Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Disco

Disco

Odgovor na objavo uporabnika
h. jobert, 20.02.2022 ob 12:13

jst pa, 20.02.2022 ob 11:51

h. jobert, 20.02.2022 ob 11:45

Oh, dejte no, a je res treba popljuvat … so mladi, meni so luštni, pač nimajo kilometrine še …

pa kaj zdaj a so mali otroci, ki bi jim morali vsi buci buci, kak ste luštni, sej ni važn, če nimate posluha in fušate,  glavn da ste buci buci luštni, in noben vam ne sme kriveka prstka pokazati, da se ne boste zjokali… bogi bogi pa objemček,  pa mamici v naročje jokcat

Filipček že joka zdaj, ker ljduje ne marajo njegove pesmice in ga mamica objema in bo vse po vseh forumih napadla nazaj kako upate proti mlademu človeku karkoli reči, bn tud če največje sr.anje naredi in zapoje, ga morate pohvaliti…

groza no, dost sarkazma – če niso sposobni kritik slišat, se naj pa ne prijavljajo – najhujše šele pride…

kak so pa sploh šolo naredli do sedaj, če jim nihče ne sme nič reči, in samo hvaliti se jih mora po vaše… pesem je zanič, enako tudi izvedba – to je dejstvo, ki ga slišijo še največji laiki, na kritike se pa kar pripravte še iz Evrope.

pa naj že enkrat odrastejo in bodo sposobni samokritike tudi, pa tudi kritike sprejemat – očitno tudi samokritike nimajo – ker če bi jaz takole zapela komad kot ga pevec, bi si samokritično rekla, čuj ne se smešit z javnim nastopanjem s takim petjem – tole ni za javnost… samokritično bi si to rekla… očitno te samokritike ne premorejo… bi bilo dobro, da jo se naučijo.

Lubi boh.

ja lubi bog zanje… lubi bog kaj mi pošiljamo v svet to.

sramota389, 20.02.2022 ob 11:49

Pesem sodi na kakšno mladinsko tekmovanje srednjih šol, ne pa na evrovizijo.  Brezvezna pesem, na silo skupaj spacana – skopirana, glas fanta ki poje je zanič, nastop cele skupine je zanič, skratka neprimerno in že na daleč se vidi, da so bili izglasovani s pomočjo štajerske sđs izpostave.

Pa po imenih sodeč – eno punco imajo v “bandu” samo ne vem, kaj igra, kolikor vidim so nastopali sami fantje.

No, narobe vidiš, ane. Imajo basistko.

h. jobert, 20.02.2022 ob 12:16

No, narobe vidiš, ane. Imajo basistko.

ti pa očitno ne razumeš zapisanega, ja imajo ja, samo izgleda kot fant, da se res s težavo opazi,da je punca. To je bilo mišljeno z zapisom – očitno imaš težave z razumevanjem.

Naj pustijo preteklost (ki sploh ni nikoli bila njihova sedanjost) pri miru in naj pišejo in pojejo o nečem, kar sami doživljajo ali so doživeli. Samo nekaj sekund poslušal in je vse skupaj kmetavzarsko.

Pesem ene mularije iz telovadnice, kjer imajo pravkar proslavo maturanca.

SUPER SO!!! Mladi, izvirni, simpatični.

Pač pregovorno negativni Slovenci zaradi lastnih frustracij ne premorejo privoščiti komu uspeha. Se nikoli se ni zgodilo, da bi se kje zmagovalce pohvalil, samo pljuvanje povsod. Evrovizija je pa itak šov, na katerem se nikoli nismo zmagali, niti šans nikoli nismo imeli, ker smo premajhna in preveč nepomembna država, tako da ste mi tisti, ki pamet ujete o tem, kakšna pesem bi bila oz ne bi bila primerna za Evrovizijo prav smešni. Kaj nimate kaj pametnejšega za početi v življenju?

Od favsije se kadi, 20.02.2022 ob 14:31

SUPER SO!!! Mladi, izvirni, simpatični.

Pač pregovorno negativni Slovenci zaradi lastnih frustracij ne premorejo privoščiti komu uspeha. Se nikoli se ni zgodilo, da bi se kje zmagovalce pohvalil, samo pljuvanje povsod. Evrovizija je pa itak šov, na katerem se nikoli nismo zmagali, niti šans nikoli nismo imeli, ker smo premajhna in preveč nepomembna država, tako da ste mi tisti, ki pamet ujete o tem, kakšna pesem bi bila oz ne bi bila primerna za Evrovizijo prav smešni. Kaj nimate kaj pametnejšega za početi v življenju?

najbolj smesni ste vi obupanci, ki na vsak nacin zahtevate hvaljenje, ste pa hudo dvolicni saj sami o nekem pozitivizmu, ki ga zahtevate od drugih, vi pa istocasno  zlivate ves gnev in jezo, vse slabo po celotnem narodu, samo zato, ker nd hvali te skladbe… kdo je potem v resnici napadalen, zloben…

ljudje, ki jim skladba ni vsec to upraviceno povedo, leti na skladbo, vi pa pljuvate po osebah… zato se krepko zamislite nad seboj s tem zapisom kazete, da, ste rocno vi taksni kar pripisujete drugim.

Jaz bi si upala napovedat, da bo letos zdaleč najslabša uvrstitev Slovenije na euroviziji. Nekje predzadnje mesto z dvema točkama iz usmiljenja kake sosednje države. To je to.

ammm, 20.02.2022 ob 16:22

Jaz bi si upala napovedat, da bo letos zdaleč najslabša uvrstitev Slovenije na euroviziji. Nekje predzadnje mesto z dvema točkama iz usmiljenja kake sosednje države. To je to.

Ni bilo možno izbrat kaj manj slabega.

Na stavnicah imajo Italijani več kot 20%, drugi pa 9%, tako da je najbrž že skoraj odločeno, kdo bo zmagal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close