Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deset let sem fural teškača in če bi na tako mokri cesti…

Deset let sem fural teškača in če bi na tako mokri cesti…

fural, tako, kot ta fura vam danes ne bi mogel pisati.

Je pa “bolnca” kako grafika napreduje in kaj bo, če svet ljudi, ki že tako ali tako ne loči med realnostjo in iluzijo potisnjen še v virtualno resničnost.

(PS5) Ride 4 First person

( https://www.youtube.com/watch?v=S3DEM6XDDTk )

Nimam pojma kaj si to napisal…

Odgovor na objavo uporabnika
Roza rozinca, 07.10.2021 ob 17:42

Nimam pojma kaj si to napisal…

Da je vozil motor(sem videl slike spreman je bil darči) in ce bi vozil ta kot v igrici bi bil mrtev.

Res je tehnika gre naprej. Sej ok sam po eni strani da se ne bo clovek mal igral… Kak AI al pa karkoli…

Zadnjic mi mama kaze tam kako en vozi motor cist divjasko… Pa bolj ko ji pravim da se vidi da je igra manj mi verjame… Sej pol je vidla da je igra…. Grafika kot pravis.

Darwin jebach?️ wrom wrom ?

Darwinova strela

Darwinova-strela

Darwin273, 07.10.2021 ob 19:09

Darwinova strela

Darwinova-strela

Kje je una k kazes bicepse? Dej to.

Darwinova-strela2

Darwin3

darwinova-strela3

Suzuki?

Darwinova-strela4

CrazY FroG ?, 07.10.2021 ob 19:18

Suzuki?

Suza 😉

Darwinova-strela5

Zavastatamata, 07.10.2021 ob 19:10

Kje je una k kazes bicepse? Dej to.

Darwin4

Darwin273, 07.10.2021 ob 19:29

Darwin4

Itak, otrok ne more ne da bi se kazu. Pa po sliki sodeč tud meter pa čevap velik, lih za v vrtec.

Lol767, 07.10.2021 ob 23:33

Itak, otrok ne more ne da bi se kazu. Pa po sliki sodeč tud meter pa čevap velik, lih za v vrtec.

Reče nekdo, ki suzuki bandita 1250 motorja še do bliz ni vidu

Blaaablaaaa

Bedne fore mas.

tudi jaz (da me ubiješ) nimam pojma kaj hoče avtor povedat.

Bandit, 08.10.2021 ob 00:09

Reče nekdo, ki suzuki bandita 1250 motorja še do bliz ni vidu

čist soliden moped.

sto ljudi sto čudi, 08.10.2021 ob 07:38

tudi jaz (da me ubiješ) nimam pojma kaj hoče avtor povedat.

Ja malo se je posredno “považil”, sej prav, zna tud uživat in se sprostit, lepo??

CrazY FroG ?, 08.10.2021 ob 08:24

Ja malo se je posredno “považil”, sej prav, zna tud uživat in se sprostit, lepo??

Namen ni bilo nič sebe sploh omenjati. Bistvo teme je v tem, da je grafika igre takšna, da meji na realnost. Ob tem sem pa le dodal nekako, da če bi na taki cesti,kot jo prikazuje deljen posnetek iz igre tako vozil, kot vozi akter v igri bi pogrnil in se razletel po cesti. Namreč na tako mokri cesti tako pospeševanje na tak način in zalaganje se ne bi dobro končalo. Omenil sem pa še nekaj ampak na med over netu ljudje še prvega n štekajo kaj bi jim še drugo sploh razlagal.

Darwin156, 08.10.2021 ob 12:26

Namen ni bilo nič sebe sploh omenjati. Bistvo teme je v tem, da je grafika igre takšna, da meji na realnost. Ob tem sem pa le dodal nekako, da če bi na taki cesti,kot jo prikazuje deljen posnetek iz igre tako vozil, kot vozi akter v igri bi pogrnil in se razletel po cesti. Namreč na tako mokri cesti tako pospeševanje na tak način in zalaganje se ne bi dobro končalo. Omenil sem pa še nekaj ampak na med over netu ljudje še prvega n štekajo kaj bi jim še drugo sploh razlagal.

Ja dobro, dobro… ? Js sm te prsila, da se že v samem naslovu omeniš, kasneje v tekstu in da lepiš slike? sori, ker to ni bil tvoj namen – sam iluzija. Lej, sej obsojam ne. Lepo, da deliš in škoda, če ne furaš več..

CrazY FroG ?, 08.10.2021 ob 16:50

Ja dobro, dobro… ? Js sm te prsila, da se že v samem naslovu omeniš, kasneje v tekstu in da lepiš slike? sori, ker to ni bil tvoj namen – sam iluzija. Lej, sej obsojam ne. Lepo, da deliš in škoda, če ne furaš več..

Kvaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa zdaj uuuuuuuuuuuuuuuuuf. A ker sm omenil da sem fural je bila to takoj samo hvala? Pač samo navezal sem izkušnjo. Zato je bilo omenjeno v naslovu. Pač če bi delil misel brez tega, bi se najdu kater takoj kaj pa ti kao veš. No sedaj sem to napisal pa je nekaj drugega v nosu ljudem.

ja svašta prou svašta

———————

kar je bilo zatem v temi pa je pač kot je

nisem svetnik, gre mi pa na k če se kdo drug dela da je pa tudi ni

Še moderatorjem foruma gre v nos  svašta..jao

Brišite vso temo ali pa onemogočite vidnost  ane saj ni panike. Keri mandelci očitni …

Kva se je teb zgodil darwin. A to si res ti? Tuki zgledas k najaci buraz. Motr, nabit, ni da ni. A zdej cele dneve bluzis kr neki po forumih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close