Delo na sebi
Ja.
Za začetek črtaš TV …jaz sem to naredila 8 let nazaj….neverjetno, kok cajta imaš kar naenkrat :-)))[/quote]
Točno tako.
Imaš ljudi, ki jokajo, da nimajo časa za rekreacijo, zraven pa po 3 ure na dan gledajo TV. Pa, če že gledaš TV, lahko vmes športaš. Uteži, skleci, počepi, trebušnjaki, sobno kolo.
Ja.
Za začetek črtaš TV …jaz sem to naredila 8 let nazaj….neverjetno, kok cajta imaš kar naenkrat :-)))[/quote]
Točno tako.
Imaš ljudi, ki jokajo, da nimajo časa za rekreacijo, zraven pa po 3 ure na dan gledajo TV. Pa, če že gledaš TV, lahko vmes športaš. Uteži, skleci, počepi, trebušnjaki, sobno kolo.[/quote]
Če sam po 3 ure, je še mal….
Namesto tv-ja pač kaj prebereš, kakšno fajn knjigo.
Dajte no, ne poznam zaposlene osebe, ki ima kolk tolk odgovorno službo, ki bi imela časa za številne hobije, tečaje in cel vikend preživela na adrenalinskih športih.
Ti adrenalinski vikend športniki so študentje, ali pa jih starši financirajo, ali pa so profi športniki.
Čakaj, čakaj. Za nekatere je pač premik iz stanovanja v prostem času že adrenalin. 🙂
Tečaji… za službo en kup, samo to verjetno ne šteje. Jeziki, malo za hec. Šport, ene dva. Berem, pa zadnje čase res bolj malo, tu bi se pa dalo še malo… Pa mal meditacijie, pa joge… Mal zafrkancije na mon, ker tv ne gledam, pa je dan okrog… Pa prostovoljec tudi nisem, me ponavadi drugi najdejo….:-))
Forum je zaprt za komentiranje.