Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Diana in Simon – koliko let imata?

Diana in Simon – koliko let imata?

Ja, res sta KRASNA! Joj, pa kje imate ljudje okus, no! Diana meni zgleda kot transvestit! In, ja, zelo zelo sem fouš njenemu izgledu, ker je tako krasen! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lase ima res lepe, kadar nima tise ukrajinske:)))) frizure, noge ima lepe, sam naj ne stoji skoz tolk pokrčeno…v obraz pa res zgleda stara, glas ima šele tak moški:)))) njeni prsti so pa meni sorči nagravžni.
pa pa
lab*

O svašta!! Pa niti ni pomembno kako zgledata-sam k sta tko nagravžn osladna!! Sej smo vidl na Eurosongu, da to pač ne pali. A ste vedli, da je ta naš vrli Simon na Eurosongu na generalki z odra dol padel???
Verjetno je po pomoti uno svojo Diano spustu, pol je bil pa tolk zmeden, da si je kar poletu dol.
Too much, mislm….sramota, ne? K bi se mu vsaj še una Miša Molk pridružla!

Se strinjam, mišika bi tud lahko že “dol” padla….s stolčka.
Duo platin pa….kej bolj osladnega pe res še nisem vidla.

pa dobr kaj vam je, EVRA je vprašala kok sta stara, vi pa kle o tem kakšna sta
pa kaj vs mot kaka sta, sej sta en drugmu všeč, par sta oz. zdej tud mož in žena, pa rada se mata
kok je pa kdo lep al pa ne, pa vas ni noben vprašu

lp cat

a z odra je dol padu???????? hahahahha:)))))) ojej, bi mogla rajš novo temo odpret, da bi tale stavek napisala://////////
lp,lab*

Cat se čist strinjam s tabo. Pa koji k…. jih briga kakšna sta, sej ni noben reku da jih morjo gledat, naj preklopjo na sex tv pa nej tm gledajo k jim bo zihr bl zanimiv, važn da sta si onadva ok in se mata rada al kokr že. Pa itak jih ni noben vprašu za mnenje, ampak sam kok sta stara, sam folk je žal nepismen.

hahahahahaha

lp

Vsak ima pravico govoriti in podajati lastna mnenja, gospodicni Cat in stefka. Ce vama ni prav, pac ne hodita na to temo.. simple!

a veste kaj jest se pa tud s cat in štefko strinjam
držte se teme, za to kok je kdo grd nej pa novo temo odprejo/odprete
valda da ma vsak svoje mnenje

Ja pa kaj se sploh greste ne ocenjujte samo kako zgledata,kar se pa tiče petja sta bla čisto na nivoju EVROSONGA.
Poglejte se še vi LEPOTCI kdaj v ogledalo.
čav

…jah, na nivoju Eurosonga ja….samo tistega pred 20 leti! Če je pa Diana res letnik 73………..uh, me samo zanima kaka bo čez 10 let.

Meni pa tako krevljasto deluje, ko se premika…

ja kot bogomolka

samo glas ima pa zelo dober, kot Celine Dion.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close