Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba – Hotel Vincci Resort

Djerba – Hotel Vincci Resort

Tinaa kdo pravi da bo otrok letal po hotelu neomojeno če ga imaš lepo vzgojenega???? se vidi da nimaš blage veze o otrocih in jih verjetno tudi ne maraš, to pa pojasni da si ena tistih starih tečnih bab ki jim gre vsak glas nasmejanega razigranega otroka na živce, ker pa si tako zakompleksana in te je sram med ljudi zato pa se družiš z živalmi ker veš da ti ena uboga mucika nič ne more in se počutiš močna nad njo… med ljudmi pa se pač ne moraš tako počutiti.

Če imaš otroka lepo vzgojenega, potem tudi ve, da se drekov ne jemlje v roke.

Za ostalo pa… : :-)))))))))))

Jaz grem v ta hotel in imam male otroke in zelo rada živali.
Me pa kar mine, da bi se igrali v peskovniku, kjer so zakopan mačji dreki in če je to res, se bom tam tudi pritožila. Pa to nima nobene veze z vzgojenostjo otrok ali s tem, da na njih ne pazimo, ker celega peskovnika pa tudi ne mislim sama presejat, preden otroke not pustim.
Ker v peskovnik zakopani dreki so pa resnično nehigijensko in v tem primeru imam res raje, da dreki ležijo sredi ceste.

Ampak, tukaj ste pa mail tinnee neokusno razcefrali do te mere da gre normalnemu bralcu že močno na bruhanje.

Tinnaa je verjetno ena izmed mnogih katere je Kompas prebukiral v hotele djerba Vincci resort in Vincci Alkantara Thalassa ker v hotelu Vincci Diana beach ni bilo na voljo potepuških mač za hranjenje.
In, da se razumemo, moj otrok je za razliko od tebe primerno vzgojen. In mu je bilo vedno jasno ,da se dreka ne prijema ( verjetno ti nebi dal roke). In kot so ostali pritrdili to nima veze z vzgojo. In čeprav se ne strinjaš sem prepričan, da z plačilom letovanja v hotelu višje kategorije pričakujem, da otroka ne rabim varovati pred mačjimi iztrebki v peskovniku, na cesti v travi in jedilnici. In pričakujem tudi ,da me med oddihom ne bo motilo mjavkanje sestradanih potepuških mačk, ker pač te v hotelske komplekse ne sodijo in vsak hotelir, ki kaj da na svoj hotel bo poskrbel, da prežene potepuške kosmate nadležneže . Glede na napisano vidim, da v verigi Vincci ne skrbijo najbolje za svoj renome in je temu primerna tudi ocena hotela na raznih forumih.
P.S
Kaj se za rjavo belega psa pri Alkantara Thalassi ni dalo suniti kakšnega šnicla. Glede na to, da si bila deležna AI je to res žalostno. Takšna skopost. Ubog kužek, gostje se mastijo on pa ne dobi nič. To ti pa ni podobno, pes res ni maček, ampak………..

Primož!

Prosim te lepo, če lahko zbrišeš to temo. Zelo mi je žal, da sem sploh to napisala, ker mi je hudo, da bodo zaradi te teme nastradali mucki, ki so popolnoma nedolžni. Zdaj se bodo primitivni ljudje še celo pritožili čez njih v hotelu, da jih bodo res na grd način odstranili.Mar bi bila tiho, nekaj dobrih ljudi se itak vedno najde, in jim da kaj za jesti.Le kaj sem mislila…
Zelo mi je hudo, da obstajajo tako grdi, nesramni , hudobni ljudje….

S to temo nisem želela nič slabega, ampak nekaj dobrega—-očitno sem naredila ravno obratno.

Worms, hudo mi je ker imaš otroke, želim jim , da ne bodo taki kot si ti.

Erla, pazi kaj delas, kajti tudi slabo se s slabim vrača…pa upam, da tam ne dobiš kakšnih glivic kje v bazenu…

Lepo se imejte….in ne pozabite: Vse se vrne, dobro z dobrim in slabo s slabim.

Tole je pa že prehuda žalitev. Ste “ljubitelji” mačk takšni?

