Definicija kvalitetne ženske
Eh bvz, kdo te bo pa resno jemal, prosim no… z velikimi joški, širokimi boki… to si mislil, kar priznaj :)))[/quote]
Heh, eni izhajajo celo iz ekonomije za opis kvalitetne ženske :), drugi se poslužujejo matematičnih definicij :), kot že naslov pove…. Uborne in usmiljena vredne duše, ki še nikoli niso listale poezije, ker tam ni dokazov in definicij, a ne? :))))))
Katenjka, bi rada prišla v moj izbor? Praviš, da imaš široke boke in velike joške? 😀
S poezijami težko prideš do punce. Te stvari jih dolgočasijo, obdobje romantike je že zdavnaj mimo. No, mogoče boš katenjko impresioniral na tak način, kdo ve.[/quote]
Definitvno imajo raje moške klanfe, ki ne “komplicirajo”, ko jo je treba spraviti v horizontalni položaj. :))) Ne vem, naravoslovke mogoče? 😀
S poezijami težko prideš do punce. Te stvari jih dolgočasijo, obdobje romantike je že zdavnaj mimo. No, mogoče boš katenjko impresioniral na tak način, kdo ve.[/quote]Eh ne Sadni, itak nima pojma, kot vidiš :)))
[sup]Srečko Kosovel: Kons 4
Boston obsoja Einsteina.
Einstein je prepovedan.
Relativiteta nevarna?
V Berlinu zapirajo
kitajske študente.
Kitajski študentje nevarni?
SHS menja vlado.
Dosti vlad je že menjala.
Francija. Španija. Maroko.
Frajtar terorizira.
Žandar terorizira.
Veliki ljudje živijo
po svoje duše zakonih.
Majhni po paragrafih.
§ X: 14 dni v zapor.
§ Y: na vislice.
§ Z: v pregnanstvo.
21 let sem bil zaprt
10x na vislicah.
Pregnan sem za vedno.
Hej ljubica, ti bi jokala?
A jaz ne morem jokati.
Trd sem kot jeklo,
ki mora srce prebosti.[/sup]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Eh bvz, kdo te bo pa resno jemal, prosim no… z velikimi joški, širokimi boki… to si mislil, kar priznaj :)))[/quote]
Heh, eni izhajajo celo iz ekonomije za opis kvalitetne ženske :), drugi se poslužujejo matematičnih definicij :), kot že naslov pove…. Uborne in usmiljena vredne duše, ki še nikoli niso listale poezije, ker tam ni dokazov in definicij, a ne? :))))))
Katenjka, bi rada prišla v moj izbor? Praviš, da imaš široke boke in velike joške? :D[/quote]Tvoja intuicija je popolna no… Kako si vedel? A veš kako je to nepraktično? V soboto greva s krivokljunčico na dm tek in so nama reklamne majčke preozke… A ne, krivokljunčica??
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Sem prebrala to pisanje, saj ni docela nesmiselno, no ekonomija ni moje področje, nimam pojma o tem, mogoče bom sfalila s komentarjem, ampak mislim, da si bolj sfalil ti. Prvič, ne vem, kje so slovenski moški res toliko boljši kot pri drugih narodih (če sklepam po statistiki, samomorilnost?, nacionalna posebnost- nagnjenost do alkoholizma?, dalje, življenje, (životarjenje ) v primarni družini še konkretno po 30em letu, in to tudi v primeru, da imajo partnerko?)
In drugič, prav zares ne vem, če so slovenski moški ravno prototip nasilnežev (ne) glede na to, da res praktično skozi zgodovino nismo imeli samostojne države.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Heh, eni izhajajo celo iz ekonomije za opis kvalitetne ženske :), drugi se poslužujejo matematičnih definicij :), kot že naslov pove…. Uborne in usmiljena vredne duše, ki še nikoli niso listale poezije, ker tam ni dokazov in definicij, a ne? :))))))
Katenjka, bi rada prišla v moj izbor? Praviš, da imaš široke boke in velike joške? :D[/quote]Tvoja intuicija je popolna no… Kako si vedel? A veš kako je to nepraktično? V soboto greva s krivokljunčico na dm tek in so nama reklamne majčke preozke… A ne, krivokljunčica??[/quote]
Ne pozabita podložiti in otežiti nedrčkov, da bodo v enakomernem ritmu poskakovali in vaju držali v ravnotežju pri teku.
