Desperadodajka = Slovenski domoljup?
Mogoče pa, 01.08.2021 ob 18:16
Samo ugibam. Mi je všeč ta cinično sarkastični način humorja, mora imeti človek kar smisel za hece, da je (ga) ne vzame preresno in začne napadat.
No, če smo odkriti, desnjaki nimajo smisla za humor in ne morejo razumeti takih hecov.:-)
Še en šovinističen tip, ki misli da ženske nimajo humorja in karizme in zato dvomi, da je omenjena ženska.
kokoši, 01.08.2021 ob 18:26
Še en šovinističen tip, ki misli da ženske nimajo humorja in karizme in zato dvomi, da je omenjena ženska.
Dej bluzator, pojma nimaš, kaj hočem povedati in če je Desperadodajka mogoče tudi Slovenski domoljup, to nima veze s kakšnim šovinizmom! Res si eno teslo, samo kokodakal bi kot ena kura in se kregal. Daj odjebi že in ne skači v ljudi kot en histeričen pasji cucek.
kokoši, 01.08.2021 ob 20:11
Ja in kakšen razlog zakaj bi bila moški??? Zaradi karakterja, cinizma in sarkazma, ki ga ima v svojih sporočilih vrjetno to sklepaš?
Če izdam, zakaj vem, da je moški, potem bi bilo pošteno, da tudi Kokoši razkrinkam, se ti ne zdi?
V bistvu neumna tema…… Ne vem, kaj želiš dokazati z njo? Komu mar, kdo piše, kaj piše in pod katerimi nicki piše? Forum je šel v maloro, imate proste roke in posledično lahko drkate z levo ali desno.
kokoško, 01.08.2021 ob 21:40
Če izdam, zakaj vem, da je moški, potem bi bilo pošteno, da tudi Kokoši razkrinkam, se ti ne zdi?
V bistvu neumna tema…… Ne vem, kaj želiš dokazati z njo? Komu mar, kdo piše, kaj piše in pod katerimi nicki piše? Forum je šel v maloro, imate proste roke in posledično lahko drkate z levo ali desno.
Sploh ne vem o čemu govoriš? Pa me razkrinki! Sej ka pa veš o men? Boš reku da sm ženska?
kokoši, 01.08.2021 ob 21:51
Sploh ne vem o čemu govoriš? Pa me razkrinki! Sej ka pa veš o men? Boš reku da sm ženska?
Seveda si. klesankamen@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.