Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Disco

Disco

Meni ta skladba ni najbolj všeč. Pa vam?

niti mi ni tip evrovizijske skladbe poleg tega ko sem jo prvic slisala mi je blo tak kot da bi en amater brez ravno hudega posluha sel pet… tak se petje pevca slisi kot en mladostnik ki poje doma za veselje. total mimo zmaga

Komad brezvezno prežvečen že 1.000.000.000 krat. Takšno fanki sranje poslušamo že 40 let.

Zanimivo. Še sam pevec je bil ful presenečen, kolk točk so dobili na koncu. Pesem je pa dolgočasna. Ja.

edino dobra sta bila Maja in Bojan. Vse ostalo mogoče Leyre pa Gušti

Odgovor na objavo uporabnika
wera232, 19.02.2022 ob 22:31

edino dobra sta bila Maja in Bojan. Vse ostalo mogoče Leyre pa Gušti

maja in bojan sta bla top… ne vem pa kaj zaboga vidte na komadu od gustija, pa mi je on drugac top izvajalc… ampak ta komad pa ni nc posebnega

Pevec ima uber-nadležen ksiht, je brez posluha in kakršnekoli karizme ali odrske prezence, o pesmi sami (in idiotih, ki so glasovali zanjo) pa sploh škoda zgubljati besede. Tole bo epski flop v Torinu.

Tudi sicer je letos bolj švoh letina, kar se tiče evrovizijskih izborov. Litva do zdaj edina z briljantno in classy zmagovalno pesmijo.

Če ni vse skup plačano.  Glasovi, mislim.  Iz neke čudne jazbine prihajajo.

čudno, 19.02.2022 ob 23:35

Če ni vse skup plačano.  Glasovi, mislim.  Iz neke čudne jazbine prihajajo.

cist mozno je da so za mladce glasoval celjski gimnazjci so namrec iz gim. center celje solski bend… pa se cela sola vsuje in glasuje po pozbanstvu nekritično do pesmi in izvedbe in dobimo to… mi je pa izjemnoooo cudno da so tud od ostalih zirij dobil glasove…

ker realno pecec poje tako kot jaz pojem… to je posluh osnoven imam ampak glasa za solo petje pa sploh slucajn ne in bi ga morala za solo izsolati… jaz samokriticno to sebe slisim… on pa ocitno ne… in se cudim kako jim je uspelo dobit glasove od zirij

obupna glasba.

obupno, otročje besedilo.

pevec brez posluha.

kot je nekdo napisal tudi brez odrske prezence

kaj so vsi ki izbirajo glupi, gluhi in slepi?

Pesem mi je kar simpatična, pevec bo pa moral še precej žgancev popapati, da bo dobil dober glas. 🙂

Maya in Bojan sta zasenčila vse nastopajoče in sta bila top.

Zmagovalci groza!

Men so všeč, unikatni z zgodbo in s prezenco. Noben od ostalih mi ni bil boljši. V enakem rangu so bili še Manouche (ki bi z minimalnim trudom lahko bili še boljši) in Batista cadillac. July Jones je imela potencial, ampak se je komad nekje zgubil, škoda. Ostali pa me niso prepričal.

Ravno poslušam njihov online koncert … všečno 🙂 .https://www.youtube.com/watch?v=5j-VS_Ubml8

Super so mladi Celani, jaz nism glasbeno izobrazena, ajde, sem glasovala zanje. Ravno odrsko so bili mocni, neposiljeni, lusni, pevec pa ne samo da nima ampak ima ogromno odrsko obvladovanje v sebi, pac naravna karizma. Hcerka koncuje gimnazijo in srednjo glasbeno, bo madaljevala na konzervatoriju,  ravno tako glasovala za disco.

Gghh, 20.02.2022 ob 11:28

Super so mladi Celani, jaz nism glasbeno izobrazena, ajde, sem glasovala zanje. Ravno odrsko so bili mocni, neposiljeni, lusni, pevec pa ne samo da nima ampak ima ogromno odrsko obvladovanje v sebi, pac naravna karizma. Hcerka koncuje gimnazijo in srednjo glasbeno, bo madaljevala na konzervatoriju,  ravno tako glasovala za disco.

