Deset let sem fural teškača in če bi na tako mokri cesti…
Budala bo dala, 08.10.2021 ob 17:21
Darwin273, 07.10.2021 ob 19:29
Zavastatamata, 07.10.2021 ob 19:10
Kje je una k kazes bicepse? Dej to.
Kva se je teb zgodil darwin. A to si res ti? Tuki zgledas k najaci buraz. Motr, nabit, ni da ni. A zdej cele dneve bluzis kr neki po forumih.
Nabit palček ni bit težko, ker so vse mišice bolj skupaj. Motor je pa verjetno prodal ker je rabil pručko s sabo nosit da je laho splezual gor pa ni blo varno prestavljat, če ni dosegel z nogo v prvo prestavo.
Darwin156, 08.10.2021 ob 17:10
CrazY FroG ?, 08.10.2021 ob 16:50
Darwin156, 08.10.2021 ob 12:26
CrazY FroG ?, 08.10.2021 ob 08:24
sto ljudi sto čudi, 08.10.2021 ob 07:38
tudi jaz (da me ubiješ) nimam pojma kaj hoče avtor povedat.
Ja malo se je posredno “považil”, sej prav, zna tud uživat in se sprostit, lepo??
Namen ni bilo nič sebe sploh omenjati. Bistvo teme je v tem, da je grafika igre takšna, da meji na realnost. Ob tem sem pa le dodal nekako, da če bi na taki cesti,kot jo prikazuje deljen posnetek iz igre tako vozil, kot vozi akter v igri bi pogrnil in se razletel po cesti. Namreč na tako mokri cesti tako pospeševanje na tak način in zalaganje se ne bi dobro končalo. Omenil sem pa še nekaj ampak na med over netu ljudje še prvega n štekajo kaj bi jim še drugo sploh razlagal.
Ja dobro, dobro… ? Js sm te prsila, da se že v samem naslovu omeniš, kasneje v tekstu in da lepiš slike? sori, ker to ni bil tvoj namen – sam iluzija. Lej, sej obsojam ne. Lepo, da deliš in škoda, če ne furaš več..
Kvaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa zdaj uuuuuuuuuuuuuuuuuf. A ker sm omenil da sem fural je bila to takoj samo hvala? Pač samo navezal sem izkušnjo. Zato je bilo omenjeno v naslovu. Pač če bi delil misel brez tega, bi se najdu kater takoj kaj pa ti kao veš. No sedaj sem to napisal pa je nekaj drugega v nosu ljudem.
ja svašta prou svašta
———————
kar je bilo zatem v temi pa je pač kot je
nisem svetnik, gre mi pa na k če se kdo drug dela da je pa tudi ni
Oki. Nism brihtna, nism modi in nism gnusoba. Ne delaj panike. Matr si se vžgau.. sori, ker grešim, huj ne gre. Ljubosumna pa tud nism…
Anonimno 4301, 08.10.2021 ob 17:56
Nabit palček ni bit težko, ker so vse mišice bolj skupaj. Motor je pa verjetno prodal ker je rabil pručko s sabo nosit da je laho splezual gor pa ni blo varno prestavljat, če ni dosegel z nogo v prvo prestavo.
A ti si pa iz pravljice prilezlo? Ni vse tako miniaturno, kot ti in tvoja psiha. Kaj pa Rdeča kapica me tudi pogreša?
Darwin990, 06.10.2021 ob 21:20
fural, tako, kot ta fura vam danes ne bi mogel pisati.
Je pa “bolnca” kako grafika napreduje in kaj bo, če svet ljudi, ki že tako ali tako ne loči med realnostjo in iluzijo potisnjen še v virtualno resničnost.
(PS5) Ride 4 First person
Daj no mir, bandit je bil v dober motor tistega cajta, ampak generalno gledano pa ni imel karakterja cestaka, ki so tudi takrat z manj kot litrom iztisnili kar kaj več iz sebe. Tudi iz vidika ciklistike je bil bandit dost okorna žival. Kot bi pripeljal bika na štart med odlična žrebeta. Bandita si kupil za Transalpino, da se ni pregrevala kot kresnička, ne pa za ring. Sem vozila en čas 1670cc 260kg, ampak motorji tega ranga so res samo odlični kruzerji in v okoliščinah iz grafike bi najprej prve tri okoli tebe podrl, da bi pol lahko dvignili teh 230 kil s tebe.
Pa star si, star. Do sedaj kolikor te kje preberem, sem ti dala manj.
Bandit nikol ni bil cestak, 08.10.2021 ob 20:17
Daj no mir, bandit je bil v dober motor tistega cajta, ampak generalno gledano pa ni imel karakterja cestaka, ki so tudi takrat z manj kot litrom iztisnili kar kaj več iz sebe. Tudi iz vidika ciklistike je bil bandit dost okorna žival. Kot bi pripeljal bika na štart med odlična žrebeta. Bandita si kupil za Transalpino, da se ni pregrevala kot kresnička, ne pa za ring. Sem vozila en čas 1670cc 260kg, ampak motorji tega ranga so res samo odlični kruzerji in v okoliščinah iz grafike bi najprej prve tri okoli tebe podrl, da bi pol lahko dvignili teh 230 kil s tebe.
Pa star si, star. Do sedaj kolikor te kje preberem, sem ti dala manj.
Suzuki bandit je športno potovalni motor. Cestak je pač malo out reči, ker je cestak vsak motor, ki se vozi po cesti. Ni pa super sport motor, kjer bi bil namenjen le tako imenovanim dirkačem ali bi te silil k dirkaški pozi ves čas.
Bandit seveda s svojo klasično kovinsko karoserijo je težak motor vendar pa ko se z njim odpelješ ne predstavlja ta teža kakih velikih težav pri zavojih in polaganjih. Zagotovo pa neke razlike so med nekoliko lažjimi motorji. Ne pozna se pa za voznika, ki ni na dirki, da bi bil kaj manj okretnejši, kot drugi. Tako tudi kažejo izkušnje, tako moje kot izkušnje drugih. Pri vsem tem je bolj pomembna izkušenost voznika in ne samega motorja. Tudi max hitrost preko 250 km/h in brutalen navor ne zaostaja pred drugimi. Velik agregat s 1250ccm pa mu samo daje daljšo in vzdržljivostno obstojnost ter vzdržnost.
Vozil sem tudi druge motorje in moram reči, da je Bandit lepo presenetil in se mi zapisal v lepem spominu.
Forum je zaprt za komentiranje.