Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Delam ona ne

Delam ona ne

Skupaj sva ze 28 let.

Partnerka je ostala doma,cez je imela otroke in gospodinjstvo.

No ce mene vprasate je gospodinstvo slabo vodila, glih tolk da je.

Eno imava se na faxu ostala dva zaposlena.

Partnerka se vedno nima sluzbe,

Se vedno je doma.in rihta gospodinjstvo vecinoma pa prelezi na kavcu.

Res da je zbolela na scitnici ampak kot jo gledam jo nic ne boli ali pa da bi ji zdravje zarad scitnice nagajalo.

No in pred kakim letom je iz mene na vsak nacin zvlekla da ji dam 100e. Ker da tudi ona rabi kaksen evro.

Nerad ampak sem ji zacel dajat. In do zdaj je bil mir.

Zdaj pa hoce vsaj se 50e da nima dovolj pravi.

Hoce si kupovat vitaminske dodatke in nekaj prisparat.

Jz pa sem mnenja da ne rabi oz ima dovolj 100e.

Kupim ji cigarete hrano placam stroske, ima vse .

A zdaj hoce se 50e. Ko bi si vsaj zasluzila pa si ne ker non stop lezi.

Kaj mi svetujete kak naj resim ta problem.

Si lacen ko prides domov

Si umazan ali ti opere

Kaj pa otroc

Zgleda da jih je dobr vzgojila ce je en se na faxu druga dva zaposlena.

A hodis po smeteh mas skolko svinjsko

Kaj pa banjo.

Kaj njej placujes razn stroskov in cikov .ji placas dodano zdravstvo. Ji kupis nove cevle polover gate.

Res me zanima ce se sploh spomnis in jo vprasas kaj rabi .

Kaj pa frizer ji ti das al si sama placa.

Nemas ti partnerku jarane… Il imas zenu ili imas bludnicu.

Ja dej ji. Nimas kaj. ?

Ce te popedena… Gospodinjstvo pravis da bolj tako… ?? jel mozda nemarno? Jel to ta rječ?

Jel pise tamo u vasoj knjigi ljubi zeno kot ljubis sebe… Ampak zeno, ne…

Usreci zenu da bi???

Zajebano.

Enkrat sem kupu modrc za joške,

pol je pa hotla še mesečne vloške

Kje, kje , kje bom jemal

Kje bom jemal, da bom babi dajal

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 14.01.2022 ob 15:31

Enkrat sem kupu modrc za joške,

pol je pa hotla še mesečne vloške

Kje, kje , kje bom jemal

Kje bom jemal, da bom babi dajal

Nisem jaz nor, se tega ne grem

Nebom vec to delal, vsem vam povem

Nit znjimi nit brez, hudič so te babe

Ko enkrat so stare, so grde kot žabe

Verjetno je težko zaposljiva pri teh letih. A pa sta se kdaj pogovarjala o tem kako bo ko bojo otroci odšli od doma?

Ja sej mi priprav vecerjo

Pa tudi sam si jo vcasih.

Tudi opere nc ne recem.ampak pere sam 1x na dest dni.

Tud sesa ja, sam men se ne zdi to natancnno.

Tudi ko skuha sam vse nahitro nardi,da je cimprej konc.

Ena sprasuje za frizerja.

Ne hodi k frizerju. Sama si spice postrize ima dolge lase.

Moram rect da je skromna vse si sama rihta. Tud nohte. Ne hodi na manikuro al kako se rece.

Ja sem sp.

Prvih 10let se pomislu nisem da bi jo prijavil. Mi je pa zadnjic rekla da jo naj prijavim drugac ne bo mela nic. In me je uzalila da z mojimi 600e penzije se sebe da bom komi prezivel.

Sem ji rekel ce bi si zasluzila bi te prijavil pa si ne.po drugi strani pa hocem z njo prezivet do konca zibljenja in ne bi blo narobe da jo prijavim pa ce bi mela 400e je super.

Zlo sem jezen nanjo.

Od podnajemnikov dobim 250e in je lepo vzela stran 50e .

O saj ma kmal rd pa ji bom vzel stran teh 50e.si damo denar. In ker je oz bo 50let sem ji mislu dat 100e zdej bo pa dobila sam 50e.