če bodoča glasbenica ne prepomore kritike toliko strokovne, da se vidi in sliši,da je total mimo petje… odrska prezenca – pa tudi omb nezainteresirano – kot pravijo vsi –  za na maturanski ples ok… za drugam ne

poglej ga tukaj – non stop nekaj maha z roko… izgleda kot najbolj naveličano nezainteresirano bitje, sploh ne povezan s komadom, ki ga poje, kod da ga sploh ne čuti… o pevski izvedbi pa sploh ne bomo, ker je tako zanič, da  škoda besed

https://4d.rtvslo.si/arhiv/ema/174849874?jwsource=cl

sramota – tole je na ravni vadicije SIT – kjer se bi morala pot take skupine ustaviti… sramota sploh,da je tole prišlo na finalni večer izbora, še večja pa da so zmagali.

Takole je, 20.02.2022 ob 11:17

Men so všeč, unikatni z zgodbo in s prezenco. Noben od ostalih mi ni bil boljši. V enakem rangu so bili še Manouche (ki bi z minimalnim trudom lahko bili še boljši) in Batista cadillac. July Jones je imela potencial, ampak se je komad nekje zgubil, škoda. Ostali pa me niso prepričal.

Ravno poslušam njihov online koncert … všečno 🙂 .https://www.youtube.com/watch?v=5j-VS_Ubml8

raje ravno poslušam Maj na repeat…

Oh, dejte no, a je res treba popljuvat … so mladi, meni so luštni, pač nimajo kilometrine še …

potem nas res lahko skrbi, 20.02.2022 ob 11:40

če bodoča glasbenica ne prepomore kritike toliko strokovne, da se vidi in sliši,da je total mimo petje… odrska prezenca – pa tudi omb nezainteresirano – kot pravijo vsi –  za na maturanski ples ok… za drugam ne

poglej ga tukaj – non stop nekaj maha z roko… izgleda kot najbolj naveličano nezainteresirano bitje, sploh ne povezan s komadom, ki ga poje, kod da ga sploh ne čuti… o pevski izvedbi pa sploh ne bomo, ker je tako zanič, da  škoda besed

https://4d.rtvslo.si/arhiv/ema/174849874?jwsource=cl

sramota – tole je na ravni vadicije SIT – kjer se bi morala pot take skupine ustaviti… sramota sploh,da je tole prišlo na finalni večer izbora, še večja pa da so zmagali.

A si ti osebno prizadet/a 🙂

Glede na to kolk je bilo žirij, je rezultat precej pošten. Do maja bojo pa tudi še mal izboljšal kar ne štima .. predvidevam.

Pesem sodi na kakšno mladinsko tekmovanje srednjih šol, ne pa na evrovizijo.  Brezvezna pesem, na silo skupaj spacana – skopirana, glas fanta ki poje je zanič, nastop cele skupine je zanič, skratka neprimerno in že na daleč se vidi, da so bili izglasovani s pomočjo štajerske sđs izpostave.

Pa po imenih sodeč – eno punco imajo v “bandu” samo ne vem, kaj igra, kolikor vidim so nastopali sami fantje.

h. jobert, 20.02.2022 ob 11:45

Oh, dejte no, a je res treba popljuvat … so mladi, meni so luštni, pač nimajo kilometrine še …

pa kaj zdaj a so mali otroci, ki bi jim morali vsi buci buci, kak ste luštni, sej ni važn, če nimate posluha in fušate,  glavn da ste buci buci luštni, in noben vam ne sme kriveka prstka pokazati, da se ne boste zjokali… bogi bogi pa objemček,  pa mamici v naročje jokcat

