Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Desperadodajka = Slovenski domoljup?

Desperadodajka = Slovenski domoljup?

Tišina ti kvazi pismena, črnooka, štrlečeuha zguba! Tišina!!!

kokoško že že lahko mi ga potegneš.

Odgovor na objavo uporabnika
rokrol, 01.08.2021 ob 23:00

kokoško že že lahko mi ga potegneš.

Ker luzercek se pocuti ogrozenega? Al je neka razocarana mucenica? Ker dihur me ne mara? Ja lej… Sory. Lepsi, mlajsi, boljsi, iznajdljivejsi itd… Si mel/a svojo sanso? Ko ti je kriv? TI!!! Hihihi huhuhu agagaga

Kako ide ona…

Prosli su mi vozovi, nisam u fazonu

Ja jos uvjek cekam, na istom peronu.

????

Kaj je zdaj to? Sploh nič ne štekam. O čem si sploh pišete in kaj želite povedati?

kokoši, 01.08.2021 ob 23:24

Kaj je zdaj to? Sploh nič ne štekam. O čem si sploh pišete in kaj želite povedati?

Da je zame manjsa sramota ma ce treba celo zivljenje si ga mencat kot pa vzet nekaj kar ma crne oci, kar se je valjalo z svinjami, kar ni nedotaknjeno.

Zato pa ste taksni. Zato pa mate tako genetiko. Ker sam zajašete ni ne pogledate kaj zajašete.

Ze ze, 01.08.2021 ob 23:31

Da je zame manjsa sramota ma ce treba celo zivljenje si ga mencat kot pa vzet nekaj kar ma crne oci, kar se je valjalo z svinjami, kar ni nedotaknjeno.

Zato pa ste taksni. Zato pa mate tako genetiko. Ker sam zajašete ni ne pogledate kaj zajašete.

Kdo je tak?

kokoši, 01.08.2021 ob 23:39

Kdo je tak?

najraje jem svinjsko meso ? in spijem vrček piva ?

Torej po novem letu?

Srečno 2098

Domoljupov je več. Vem, ker včasih sama pišem pod tem nickom, včasih pa najdem sporočila pod tem nickom, ki niso moja. Daleč od tega, da bi se lahko samo eden iz hemeroidov gospoda JJ norca delal. :))))))

kaj pa če je Žan Mahnič?

kokoši, 01.08.2021 ob 18:26

Mogoče pa, 01.08.2021 ob 18:16

Samo ugibam. Mi je všeč ta cinično sarkastični način humorja, mora imeti človek kar smisel za hece, da je (ga) ne vzame preresno in začne napadat.

No, če smo odkriti, desnjaki nimajo smisla za humor in ne morejo razumeti takih hecov.:-)

Še en šovinističen tip, ki misli da ženske nimajo humorja in karizme in zato dvomi, da je omenjena ženska.

Da je moški, je jasno že iz vzdevka.

to je bivši general glanzkopf, postavlja čisto dobra vprašanja.

to je on…., 01.08.2021 ob 19:17

Včasih zadane, včasih fali.

Moški.  Nezaposlen.  Brez imetja.    Zelo osamljen.

Zna biti duhovit, ni žleht, je pa včasih primitiven, kar je posledica zgoraj naštetega.

Točno tako, kdor se norčuje iz gospoda Janeza Janše in Stranke, je gotovo osamljen in brezposeln. Že zato, ker ga v Stranki damo na seznam nezaželenih in izločimo, pri službah se ga zato preskoči. Ko se bo pa pokesal pred Stranko in gospodom Janezom Janšo in na kolenih prosil za našo lepo modro-rumeno strankarsko izkaznico, bo pa dobil tudi službo in družbo. S komujanzi je treba ostro.

Samo osamljen in zagrenjen desc si bo izbral tak nick.  Samo revež v najemu se usaja nad lastniki nepremičnin.  Samo luzer privošči lastnikom potres in/ali izgubo lastništva nepremičnine.

Gobec vrti kot tavelik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close