Definicija kvalitetne ženske
Ja, že vemo, da je ta rek možno razumeti na dva načina. Moški nas redkokdaj pohvalijo, zato se moramo včasih pohvaliti same, ane Bibita? 🙂
Pa ti je že kdo rekel, da si “kvalitetna ženska” od moških mislim?[/quote]
A to si ti antilopa Megaherc? 🙂 Sem pa res spregledala, ker sicer imam navado, da vedno odgovorim.
No…. mene moški kar po(hvalijo), pa tudi ženske…. verjetno zato, ker tudi jaz ne skoparim s pohvalami…. seveda kadar to resno mislim, ne kar tja v tri dni.:)
Ne, meni še tudi nihče ni rekel, da sem kvalitetna ženska… tudi nobeden moški ne.:)
Verjetno si to povezala s tem, ko sem napisala, da se dobro blago samo hvali.:) Nisem bila dovolj precizna, morala bi napisati, da definicije za kvalitetno žensko ni, ker to deluje kot ….. 🙂 saj razumeš, vem :)))
Tudi jaz ne hvalim tja v tri dni. Imaš pa take ženske, ki te pohvalijo, kako dobro izgledaš, za hrbtom pa marsikaj govorijo. Na prilizovanja na padam :)).
Meni je všeč, če mi moški z dejanji pokaže, da me smatra za “kvalitetno” žensko, ni potrebno, da to reče.
Megaherc pa je staro ime še preden sem se registrirala :). Pa me je potem prešinilo, da bi bila ena hitra in okretna antilopa.
Marko, glede na to, da si postavil tako visoke zahteve, me zanima, ali imaš ti kot moški prej navedene lastnosti? Bojim se, da bi se še samovšečna ženska bala, da teh kriterijev ne more izpolniti :). Aja, kako pa ugotoviš, da je ženska “pravična”?[/quote]
Se ti zdijo visoke? Mogoče pa so to lastnosti, ki jih imaš sama, le da se jih ne zavedaš oziroma ne verjameš v njih… Če sedaj povem, kaj lahko sam nudim, bom izpadel samovšečno, vem pa kaj si želim in vem tudi, kaj “imam”. Da izpolniš te kriterije, ti samovšečnost prav nič ne pomaga, saj te lastnosti nisem navedel. To so povsem osnovni pogoji, ki so potrebni, da lahko z nekom furaš zrel odnos. Če lahko tudi sam nudiš podobno.
Kako vem, da je ženska pravična? To vidim po tem, kako reagira, kako razmišlja in kako se odzove v določenih situacijah, ki se tekom življenja pojavljajo. Ne piše ji to na čelu, je pa že potrebno nekaj časa, da v človeku to opaziš.
Če bi me policajka pridržala, to ne bi bilo prav nič pravično, čeprav bi morda lahko bilo zabavno. 😉 Ampak jaz se tako ali tako pustim pridržati le eni “policajki”. 🙂
Da draga. Ne vem, kam naj spravim svoje balone. Morda če jih pustim izven majčke, po moje navijači ne bodo imeli nič proti 😉
Kar pridite! In bodite brez – spodaj brez ;))[/quote]
Kako zdaj, ali bosta tekle v štiklih ali ne? Da vem, če se splača priti gledat/smejat ;)))))))))
Ni jutri tek v štiklih, tisto je enkrat septembra. Ja jaz bom šla mogoče, čeprav 8 cm je pa malo huda. Mah saj se menda je ženska z nižjo peto lahko tudi kvalitetna…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ta “policajka” pa mora biti res nekaj posebnega, če ima tiste lastnosti, ki si jih zgoraj navedel.
Glede zgoraj navedenega, pa imaš prav, da se sama mogoče določenih lastnosti niti ne zavedam.
Da zaključim, ali je neka ženska “kvalitetna” ali ne je z moškega vidika odvisno od tega, kaj si ta moški želi. Če ima “nizke kriterije” pri ženskah, potem bo marsikatera zanj kvalitetna. Me pa ta pojem “kvalitetna ženska” čisto nič ne jezi in ga ne istovetim s kvaliteto stvari oziroma blaga.