Filipček že joka zdaj, ker ljduje ne marajo njegove pesmice in ga mamica objema in bo vse po vseh forumih napadla nazaj kako upate proti mlademu človeku karkoli reči, bn tud če največje sr.anje naredi in zapoje, ga morate pohvaliti…

groza no, dost sarkazma – če niso sposobni kritik slišat, se naj pa ne prijavljajo – najhujše šele pride…

kak so pa sploh šolo naredli do sedaj, če jim nihče ne sme nič reči, in samo hvaliti se jih mora po vaše… pesem je zanič, enako tudi izvedba – to je dejstvo, ki ga slišijo še največji laiki, na kritike se pa kar pripravte še iz Evrope.

pa naj že enkrat odrastejo in bodo sposobni samokritike tudi, pa tudi kritike sprejemat – očitno tudi samokritike nimajo – ker če bi jaz takole zapela komad kot ga pevec, bi si samokritično rekla, čuj ne se smešit z javnim nastopanjem s takim petjem – tole ni za javnost… samokritično bi si to rekla… očitno te samokritike ne premorejo… bi bilo dobro, da jo se naučijo.

Takole je, 20.02.2022 ob 11:48

A si ti osebno prizadet/a 🙂

Glede na to kolk je bilo žirij, je rezultat precej pošten. Do maja bojo pa tudi še mal izboljšal kar ne štima .. predvidevam.

no sej če je tak izbor pošten, potem nas res lahko skrbi za strokovnost teh žirij… glede gledalcev itak vemo,da se je gcc vsula nekritično brez poslušanja glasbe in strokovnosti sploh..

Žirije so imele navodilo, komu dati točke.  Vse je bilo naštudirano.

žirije, 20.02.2022 ob 11:58

Žirije so imele navodilo, komu dati točke.  Vse je bilo naštudirano.

to tud jaz mislim, ker so toliko nabile točke izbrancem,da potem tudi eventuelno kdo drug z glasovi ljudi ni mel možnosti, če že prej od žirij ni dobil dovolj točk.

jst pa, 20.02.2022 ob 12:01

to tud jaz mislim, ker so toliko nabile točke izbrancem,da potem tudi eventuelno kdo drug z glasovi ljudi ni mel možnosti, če že prej od žirij ni dobil dovolj točk.

Točno tako.  V ta namen so žirijsko glasovanje razpršili med žirije “tega in onega” – veliko število žirantov – da ne bi ljudje popenili nad kuhinjo tako kot so v preteklih letih, ko je bila žirija samo ena, sestavljena iz samo nekaj žirantov.

jst pa, 20.02.2022 ob 11:51

pa kaj zdaj a so mali otroci, ki bi jim morali vsi buci buci, kak ste luštni, sej ni važn, če nimate posluha in fušate,  glavn da ste buci buci luštni, in noben vam ne sme kriveka prstka pokazati, da se ne boste zjokali… bogi bogi pa objemček,  pa mamici v naročje jokcat

Filipček že joka zdaj, ker ljduje ne marajo njegove pesmice in ga mamica objema in bo vse po vseh forumih napadla nazaj kako upate proti mlademu človeku karkoli reči, bn tud če največje sr.anje naredi in zapoje, ga morate pohvaliti…

groza no, dost sarkazma – če niso sposobni kritik slišat, se naj pa ne prijavljajo – najhujše šele pride…

kak so pa sploh šolo naredli do sedaj, če jim nihče ne sme nič reči, in samo hvaliti se jih mora po vaše… pesem je zanič, enako tudi izvedba – to je dejstvo, ki ga slišijo še največji laiki, na kritike se pa kar pripravte še iz Evrope.

pa naj že enkrat odrastejo in bodo sposobni samokritike tudi, pa tudi kritike sprejemat – očitno tudi samokritike nimajo – ker če bi jaz takole zapela komad kot ga pevec, bi si samokritično rekla, čuj ne se smešit z javnim nastopanjem s takim petjem – tole ni za javnost… samokritično bi si to rekla… očitno te samokritike ne premorejo… bi bilo dobro, da jo se naučijo.

Lubi boh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close