Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Diana in Simon – koliko let imata?

Diana in Simon – koliko let imata?

Firbec pač.

Ocitno je toliko top sekret, da niche ne ve :))

diana mora bit 35 in več, če mene prašaš.
lp,lab*

diana v obraz zgleda kot da bi imela 100 let, še dobro da ma dolge in lepe lase da zakrijejo

zlobe

resnica boli :o)))))))))))

Diana je letnik 73-je pisalo pred nekaj meseci v Novi, za Simona pa ne vem.

Kakor koli že sta KRASNA. Pa recite kar hočete.

lp

krasna!!!prosim te lepo no!
Ona zgleda kot ena stara mama.Še dobro da ima vsaj lepo postavo in lase.
Da on njem sploh ne govorim

Simon pa jih ima 35.

Anabella in tanija, dajta pokazat še svoji sliki, ker se meni zdi, da bolj opisujeta sami sebe, kot pa nekoga drugega.

Mene je tudi strah kaki sta samidve, če na druge(zelo lepe ženske) tako gledata.

zelo lepe ženske?????? diana pač ni niti lepa ženska, v obraz je kot moški

Če ti Diana v obraz zgleda kakor moški, to pomeni, da ti je všeč? Ali pa si lezbijka in ti je moški obraz odvraten?

V priklonu,

JEBANUS

ja full sem fauš ženskam ki so velike 2metra, imajo 45kg, fulllll dolge prste v obraz pa zgledajo kot moški!!!!
res full sem ji fauš

Jessssss!!!!!

Ja, Petra, zadetek v polno!! Sm s tabo!!!!!

PINKA

Diana tudi meni izgleda kot tip.Pa ji niti za eno stvar na njej nisem fovs 🙂

No povej Li, ti je potem Dianin izgled tipa všeč?

J

Jebanus, odjebi dej! Če je tebi nekdo všeč, ali mora biti vsem? Kakšen kreten….

Jaz niti ne vem kako Diana izgleda, kako mi je potem lahko všeč?

Pa tudi če si kreten, lahko potegneš mojega mesnega korenjaka. Ampak z umitimi ustmi, ker ne bi rad kaj staknil.

Vprašanje pa je bilo, če ženski zgleda druga ženska kot tip, ali to pomeni, da ji je ta ženska všeč? Ali pa je lezbijka in ji je moški obraz odvraten ter s tem zaničuje to žensko?

V priklonu,

JEBANUS

Z veseljem bi pokazala svojo sliko.Nimam kej skrivat,pa tud njima oz njej nisem prov nč fouš.
Zakaj bi ji bila???!A mogoče zato,kot je rekla Petra,ker je kot dedec?
No,OK,mogoče mal pretiravamo in ju preveč blatimo,ampak komentar kot-KRASNA STA, je pa žal mal pretiran!

je nimam na netu..drugače pa bi.Nisem še tolk napredna:))

Marija, Jožef, Diana, Simon… kdo sploh so ti ljudje?

Ej res je,da ona izgleda kot tip.Zdaj so bile nekaj let aktualne velike joške,saj so bile vse v dekoltejih,če pa nimajo jošk kot Diana potem morajo kazat tisto kar je kolikor toliko v redu in to so noge,saj je imela uno krilo kmalu do riti.To je pa Slo scena treba je kazat goloto,če hočejo kam prit!
ŽALOSTNO!!!

LP:)))))))))))))))))))))))PINK(ta prava)

p.s:Pink ali Pinka na vrhu karkoli si te lahko prosim,da si spremeniš nick,da ne bo pomot kot pri koki!

Hvala!!

Krasna sta.A ste tu same lepotice?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close