Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba – Hotel Vincci Resort

Djerba – Hotel Vincci Resort

Hm tole pa ni dobro in zaradi tega me Tunizija še dolgo ne bo videla; Opomba: Morje zaradi bližine nasipa občasno ni primerno za kopanje zaradi morskih alg.

Krokodili že, pa bazarji,..vendar zvečer nimaš kam iti malo na sprehod, na kakšno pijačo, malo v življenje, za razliko od Yasmina Hammameta,
lp.

ma kdo slike od animatorjev??
pišite mi na : plavolasa@gmail.com

Lani se je o mačkah kar dosti pisalo, zato me zanima če so še v hotelu in koliko več jih je saj so imele pozimi dost časa da so se razmonoževale in z sexom spravile dol odvečne kilograme, za katere so bile krive radodarne gospe z obilnim hranjenjem.

Kakšni komentarji, želje…:))))))))))))))

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

[/quote]

Lani se je o mačkah kar dosti pisalo, zato me zanima če so še v hotelu in koliko več jih je saj so imele pozimi dost časa da so se razmonoževale in z sexom spravile dol odvečne kilograme, za katere so bile krive radodarne gospe z obilnim hranjenjem.[/quote]

:)))
mucke so še, kakšne dve ali tri se veselo sprehajajo po jedilnici…
drugače pa jih vsi hranijo, mačke pa so kar izbirčne in moraš zelo paziti, da ti ne spodrsne na starih salamah, ki ležijo po tleh. Sicer se personal zelo trudi, da takoj po obrokih pometejo hrano pod mizami.
Varnostniki pri zadnjem vhodu poleg diskoteke pa jim tudi redno nastavljajo hrano, tako da za mačke ni bojazni, da bi umrle od lakote.

Mačke so res suhe, zgleda da je to takšna pasma, ampak nič kaj bolj suhe od mačk v Grčiji, Španiji ali drugod po Mediteranu.

lep mačji pozdrav!

Živjo

a se meni samo zdi, ali so mačke postale že neke vrste maskota hotela?:)

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Zverinjak z 4*, na Djerbi doživiš prav vse!!

WORMS, kar pogumno z besedo na dan….

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

mene pa zanima če mete kake slike od hotela vinccija??
pišite na plavolasa@gmail.com
hvala…

Živjo

A smem zvedet, zakaj tako vneto sprašuješ po slikah od vinccija?

edera

Tisti, ki ste bili letos v tem hotelu, napišite pohvale, pripombe, opazke,..
Še pred parimi leti je bila Djerba za nas Slovence SUPER, letos pa je zelo veliko kritik in nezadovolstva s hrano, hoteli, osebjem,..

Mi potujemo tja 19.07.2009,…

hvala vsem,lp

Nikjer in nikoli ne bo 100 % zadovoljivost gostov. Nekateri si pač predstavljajo, da so si za 500 € kupili cel hotel.

Vinci resort je nasplošno dobro znana in pohvaljena hotelska veriga. Mi smo si v avg. rezervirali ruleto in je eden izmed možnih hotelov tudi ta. Držim pesti, da nam ga dodelijo, sem prepričana, da je vrhunski.

Zdravo,

Smo se ravno včeraj vrnili iz tega hotela. Glede Krokodilje farme, Midouna in Gusarskega izleta si lahko prebereš moja posta malo nižje, glede samega hotela pa praktično nimam pripomb.

Hrana neverjetno pestra in odlična, bazen zelo velik, tudi ležalnikov je veliko tako, da ni potrebno vstati že ob 7:00 čeprav je dosti bolj prijetno kopanje na plaži, saj imamo bazene doma. Je do tja prijeten 10 min sprehod, ali pa z vlakcem

Gostje so recimo 80 % francozi, 10 % slovencev, 10 % ostalo. Vse poteka v francoščini, angleško ne znajo preveč, mogoče nekaj bolje prideš skozi z nemščino, sicer pa tisto kar tam rabiš se že sporazumeš.

Čistoča (posteljnina, brisače) je o.k. je pa res bolje, da ne greš s prstom po polici v omari – moja žena je šla takoj prebrisati police predno je zložila noter stvari. Klima ni problem da deluje tudi ko vas ni v sobi-vam ne vlečejo ven kartico (je to druga kartica kot je za odpiranje sobe).

Če vam soba ni všeč vam jo takoj zamenjajo-še bolj če boš pustila 2-3 €, glede na to da so vsak dan izmene pa bi si lahko tudi izbrala sobo in bi jo najkasneje naslednji dan zjutraj dobila. Mi nismo komplicirali – najprej si rečeš, pa zakaj nimam balkona proti bazenu, vendar je zvečer muzika za mlade in je bolje imeti sobo orientirano na drugo stran.

