Najdi forum

delo v Londonu

Vse garacem, ki se zelijo zaposliti v tujini, svetujem, da si preberejo vodic o zaposlitvi v tujini: Work and Study Anywhere. Knjiga je pravi leksikon o zaposlitvi v tujini. Vsaka drzava je opisana posebej, dane so informacije kako in kje se oglasujejo prosta delovna mesta, naslovi agencij za zaposlitev, naslovi samih delodajalcev ki zaposlujejo sezonske delavce in studente /delo na farmah, poucevanje anglescine, delo na ribiskih in potniskih ladijah, obiranje sadja, dostava pic po vecjih mestih, dela v turizmu in gostinstvu…Knjiga vsebuje konkretne informacije kako step by step doseci legalen status. Ocitno se veliko ljudi zeli zaposliti na farmah in ribiskih ladijah zato vam prirocnik vec kot priporocam, saj je v njem precej taksnih naslovov. Vsako leto izzide nov ponatis knjige, stane pa /vsaj lansko leto je stala/ 25 funtov, oz. okrog 37 evrov. Sam sem si preko nje nasel zaposlitev v Canadi, kjer se danes delam. In nehajte ze tezit v forumu s temi zaposlitvami.

hojla!
daj mi prosim naslov kje se lahko ta knjiga kupi oz. naroči.
najlepša hvala

Tudi jaz knjigo poznam, kupil sem jo v Londonu, spomnim se, da jo je izdala zalozba Interpress Group.
Zame je definitivno najboljsi vodnik, ki govori o iskanju zaposlitve v tujini, z vec kot 1000 koristnimi naslovi in napotki kako najti delodajalca, kaj storiti ce ostanez brez sredstev v tujini in podobno.

Vsekakor priporocam!!

Lp, Rajmund

Sem iskal na netu knjigo in zalozbo pa nisem nasel nic. A lahko poves ce je knjiga angleska ali ameriska?

LP

christine jaz si tudi želim iti v anglijo delat, ali mi lahko pišeš na mail, za izmenjavo informacij.
projekt4.kkvbre@guest.arnes.si

mislim, da je angleska. ko najdem naslov, ga objavim!

R.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close