depilacija z voskom
Jza sem se 15 let brila in mučila z depilacijskimi kremami. Potem sem končno šla h kozmetičarki. Kot medeved zaraščena. Dobesedno. In sem preživela. Sedaj se malokdaj še sama s klico obdelam. Ampak včasih se mudi, pa se ni časa naročit. Pa se mi zdi, da me v prvo res bolj bolelo kot pa vsake naslednjič. Boli, normalno da. Ampak je za preživet (boljš kot pri zobarju).Imama pa baje visok prag bolečine,pa ne vem kakšen ampak rajši grem rodit kot k zobarju. Se mi zdi da več ko imaš “špeha”, bolj boli. Recimo mene po stegnih veliko bolj boli kot od kolena navzdol. Pa imam po stegnih polovico manj dlak kot pod koleni. PA odvisno je od tvojega razpoloženja. Mene je v zadnjo ful bolelo, ker me je bolel tudi zob in sem bila vsa fuč. Ampak se splača potrpet. Doma se pa zajebvaš celo uro, pa drug dan (na grozo) še kar nekaj dlak obstaja!!
JAz prakticiram tako, da grem na voskanje npr. pred morjem, toplicami, ko so res bikini zadeve. Potem se pa doma “popravljam” oz. vzdržujem zadevo z depilatorjem (al epilatorjem, tistim, ki dlake puli). Ampak bikini ne morem, me preveč boli. To naredim ene 2-3x, potem sem pa že spet za na generalko h kozmetičarki.
Kako pogosto pa? Vsakič, ko se stuširam?
ural mene so tudi stegna ful bolela. Dobesedno solzice so mi pritekle 🙁
Če manj boli z manj špehca mogoče še shujšam ha ha
bacek ma res je fajn ja :))) sama sebe že dva dni občodujem ha ha Sem tko navdušena, da gremo v soboto v bazen :))))) Prej se tudi pod razno nisem spravla.
ja, jaz naceloma vsakic po tusiranju, prakticno pa vsake kvatre enkrat 🙂 samo ce si bila na depilaciji po dolgem casu se kar potrudi tako pogosto kot gre. Lahko si depilirane predele zdrgnes kar z eno majhno brisacko ali pa s soljo.
Jaz sem bial enkrat na depilaciji pri kozmeticarki in sem imela tako bozansko gladke noge, cez 2 tedna se je pa vse zacelo vrascat in sem imela eno katastrofo od nog potem. Zato sem ti tudi svetovala, da se ne ponovi se tebi.
Forum je zaprt za komentiranje.