Komarjev ni. Vsak ki ima AI mu dnevno (poleg vse zastonj pijače in hrane) pripada tudi ena plastenka (1,5 l) vode, ki jo lahko odneseš v sobo – jo dobiš v notranjem baru – vpraša te le za št. sobe zaradi evidence. Tudi sicer te dostikrat vprašajo za št. sobe in kar ne veš, ali je v tisti restavraciji za plačati in ti bodo kasneje izstavili račun – kot rečeno ni panike.

Obvezno pojdi v lastni režiji gledat krokodile in v Mesto Midoun 4-5 min s taksijem, cena 2 TD (1 €) – imajo vsi vključene taksimetre. Polovica taksistov ni z mano spregovorilo niti besede, polovica (starejši) pa bi se kar pogovarjali – Nemščina in ti ponudijo 4 urni ogled otoka za 50 TD. Če si misliš iti pogledat otok pojdi v vsakem primeru v lastni režiji – glej le, da bo taksist znal kakšen tvoj jezik, saj agencija vse brez veze preplačaš. V Midoun ni za iti v okviru takšnega ogleda otoka ampak samostojno, saj te nekaj ur ne bodo izvlekli iztrgovin. na Gusarski otok pa NI za iti-rajši v Midoun in zapravi tisti denar za nekaj La Coste majčk.

LP

Erick in nokia -29, hvala vama za odgovore,..mi smo se itak že odločili, da gremo gledat le krokodile,…ker smo nori na kopanje, bomo večino časa na obali,..

Erick, prosim povej, kakšna je obala,..pri nekaerih plažah se menda nabira mosrska trava in je moteče,..

Če mi še to napišeš, si super,..Hvala,lp

Vsak hotel ima “svojo” plažo, kjer so brezplačni ležalniki in senčniki. Jih je kar dovolj tako, da lahko praktično prideš kadarkoli. Ob začetku plaže imaš hišico (za njo so trije tuši), kjer imaš v kolikor imaš AI zastonj pijačo (Sprite, Coca cola, Fanta – si sam natakaš v plastične lončke kolikor hočeš), sladoled pa je plačljiv 2TD (Lučke ala magnum,…)

Sem pričakoval, da bo na plaži polno morske trave in da bo vse smrdelo po napol nagniti travi, vendar jo prvih 5 dni ni bilo čisto nič (niti na plaži niti v morju), zadnja dva dni pa je bil v morju pas trave širok dobrih 5 m – tu ni šlo toliko za dolge zelene liste trave, ampak bolj za rjave travnate “nitke”, ki jih morje kar ni hotelo izvršti, da bi jih lahko počistili, jo pa potem nekje 10 m od obale spet ni bilo nič. Je prišla z malo večjimi valovi – mogoče jo že danes ni več, pa tudi ni preveč moteče-pač greš več kot tistih 10 m v vodo. Se pa dno v vodi zelo počasi spušča tako da lahko tudi 20 m daleč še stojiš. Plaža pa je ves čas čista, skratka vse o.k.

Po plaži vseskozi hodijo domačini ki prodajajo sadike palm, ali kakšne zmaje za spuščati, kdo s kakšnimi kamelami da se z njimi slikaš, prodajalec ogrlic in njihovih oblačil, “varnostnik” na plaži pa jih ves čas odganja, ki ga pa ne je..jo pet posto. Ti prodajalci ne gredo med ležalnike, ampak gredo mimo tik ob morju in imajo v rokah tisto kar ponujajo in gledajo, ali jim bo kdo pristopil da bi kupil. Bolj je moteč celo ta “varnostnik” (starejši možakar z brki z majico Security), ki ves čas piska na piščalko in hodi za njimi.Tako da ni nobenega strahu da bi ti tu kdo kaj vzel iz torbe ob ležalniku. Lahko greš čez ta hudo pripeko v hotel, pa bo še vedno vse na mestu.

Ves čas malce pihlja tako da je zelo prijetno. Vročine se sploh ne čutiš tako kot pri nas, ko ti pri 30 že teče dol, tu pri 38 pa praktično nimaš kapljice potu.

LP

Erick, super opisuješ, hvala,.

Vse ste opisali zelo natančno vendar mene zanima ali se je možno sončit zgoraj brez ali je to prepovedano !!

Na plaži so se posamezne sončile zgoraj brez in ni nobenih problemov, pri bezenu v hotelu pa nisem nobene videl.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close