, kot si napisala, pa tudi jaz ne odobravam početje tvoje najboljše prijateljice. Po mojem bi bilo bolje, da ti ne da nič in ti samo čestita, kot pa da naredi tako napako.

lp

ma, jst tut takih ne stekam…
pred kratkim, par dni nazaj, sm tut jst mela rojstni dan, pa sm tut od najboljših prijateljic (ceprav sploh vec ne kategoriziram ljudi na tak nacin, da je kdo pa najboljsi prijatelj, ker ma vsak svoj zivljenje in partnereje, pol pa ni vec casa da bi visel skupi non-stop k v srednji šoli in dejankso bili najbojši prijatelji) dobila eno popolno bedarijo – en otroski paket s kroznickom in vilcami in tko…. en let nazaj pa nek otroski nahrbtnik… pa za novo leto od ene eno plisasto igracko…
pa tut mene zanima, kako za vraga lahko nekomu, k ga poznas ze ene 8 let, kups ene take stvari… mislm, k bl k t, pa tut ne mors zgresit!!!!
mogoce je pa kej v zvezi z vodnarkami, da ns vsi zajebavajo v glavo, kar se tega tice….
da pa ti podari isto darilo nazaj, to more bit pa tut ze kruto!!!
in verjamem, da si se sekirala se dva dni, pa pizdila okol…. namrec, poznam te filinge in mislm, da sploh ne gre za to, da bi se zmrdovali nad darili al pa kaj, ampak odraslemu človeku pa ja lahko kupis karkoli drugega oziroma imas vsaj toliko v sebi, da jim gres kaj kupt, ne pa da poberes doma neki in jim pol podturis nazaj…
ma, folk je cudn…
al pa midve oddajava neki cudnga, da se se bliznjim (prijateljicam) ne da neki potrudit….

…. sem misla še nekaj naprej napisat pa so me kolegice klicale na malico, bom pa zdaj. Dobim kurjo kožo, alergijo v najhujši obliki, ošpice …, ko vidim in slišim, da kdo daruje naprej darilo, ki ga je sam prejel ali pa doma poišče “kar neki” in da za darilo. Moja svakinja je tud tak patron, prnese recimo mojemu možu (svojemu bratu) nogavice št. 44, bele barve (!!!), čeprav ona ve, da ima številko 41, da belih nogavic NIKOLI (to ji je že večkrat sam povedal), res nikoli ni nosil, konjak nevem kakšen, čeprav dobro ve, da pri nas ne pijemo nobenih žganih pijač, meni da recimo spodnjo majico št. 46, čeprav tudi ve, da majic ne nosim (moja konf.št. je 38-40!) in še več takšnih cvetk je bilo – do letos, ko smo se dogovorili – na najino pobudo, da se več ne obdarujemo. Js sem tip, ki zelo rada kupujem darila, jih podarjam, sama jih aranžiram in zelo sem vesela, če je obdarovanec darila vesel. Zoprni so mi ljudje, ki daril ne znajo niti dajati niti sprejemati.

Lep sončen dan vsem.

Primer tascice:
Vedno dobim za darilo belo bombazno spodnjo majico (rebrasto!), ker je ona alergicna, da ne nosim sp. majce. Haloooo?
Najbolj ji gre v nos, ko poleti nosim topke z naramnicami, pa samo modrc spodaj.
No, taka darila dobim, naj pa se povem, da so majice st.42-46, jaz pa nimam niti petdeset kil.

Podpišem se pod neny kar se tiče tega, kako jaz doživljam darila. Oh, kako so v sebi siromašni tisti, ki podarjajo identične ali popolnoma neuporabne stvari. Škoda.

Meni se zdijo takšni kupljeni paketi kozmetike skrajno abotno darilo, ki ga nihče ni vesel. Po moje je tvoja prijateljica pozabila, kdo ji je dal takšno neosebno in neuporabno darilo in ga je dala pač naprej. Kar se seveda ne dela. Jaz raje vržem v smeti, če vidim da sem dobila darilo kupljeno zadnji hip v marketu. Če ne vem kaj komu podariti je najboljši šopek svežih rož.
Skratka vrnilo se ti je kot bumerang.