Če se bo gdo pritožil nad prisotnostjo kosmatincev in bodo le te odstranili na tak ali drugačen način boš za to kriva ti Tinnaa in tebi podobni. Saj če mačk ne bi hranili bi te same odšle “s trebuhom za kruhom” oziroma se tam sploh ne bi pojavile. Glede na to da se hvališ, da se z mačkami ukvarjaš že 20 let, bi lahko vedela, da se mačke “znajdejo” in niso odvisne od pomoči tvoje vrste.
Lahko se usajaš na vse pretege, drugače mislečim želiš slabo, kar kaže na to,kakšen tip “človeka”, morala boš priznati, da si za morebitno odstranitev kosmatincev kriva TI!!!

Tinaaa ne sekiraj se!!! Hotela si pomagati muckom in to je sigurno dobro dejanje.
Mislim pa, da je ta tema res že prišla predaleč, tak da ti svetujem da sploh nič več ne napišeš pa bodo že odnehali.

LP

kitty, ravno tebe smo še čakali hehehe

Jaz sem pa naletela na pasjo družinico tik za plažo hotela Abir in Penelope beach. Dva bela srednje velika psa in trije mali kužki. To so brezdomi psi, ki jih hranijo turisti, naselili so se na majhno smetišče tik za plažo. Še sedaj se mi smilijo. Hrana sama še ni tak problem, hujše je to, da so več ali manj brez vode v tisti vročini. Občasno jih hrani fant, ki skrbi za ležalnike na plaži hotela Abir, za vodo so imeli pa neko izrezano plastično steklenico, ki se je kotalila sem in tja in se je vse skupaj polivalo. Kupila sem jim plastično otroško kanglico (drugega ni bilo za dobit), upam da jim kdo naliva vodo…..res se mi smilijo in upam, da bo tam mimo prineslo čim več takih ljudi, kot si ti tinnaa (in čim manj takih osebkov kot je nekaj zgoraj razsajajočih tipov) !

Na Animal planet-u sem pred kratkim gledal prispevek o brezdomnem psu katerega so v Iraku posvojili ameriški vojaki in organizirali njegov prevoz iz Iraka preko Anglije v USA.
Dragi ljubitelji psov in mačk bodite tako plemeniti in si vzamite vzgled po ameriških vojakih, posvojite žival in jo na svoje stroške prepeljite v Slovenijo, ali pa se mogoče vaša plemenitost konča pri klobasi iz ruskega bifeja.

Če gledaš Animal planet, potem najbrž tudi ti nisi čisto brez občutka za živali, zato težko razumem tale sarkazem zgoraj. Tudi jaz vem, da se vseh ne da rešiti, tako da pometam bolj pred domačim pragom. Kljub temu se mi takšne živali smilijo, kakor se mi smili tudi tisti človek, ki je pri 48 st.C v Sahari pritekel za našim džipom in mi ponujal neke brezvezne verižice. Kaj naj bi drugega storila, kot da sem nekaj kupila od njega ? Ali je bilo tudi to svetohlinsko in neumno? Mogoče. Vendar bom tudi v pihodnje nahranila lačnega psa, ki mi bo prekrižal pot in se še naprej zavedala v kakšnem priviligiranem položaju živim, ker mi ni treba prositi v tej brezčutni družbi.

Pozdravljeni,

z iskalnikom ne najdem letos nobene aktualne teme glede tega hotela (lani pa samo tisto o muckah, nič o hotelu). Zato prosim vse, ki ste letos že letovali v tem hotelu, da mi odgovorite na nekaj vprašanj.

Ali vozi vlak izpred hotela do plaže non-stop ali samo nekajkrat dnevno ob določenem času.
Ali je v otroškem delu bazena tudi kakšen tobogan?
Ali imajo otroško animacijo tudi v slovenščini?
kakšna se vam zdi kvaliteta hotela letos napram prejšnjim letom, če lahko primerjate (če ste morda že kdaj tu letovali), raste ali pada…
Ali na večerjo ni dovoljeno v kratkih hlačah (sem zasledila v enem katalogu)??
Ali imajo družinske sobe 4 postelje ali dve postelji in en raztegljiv kavč za otroke?

Prosim za odgovore tistih, ki ste letos tukaj že letovali in se za vse odgovore se najlepše zahvaljujem, ostale ki jih ta hotel ne zanima prosim, da to temo preskočijo.

lep dopust vsem želim,
lep pozdrav!

Živjo!

