depilacija z voskom
Te teme že dolgo ni bilo tu gor :)))))
Včeraj sem šla (končno) po dveh letih na depilacijo. Tko me je bolelo, da sem imela na trenutek solzne oči :(((( Posebej gornji del stegen je bilo za nezdržat. Ostalo je še kar šlo.
Ok, vem, da sem sama kriva ker sem se dve leti brila z britvico (druge možnosti nisem imela).
Dejte mi povedat kolikokrat bo tako hudo? 3x, 4x? Več po moje ne bom zdržala in me lahko spet britvica zapelje:)))
Jaz sem menda blazno pridna. Vse mi rečejo, da redko katera pri tej obliki mučenja ne izpusti niti glasu. Je pa res, da mi kdaj priteče kakšna solzica. Tega pa ne morem nadzirati. 🙁 Mah, ko pa je potem tako lepa. Mi je vredno. Poskusi enkrat. Če boš videla, da ne gre, jo preprosto ustavi …
na srečo mi ni treba po stegnih 🙂 spodnji del nog si sama zdepiliram s strojčkom, ampak brazilska je pa zakon 🙂 jaz ne morem verjet, da vas to tako boli, isto, kot meni noben ne more verjet, da me res, ampak res nič ne boli 🙂 pa grem sam na črtico, okoli ne ostane nič (da ne bo katera mislila, da samo robove dol pobere 🙂 pa se nimam za sadomazo haha
Ma ti si mi prava vzpodbuda ;)))) kar uha bi ti navila ha ha
Samo ce bi vidla moje gladke tacke danes ha ha[/quote]
Dvakrat sem bila na voskanju, samo od kolen navzdol… jaz tega resnično ne morem prenašati. Ta drugič sem šla res pozitivno nastrojena, pa je vseeno bolelo za znoret. Pa nimam nizkega pragu za bolečine, res ne, k zobozdravniku grem brez težav in tudi poroda se mi nista zdela prav hudo boleča. Tole pa… Morda bi stisnila zobe in vzela par naprosinov, kot moja prijateljica, če bi bilo dovolj enkrat za zmeraj, tako pa… hvala, ne hvala. Kar uživaj, ti privoščim gladke tačke!
Jaz hodim na voskanje že ene 25 let. In me boli kakor kdaj. Od kolen navzdol so dlake že zelo razredčene, zadaj po stegnih pa niti ne.
In je res hecno, ker včasih me ne boli praktično nič, včasih pa komaj zdržim. Še posebej bikini predel, ostalo še kar gre.
Je pa odvisno do dolžine dlak (krajše kot so, manj boli), menstrualnega ciklusa (manj boli takoj po menstruaciji), luninih men (manj boli in dlake počasneje rastejo, ko luna pada) in bog ve česa še …
Tako, da jaz ti predlagam, da greš, predno se vse zaraste nazaj:)
Hm, ne vem, če je 2 dni po menstruaciji takrat, ko manj boli. Morda kakšen teden. Kaj pa vem, včasih je odvisno tudi od vremena in zračnega tlaka … Verjemi, da sem zadevo analizirala po dolgem in počez, pa nič ugotovila. Edino za dolžino dlak sem prepričana, da daljše kot so in več kot jih je, bolj boli.
Dlake morajo biti dolge tam kakšen centimeter. Dobra kozmetičarka te bo itak odslovila, če bo ugotovila, da so dlake prekratke.
Drugače ti pa svetujem nakup depilacijskega strojčka, moj je od Philipsa, če z njim potegneš po nogah enkrat na teden imaš skoz mir.
Ne.
Forum je zaprt za komentiranje.