Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Denar (status) kot kriterij za izbiro moškega

Denar (status) kot kriterij za izbiro moškega

Ejhh Sadni nehaj se ti mimo pihat.
Sladko mi dol visi njegova pozornost,nimam nobene koristi od nje;)

Ne, ni bil nikoli eden od kriterijev. Je pa bil prav gotovo eden od kriterijev to, da sem imela občutek, da ima tip vsaj nek potencial, da nekaj zasluži, če že nima denarja … Nisem si nikoli predstavljala, da bom tipa vzdrževala, kot tudi nisem planirala, da bom v življenju umirala od lakote. Obe možnosti sta se mi zdeli “začasno stanje”, s katerim bi se kvačjemu morda enkrat morala soočiti zaradi življenjskih okoliščin, ne pa “standard”, po katerem bi živela.

Saj ne rabiš “bogataša”… Dovolj da ne umira od lakote in da lahko živiš tako, kot si želiš…

Denar v razmerju postane zelo zelo pomemben, ko ga ni (dovolj). Kdor pravi, da je denar nepomemben, ne živi v realnem svetu … Ta je ravno tako idiot kot tisti, ki misli, da ga bo denar osrečil…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0iyeUcFKRv4

Kje si mojo temo iz naftalina potegnil? :))

Ta tip ima sicer dober avto (sposojen), ampak njegova pisana srajca mi pravi, da ni ravno premožen. :)))

točno tak…. meni je smešno ko ženske pravijo da jim keš ni pomemben…. naj pomislijo če bi ble še vedno s tipom če bi zgubo službo pa je nebi ene par let našo oz. kak dolgo bi zdržale?

jaz dam max 1 leto!

Dejstvo je da je ženski varnost najbolj pomembna v razmerju…. in varnost je nekoč dajala fizična moč, danes in že nekaj časa pa finančna….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

lol

Bodimo iskreni. Punci, ki “zapeca” situiranega tipa (in recimo, da obstaja verjetnost, da sofer avta v rangu italijanske eksotike to je), se lahko zivljenje tako rekoc cez noc popolnoma spremeni. Bila bi neumna, ce bi ga prijaznega kot je bil in okay izgleda, brez veze skenslala. Se vezane bi sle, lol.

točno tak…. meni je smešno ko ženske pravijo da jim keš ni pomemben…. naj pomislijo če bi ble še vedno s tipom če bi zgubo službo pa je nebi ene par let našo oz. kak dolgo bi zdržale?

jaz dam max 1 leto!

Dejstvo je da je ženski varnost najbolj pomembna v razmerju…. in varnost je nekoč dajala fizična moč, danes in že nekaj časa pa finančna….[/quote]
Podpis.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

jaz dam max 1 leto!

Dejstvo je da je ženski varnost najbolj pomembna v razmerju…. in varnost je nekoč dajala fizična moč, danes in že nekaj časa pa finančna….[/quote]

Odvisno od ženske. In tega koliko je sposobna sama skrbet zase oziroma koliko je finančno odvisna od moškega.
Isto velja danes tudi za nekatere moške. Ni malo parov, kjer ženske zaslužijo bistveno več kot moški. Moškim je po eni strani to ok, po drugi strani pa danes, v primerjavi z nekaj desetletji nazaj, žensko težko obdržijo, če ji nudijo samo “varnost”. Tale kriza je v bistvu v vaš prid, če ste tisti, ki nudijo samo “varnost”. Če sami iššete varnost pri ženski, pa gre kriza v prid žensk povprečnega videza z visoko plačo. 🙂

Ko sem začela svojo prvo resno zvezo, je bil on brezposelen. To me ni skrbelo saj je aktivno iskal službo in vmes počel tudi razna dela, ki jih marsikdo ne bi. (obiranje jagod, pomoč na kmetiji….) Kmalu je dobil službo, nosil domov več kot jaz. Čez čas sem jaz izgubila službo. Kupil je Yugota (sanjski avto pred xx leti 🙂
Glede denarja se nisva nikoli zapenjala, prihajalo je do drugih nesoglasij.

Ko sem spoznala drugega resnega partnerja sem bila brezposelna, on pa doma s kmetije. Sva poročena, položnice so plačane, otroc obuti in oblečeni.

Lahko rečem, da denar ni igral zelo pomembne vloge pri mojih vezah. Mogoče zato, ker sem od doma navajena skromnosti in nikoli nisem posegala po zvezdah.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Ko sem začela svojo prvo resno zvezo, je bil on brezposelen. To me ni skrbelo saj je aktivno iskal službo in vmes počel tudi razna dela, ki jih marsikdo ne bi. (obiranje jagod, pomoč na kmetiji….) Kmalu je dobil službo, nosil domov več kot jaz. Čez čas sem jaz izgubila službo. Kupil je Yugota (sanjski avto pred xx leti 🙂
Glede denarja se nisva nikoli zapenjala, prihajalo je do drugih nesoglasij.

Ko sem spoznala drugega resnega partnerja sem bila brezposelna, on pa doma s kmetije. Sva poročena, položnice so plačane, otroc obuti in oblečeni.

Lahko rečem, da denar ni igral zelo pomembne vloge pri mojih vezah. Mogoče zato, ker sem od doma navajena skromnosti in nikoli nisem posegala po zvezdah.[/quote]No, no…. a ni to malo pretirana skromnost, ki mejo že malo na bahaštvo? 😉 :)))
Pa res še nisi videla zvezdic z nobenim?…….ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V današnjem času je tole redkost in resnično je prisotno bahanje.Nič nisi skromna.Predobro ti gre.

No money, no fun

Jaz sem izbirala in izbrala, ko je bilo pomembneje kakšno musko posluša kot pa kakšen avto vozi oziroma če ga sploh ima. Ostalo je prinesel čas. Če bi danes izbirala, se prav tako ne bi ozirala ne na avto ne na denar.

Meni ne bi bilo vseeno, če bi bil moški brezposeln, še nikoli v službi, brez denarja, brez ciljev, brez energije, brez avta ipd.

GF mas morda kje pri roki geslo od Financ nujno bi rabil : )

Povej kaj rabiš, ti pogledam:). Rabiš tudi e-Sodstvo, ker tega imam ravno pri roki:))).

En clanek bi si prebral. Ne e-sodstvo ne rabim : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Reveži obvoz.

Če sem prav razumel hočeš reči: Sam sodim druge po denarju, hočem ženo, ki bo služkinja za vse moje potrebe, ter, da se mi bogataši zdijo razsipniški in škrtuni, ker sem sam pohlepen?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close