Res je, če res ne veš kaj podariti, je najbolša rešitev šopek rož ali pa kaka lončnica, s tem sigurno ne fališ…

Točno tako: pozabila je, kdo ji je dal tako neosebno darilo (ti!), in ti ga je pač vrnila! Grdo, ampak če bi ji dala nekaj bolj osebnega, se to ne bi zgodilo. Nočem večino krivde prenesti nate, ampak to je resnica. Sicer pa ali ti še nikoli nisi česa podarila komu drugemu, kar si dobila v dar, če ti zares ni bilo všeč?

Tudi meni se zdi, da če ne veš kaj kupiti, je najboljše kakšna lončinica (zdrži dalj časa ko t šopek). Sicer pa sama darila izbiram zelo skrbno. Pomislim, kaj si kdo želi in kaj ima rad?! Dejanje tvoje prijateljice se mi zdi zelo čudno. Ma ne vem, kaj si nej mislim. Tudi meni ne bi bilo vseeno.

Lea1 !
Jaz ne podarjam kar dobim za dar naprej drugim.. Če pa dobim že kakšno stvar npr.ta kozm. paket ga porabim.. Dam v kopalnico pa ga cela družina uporablja mi nismo ta “haklik” da bi stvari metali stran,ki so uporabne..
Samo meni se je to zdelo čudno.
No vredu, pa bez zamere.

a si se vprašala, če ti ni hotela s tem nekaj povedat, če ti je potem še čokolado “vrgla” naprej; takšnih “čip” zadev, se pa res ne podarja “ta najtaboljšim prjatlom” a nimaš nč domišljije;

Vprašaj se, kako se je pa ona počutila, ko je prejela tvoje darilo – hallooooo

lp

p.s potem ga pa daj v kopalnico in ga uporabljajte družinsko, čao

pa kaj jo zdej napizdevate no, o nekem neosebnem darilu.taki paketki znajo bit čist ok.clo zlo ok.dejstvo je, da ji je prijateljica vrnila darilo. če pa to ni skrajno nesramno in neokusno , pa tud nč nočem.darilo je znak pozornosti do nekoga , ki mu je namenjeno. in ta ga mora kot takega tud vzet.važna je gesta, se mi zdi.
Nia

ja nia, mislm da ne veš, tut ti si zaplankana;

Kaj, a isti paket si dobila nazaj? He he he, ta je pa dobra. Ne sekiraj se. Sam da ni dala zraven še čokolade, ziher je bila že plesniva po tolikem času.

Če si pametna, jo boš vprašala kaj je na stvari in se pogovorila z njo. Mogoče ti je, stem, res hotela nekaj povedati.

PO mojem ti je tud hotela povedat, da ji darilo ni všeč… Sam men se to ne dzi fer. Ona pač ni mogla vedet, če recimo ti takrat nisi mela ravno veliko denarja, ko si ji to podarila, mogla bi bit zadovoljna že z malenkostjo.

Ne se sekirat, vse najboljše, pa želim ti, da najdeš pravo prijateljico.

Jah, kaj nej rečem.., tista k ma take prjatlce, sovražnic niti ne rab. Kakorkoli že, njena poteza ni na mestu.

No, tkole nared:
če res veš, da gre za ISTI paket (mal neosebno je pa tud od tebe, da ji daješ kompletno zavite darilne pakete, a ni tko?), ji v hecu povej, da veš, da je bla tud še čokolada zraven, kako, pa da je to pojedla.
No, potem se bo pa pogovor razvil naprej in boš videla, kaj je na stvari.

Če sta res prjatlce, dobiš še čokolado nazaj….ne, hecam se!

Lp in dobro spelji!

Ne, po mojem tko naredi. Začnii pogvor o tem, da pač nisi hotela, da bi bila užaljena zarad darila, ki si ji ga dala, da si pač mislila da jo boš razveselila, povej pa ji tudi, da si užaljena tudi ti, ker ni bila hvaležna za drobno pozornost. In da če je tako, da pol pač ne more bti tvoja prijateljica.

šenkanemu konju se ne gleda v zobe

Ciao,

veš kaj, paket prišparaj do drugega leta, pa ji ga daj nazaj za roj.dan. Pa mogoče tud čokolado.

He , he… jaz iskreno mislim da je tvoja prijateljica do konca nesramna…

Brina

hehe, točno, za naslednji roj. dan ji daj spet to nazaj, pa bo! :)))

pa tudi če je ta “prijateljica” to hotela povedati, da ji takrat darilo ni bilo všeč, bi lahko na kakšen drugi način to storila, no! To je pa skrajno grdo naredila!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close