Meni se zdi kvalitetna ženska tista, ki zna uravnotežiti svoje življenje. To pomeni, da zna biti v vseh stvareh zmerna (torej ne sme iti iz ene skrajnosti v drugo). Predvsem pa se mora pri bistvenih življenjskih zadevah (služba, družina) odgovorno obnašati. Ta odgovornost pa pomeni, da si svojih pravic ne sme jemati na škodo drugih. Torej, ne sme misliti samo nase ampak tudi na to, da lahko s svojimi dejanji prizadene druge.
Hvala za nasmeh, avtor, ob tvojem zapisu 🙂 Tipično pisanje nekoga, ki ni bil dalj kot do Trojan, ostalih narodov verjetno v živo ni videl, razen zvezdnic na televiziji, s kolegi pa verjetno ob pivu stereotipiziral in jokcal, zakaj se ni rodil v kakšni državi samih kvalitetnih žensk. Če so v Sloveniji same limone, kdo ti brani, da greš žensko iskat v breskve v favorizirano Ukrajino?
Mimogrede, Finke so v povprečju zelo lepe ženske (sploh obrazi in lasje).
Na Starševskem čveku ali kakšnem moškem forumu, recimo, imaš precej moških s podobnim mišljenjem, kot je tvoje – tam lahko mirne duše debatiraš z njimi in šimfaš čez sodržavljanke, tu ti ne bo nihče verjel. Vsi pa imajo nekaj skupnega.
Samo to še: piše se seksapil, ne seksipil.
Alexis, kdo bo pa tebi verjel, da si že bila dlje kot do Trojan, glede na to, da večino dneva presediš pred računalnikom ? Pa mimogrede, to tvoje popravljanje slovničnih napak ne bo obrodilo sadov, s tem samo potrjuješ svoj primitivizem. Še enkrat, ponavljam, nismo se prijavili na izpit slovenščine, samo na forumu debatiramo. Tema, ki sem jo odprl se pa imenuje – Definicija kvalitetne ženske, tako da prosim, če se jo lahko držite. V nasprotnem primeru pa upam, da vam kdo da v pijačo kako odvijalo, da ne boste še v nadaljnjem tako napadalno nastrojeni.
Pa ti si to že skoraj vsakemu članu povedal. Kdo si ti, big brother, da vse vidiš, kje in kdaj se nehajajo? Da nisi ti tisti, ki je cele dneve pred računalnikom. A misliš, da ti bo kdo verjel, da nisi? 🙂
Pa kaj ima veze s temo to tvoje bdenje nad ljudmi in opozarjanje, koliko časa je nekdo na internetu, si njen “očka”, ona pa triletni froc?
Deljenje po nacijah, to je po moje tudi neko ozko stereotipiziranje. Če imaš slabo izkušnjo izkušnjo s Slovenko, ali pa še slabše- da si splošno neuspešen v “ljubezenskih podvigih”, potem pa poplošiš to na vse. Madona, saj pa iam vsak člvoek svojo osebnost in značaj. Drugače so Slovanke po lepoti na vrhu.
Slovničnih napak nisem popravljala ( v vejice drugih se ne vtikujem), popravila sem besedo … Ker se zelo pogosto uporablja in veliko ljudi jo piše napačno. To mi je smešno, veliko bolj kot manjkajoče vejice.
Sadni, isto bi lahko rekla zate. Tvojih postov ne štejem, da bi računala, kdaj si bil pred računalnikom, prav tako ne spremljam, ali si prijavljen – za razliko od tebe. Ampak najbrž si ravno tako dobršen del za računalnikom.
Definicije v ta post pa ne pišem, ker ženske itak nismo relevantne za ocenjevanje tega, to je bilo že prevečkrat rečeno. Kvalitetna ženska mi je, recimo, Veronika Seles (gledano značajsko in vizualno).
Pa ti si to že skoraj vsakemu članu povedal. Kdo si ti, big brother, da vse vidiš, kje in kdaj se nehajajo? Da nisi ti tisti, ki je cele dneve pred računalnikom. A misliš, da ti bo kdo verjel, da nisi? :)[/quote]
On bi rad igral slabo vest pri drugih (odraslih!) ljudeh, predvsem pri ženskah jo rad vzbuja, očitno zaradi ranjenosti in preobčutljivosti, ker ne more pozabiti, če mu je kdo nazaj pred enim letom ali več kje kaj napisal, da mu ni bilo všeč… 🙂 Spominja me na eno osebo iz filma The Duellists (1977), ko je nenehno izzival na dvoboje, ker je v vsem videl provokacijo in nikakor ni mogel pozabiti, če ga je kdo kje nehote užalil.