Jaz sem bila lansko leto v temu hotelu in sem bila zadovoljna. Ti bom napisala kolikor vem:
-Vlak vozi se mi zdi da na 20 ali 30 minut do plaže, ampak tudi peš ni daleč, ene 6 minut nekje.
-V otroškem delu bazena je tobogan, ni sicer ne vem kako velik, je pa soliden navaden tobogan.
-Mislim, da v slovenšičini ni animacij.
-Primerjati ne morem, ker sem bila prvič, lahko pa nasplošno rečem, da je hotel uredu, mene ni nič zmotilo. Osebje zelo prijazno, čisto, hrana ok, animatorji se zelo trudijo…
-Na večerjo greš komot v kratkih hlačah in tudi kakšni mini oblekici…
-Za družinske sobe pa ne vem povedati…

o, najlepša hvala za odgovor…

upam, da se še najde kdo na forumu, ki je letoval tukaj v družinskih sobah.

Družinske sobe sta dve povezani sobi. Zelo prostorni.

Hrana primerna za otroke. Ogromna izbira. Jedilnica odprta vso noč, če želiš kakšno sadje, kaj pogreti v mikrovalovki. Ta podatek mi je zaupala kolegica ki ima dojenčka in je hodila ponoči gret mleko.
Ogromno je sadja in zelenjave. Edino sveže stisnjen pomarančni sok pri zajtrku je plačljiv prav tako sadni koktejli pri večerji.

Za animacijo ne vem, ker nismo od tega. Sem pa opazila da se je vedno kaj dogajalo. Znajo tudi nekaj slovensko – predvsem kletvic, ki so se jih naučili vprejšnjih letih.

Na plažo smo hodili peš, ker smo spotoma v trgovini kupili pijačo in sadje za na plažo. Sadje prodajajo sicer tudi na plaži. Na poti do plaže je ena “italijanska restavracija”, kamor smo šli pojest še kaj drugega kot hotelsko hrano. Priporočam.

V hotelu je zdravnik.

Zelo čisto – se res trudijo, samo mivke pa res ne moreš odgnat, ker jo sproti nanaša in je pač vedno prisotna.

Pojdite tudi na izlet z barko. Super za mularijo. Krokodile pa pojdite z taksijem gledat, je odločno ceneje.
Obvezno je jahanje kamele po plaži.

Mačke so pa res superca. V zabavo odraslih in otrok.

Sem še kaj pozabila?

zrelka, najlepša hvala, si mi polepšala dan in komaj čakam, da gremo 🙂

glede mivke pa ni problem, odkar imava otroke obiskujemo plaže z mivko in vemo, kako je to…
lp

Še nekaj, če imaš manjše otroke prosi vodiča naj ti zrihta sobe bližje dvigalu, ker je hnotel kar razpotegnjen in prehajaš iz enega atrija v drugega.

Na začetku so otroci kar malo rabili, da so skužili zemljevid, našega “šefa”, ki je rojen brez kompasa pa smo itak prve dneve v sobo morali pospremiti, ker čene smo ga iskali po celem hotelu.

enkratno in tudi agencija s katero sem šel tja: http://www.mojepotovanje.si/atraktivno/c4199/3310

http://www.mojepotovanje.si

Spet oglasi:)

kozolc, to je Vincci Alkantara Thalasso, *vincci sprašuje za Vincci Djerba Resort.

Sama se podpišem pod zrelkino izjavo, drugače pa je sodelavec bil letos in je povedal same dobre stvari o hotelu.

Razlika od predlani je pa tut ta, da ima zdaj hotel all režim, mi smo imeli polpenzion.

lp,
G

ups :S

Mi smo bili lani v tem hotelu 14-dni z dvema majhnima otrokoma ( 9 mesecev in 5 let ). Na bazenu je manjši tobogan, vse je bilo zelo uredu: hrana, animacija,..nismo imeli prebavnih motenj za razliko od letos, ko smo letovali v Monastirju. Sicer pa je sama Djerba bolj dolgočasna, no vsaj za nas, bolj bi priporočala, da greste na celino, Yasmin Hammamet.
Lp.

Djerba dolgčas? Ah kje! Veš kok je fajn it pogledat v Alle du crocodille pa Djerba village, bazarji so prav luštni tut! Če ne maš pa tut saharo čist bliz 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close