Hmmmm na mestu tvoje žene bi te jaz najprej vredu zavarovala 😀

Ti nimas žene,ampak služabnico,ne se to ne,ker 100e za vse ??!

Al pa varianta, da ti plačuje najemnino? Recimo od tistih 150 ,ki ti jih je spulila, ji računaš 80 najemnine?

Sploh ni slaba ideja za najemnino.sej ni njena hisa. Ko sva zacela sem jo mel ze pod streho pa okna in vrata not.

Res da so ble gole stene ampak sem jz vse zrihtal in kupil in se matral. Ona je sam za otroke skrbela. In zdaj hoce od mene vsak mesec 150e.

Meni se zdi to ful grdo od nje res.

Odg mi na par vprasanj

Kdo je otroke vozil v vrtec

Kdo jih je pobral

Kdo v solo

Kdo je delal z njimi nalogo kdo je hodil z njimi k dr.

Kdo jim je bral pravljice jih ucil pesmice.

Jih spravil cez osnovno in naprej.

Ne vverjamem da ti ker si sp.to se pa ve

Da gres zjutri zvecer pa domov. In takrat so otoc ze spal.

Aja kaksne odnose masta z otroki.

To ful pove kako otrostvo so imel in kaka mati je bila tvoja in seveda ti oce

Zdravko55, 14.01.2022 ob 16:05

Sploh ni slaba ideja za najemnino.sej ni njena hisa. Ko sva zacela sem jo mel ze pod streho pa okna in vrata not.

Res da so ble gole stene ampak sem jz vse zrihtal in kupil in se matral. Ona je sam za otroke skrbela. In zdaj hoce od mene vsak mesec 150e.

Meni se zdi to ful grdo od nje res.

In 80 evrov je ful pocen, za tolk mal nikjer ne bo dobila.

avtor, ni ti lahko, a bogami niti nam ni lahko, ki beremo to.. Spomnim se mojga strica, dojče gasarbajterja, pa je žena, ki je skrbela za otroke in domačijo vedno rekla.., ko bi vsaj vsak mesec posebej ona dobila po 100 mark, ko je bil v Nemčiji, saj ni nikoli delala v kakšni firmi, ker je morala biti doma.. Vsak ima rad malo svojga keša v žepu..

Replika54g1, 14.01.2022 ob 15:51

Al pa varianta, da ti plačuje najemnino? Recimo od tistih 150 ,ki ti jih je spulila, ji računaš 80 najemnine?

Replika, a si z Lune padla? 80 eur najemnine?? 120 pa pika!

ja pa ja, 14.01.2022 ob 16:13

Replika, a si z Lune padla? 80 eur najemnine?? 120 pa pika!

Ja no, za tisti jod al kaj za ščitnico bi ji pa le pustila. Rcnije so drage.

Hecas se?

100e na mesec ji das?

Jah, stari, kolikor denarja toliko muzike!

Ti bi vse v nulo zrihtano za 100e plus hrana in soba?

Pozanimaj se malo, koliko stane taka strezba, pa ti bo takoj jasno, da si s 150e se debelo v plusu, da ne racunamo sploh, koliko bi te stale varuske, taksi in ostalo glede otrok!

Seveda da je ona hodila po otroke in vse to pocela. Jz sem delal.

Ce ji bom reku za stanarino bo pizdarija doma. Ne smem ji dat vedet da je v najemu zastonj.

Me bo zivga zakopala.

Se kr ne vem kaj naj nardim.

Popaj kaj si ti hotu povedat.

Kako je tvoje mnenje

Je prav da ji dam ali ne

Moje mnenje je dokler sta skupaj pač moraš ji dati. Ti se moraš vprašati kako bi bilo tebi brez denarja. Saj razumem, da ima pač vse in nič ne rabi. Saj jaz imam tudi doma vse pa dec. npr. sem zaslužil par jurjev, pa mi vseeno zmanka. Nekaj gre na stran, nekaj za potrošnjo, nekaj v investicije itd. si ne predstavljam 30 let življenja brez TR.

Zdravko55, 14.01.2022 ob 15:48

Ja sej mi priprav vecerjo

Pa tudi sam si jo vcasih.

Tudi opere nc ne recem.ampak pere sam 1x na dest dni.

Tud sesa ja, sam men se ne zdi to natancnno.