Preveč časa previsim na netu, da bi mi kapnilo, kaj je kvalitetna ženska. Mi je pa izraz kvalitetna boljši kot idealna ženska. Kvalitetne ženske obstajajo (po mnenju nekaterih moških recimo v Ukrajini največ hehe :-)), idealne zagotovo ne.
Pri definiciji kvalitetne ženske sem si pomagala z značaji kolegic; nekatere se popolnoma približajo temu, druge manj.
Pri moji definiciji dajem prednost značaju in intelektu, ki – pa naj se bere še tako osladno zlajnano – zelo polepša še tako sivo miško po videzu in ji da brezčasni seksapil. Agresivno vedenje, teženje, dolgočasnot, tečnarjenje, konfliktnost, čustvena neinteligenca in brutalna stupidnost pa jo zagotovo pogršajo. Kvalitetna ženska je vsaj solidno razgledana, odprta, ima smisel za prefinjen, inteligenten humor (ne samo tisti gostilniški in vulgarni), je nasmejana, topla, feminilna oseba. Z njo se lahko pogovarjaš ure in ure, pa ti ne bo dolgčas. Kvalitetna ženka ne sme biti ženska, ki so ji mnoge teme tabu in moraš pri pogovoru z njo ves čas paziti, kaj rečeš (recimo, načneš temo o ženskem orgazmu ali sončenju zgoraj brez, ona pa začne nergati in skakati v luft, da se je o tem brez veze pogovarjati). Skratka inteligentna, a hkrati preprosta, nevulgarna ženska, pa da ima še vedno nek prefinjen smisel za igrivosti v živ.ljenju in hec, v katerem je nekaj resnice. Imeti mora vsaj neko zanimanje (recimo športno, kulturno ali pa vsaj branje kvalitetnih knjig), ne pa, da so ji v središču zanimanja samo kofetkanje, tipi, ki so jo prečekirali in visoke pete ter opravljanje.
Pod kvalitetne ženske nikakor ne dajem teh (obiskovala sem precej snobovsko gimnazijo, vendar pred vpisom žal nisem vedela, da je tako snobovska; najsrečnejši dan je bil, ko sem se tega folka rešila), katerim je središče zanimanja samo cote, ličila in vsak dan druge pete in ujemajoča torbica ter opravljanje in iskanje pizdarij (če iščeš pizdarije, jih boš tako ali tako našel, haha) oziroma nepopolnosti na drugih ženskah; recimo, da samo opravlja in gleda, kako katera hodi, kako ji kak lasek malo štrli, kako ne zna hodit, kako ji kratke hlače ne pašejo na belo polt, kako ji senčilo ne paše, kako bi morala imeti drugo frizuro … Te opisane ženske, katerim je središče razmišljanja samo urejanje in šimfanje drugih nepopolnosti pri videzu, so za popizdit dolgocajtne in zatežene, pa lahko imajo zaradi mene magisterij.
Prav tako so nekvalitetne ženske tiste, ki se znako samo pogovarjati o pijančevanju ter kako so one ali kdo drug kozlal po pultu lokala. Pa lahko imajo videz Paris Hilton, jih tako vedenje prav pogrša.
No saj takšna je večina žensk, na katere jaz naletim in se pogovarjam z njimi. Na faksu jim imam recimo cel kup. Ljubljanjčanke so ponavadi takšne, ta mestna dekleta. Če pa naletiš na kako iz podeželja, ki živi bogu za leđima ti je pa tako nenavadno zanimiva, morda že samo zaradi narečja, ali pa humorja, ki ga uporablja. Pa bolj se mi zdijo take preproste, down to earth ženske, s katero se lahko usedeš nekam na samem pa usekaš eno čist random temo in se ne bo prav nič pritoževala. Nevem no takšne so moje izkušnje.
Aja pa Paris Hilton ni lepa, sorry 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.