Tudi ko skuha sam vse nahitro nardi,da je cimprej konc.

Ena sprasuje za frizerja.

Ne hodi k frizerju. Sama si spice postrize ima dolge lase.

Moram rect da je skromna vse si sama rihta. Tud nohte. Ne hodi na manikuro al kako se rece.

Ja sem sp.

Prvih 10let se pomislu nisem da bi jo prijavil. Mi je pa zadnjic rekla da jo naj prijavim drugac ne bo mela nic. In me je uzalila da z mojimi 600e penzije se sebe da bom komi prezivel.

Sem ji rekel ce bi si zasluzila bi te prijavil pa si ne.po drugi strani pa hocem z njo prezivet do konca zibljenja in ne bi blo narobe da jo prijavim pa ce bi mela 400e je super.

Zlo sem jezen nanjo.

Od podnajemnikov dobim 250e in je lepo vzela stran 50e .

O saj ma kmal rd pa ji bom vzel stran teh 50e.si damo denar. In ker je oz bo 50let sem ji mislu dat 100e zdej bo pa dobila sam 50e.

kaki pizdun

celo življenje je vse pedenala, pa se sedaj sprašuješ ali ji daš 50 e ali 100.

Boga ženska kakega kretena si je navlekla.

mal si skrt, 14.01.2022 ob 16:19

Hecas se?

100e na mesec ji das?

Jah, stari, kolikor denarja toliko muzike!

Ti bi vse v nulo zrihtano za 100e plus hrana in soba?

Pozanimaj se malo, koliko stane taka strezba, pa ti bo takoj jasno, da si s 150e se debelo v plusu, da ne racunamo sploh, koliko bi te stale varuske, taksi in ostalo glede otrok!

Še 100€ je preveč.

Caki ti mal.

Zmenila sta se da bo doma.

Zdej ko so otroc odrasli te pa kr naenkrat moti to.

Zenska pri 50 da dobi sluzbo bo bolj tezka.

Pa tudi hinavski si zelo.

Zakaj ji nisi pred 15 leti rekel naj gre delat.zato ne, ker ti je prav prisla da ti je 3 otroke rihtala.

Ti si imel vse

Hiso zeno in otroke po redu.

Zdaj ji pa ne bi dal 150e

Grdo grdo.

Mislim da si jo naredil odvisno od tebe. Tudi po tem se vidi ker je nisi prijavil da bi dobila penzijo. Hoces da je odvisna od tebe pacek.

Kater norc ne bo svoje prijavil se jaz vprasam .

Hoces z njo bit do konca, a penzije si ne zasluzi.

Mislim da se bojis da bi te potem zapustila ko bi enkrat penzijo dobila ali pa da bi bla samostojna in te ne bi tolk rabila. To pa ti ne pase.

pa s tem je tako…, rodila ti je tri otroke, seveda tudi sebi, kaj pa zdej, ko so otroci že na svojem.. ona je bila stalno doma, če nima možnosti, da dela kje v kakšni firmi v bližini, ji bi kar moral dati še 50, če jih imaš seveda…, ker je praktično odvisna od tebe in kar je najhuše, praviš, da stalno leži na kavču.. To pa zato, ke nima idej in nobenega razvedrila v življenju. Bila je zaposlena z otroci, zdej pa kar naenkrat praznina, otroc je ne rabijo več.., jeba je to če ene 20, 30 let ne delaš v kakšni firmi recimo, kjer se spoznaš z novimi ljudmi, probej bit v njeni koži.. Ona bo zdej za vse vas otrok, ki rabi pomoč, preprosto zato, ker nima svojga keša…Keš je svoboda duha za večina ljudi na tem svetu ..

Stari… Res je to… Ce je seveda res kar pravis… To kar zenska naredi okoli otrok… Donosi… Rodi… Doji.. Vzgaja… Skrbi… Gospodinjstvo… Itd… Ce se res trudi… To nemoze da se naplati parama.

Sicer pa, lej, svoje je odslužila, otroc so veliki, dela itak praviš da nič, verjetno tudi lepota je že šla, pa še bolana povrhu – po mojem je cajt, da se je znebiš. Lepo postavi na cesto, povej ji, da ji vse, kar ti je še dolžna odpustiš in ji ni treba nič plačat, tolk si že lahko fer, pa adijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close