Razlog ali dva več, da ne grem na ta masovni babji miting.[/quote]
No ja, če ti moški glih ne sedejo … tudi punc bo dovolj. :-))))[/quote]
Ne razumem povsem tvojega komentarja; ravno zato ne grem, ker je tam mnogo preveč bab in nekatere tudi iz mon-a :-)))
Ne razumem povsem tvojega komentarja; ravno zato ne grem, ker je tam mnogo preveč bab in nekatere tudi iz mon-a :-)))[/quote]
A, to. Ker si replicirala na moj post, sem mislil, da te motijo navijači.[/quote]
Navijači? Sploh nisem nanje pomislila, izključno le na veliko maso kur 😉 Ravno zaradi navijačev bi morebiti vseeno šla…bom še razmislila 🙂
A, to. Ker si replicirala na moj post, sem mislil, da te motijo navijači.[/quote]
Navijači? Sploh nisem nanje pomislila, izključno le na veliko maso kur 😉 Ravno zaradi navijačev bi morebiti vseeno šla…bom še razmislila :-)[/quote]
ma saj tudi pri kurah se najde kaj dobrega. Kurja župca je menda celo zdrava in pomaga pri določenih težavah. Samo sem pozabil pri katerih.
Navijači? Sploh nisem nanje pomislila, izključno le na veliko maso kur 😉 Ravno zaradi navijačev bi morebiti vseeno šla…bom še razmislila :-)[/quote]
ma saj tudi pri kurah se najde kaj dobrega. Kurja župca je menda celo zdrava in pomaga pri določenih težavah. Samo sem pozabil pri katerih.[/quote]
Pri mojih bolj ne kot ja namišljenih težavah, mi še tako izvrstna kurja juhica ne more pomagati 😉
zdaj, če imajo tvoje težave kakšno zvezo s tvojim nickom, potem bi se to dalo pozdravit s kakšnimi … hmm … prašniki. Če pa gre za kaj bolj resnega, to je pa drugo. Ampak kurja juhca vsaj škodit ne more. :-)))[/quote]
Hm, nick neke močne korelacije nima, je že res, da sem samička a ne iščem “oplojevalca” le z njim nakažem moj spol, zmedenost pa se vsakemu bolj ali manj dogaja. Se strinjam, juhice so zakon, pa tudi če so zgolj le od kure 😉 Saj sem sprva mislila, da bi imela nick zmedena_pra* toda že ta je preveč zgovoren, ker vsi ob prebranem pomislijo najprej, da ičem “nategovalca” oz “poteševalca” 🙂
zdaj, če imajo tvoje težave kakšno zvezo s tvojim nickom, potem bi se to dalo pozdravit s kakšnimi … hmm … prašniki. Če pa gre za kaj bolj resnega, to je pa drugo. Ampak kurja juhca vsaj škodit ne more. :-)))[/quote]
Hm, nick neke močne korelacije nima, je že res, da sem samička a ne iščem “oplojevalca” le z njim nakažem moj spol, zmedenost pa se vsakemu bolj ali manj dogaja. Se strinjam, juhice so zakon, pa tudi če so zgolj le od kure 😉 Saj sem sprva mislila, da bi imela nick zmedena_pra* toda že ta je preveč zgovoren, ker vsi ob prebranem pomislijo najprej, da ičem “nategovalca” oz “poteševalca” :-)[/quote]
Vsi pa tudi ne delamo zaključkov na prvo žogo. No, nekateri že, najbrž.
Hm, nick neke močne korelacije nima, je že res, da sem samička a ne iščem “oplojevalca” le z njim nakažem moj spol, zmedenost pa se vsakemu bolj ali manj dogaja. Se strinjam, juhice so zakon, pa tudi če so zgolj le od kure 😉 Saj sem sprva mislila, da bi imela nick zmedena_pra* toda že ta je preveč zgovoren, ker vsi ob prebranem pomislijo najprej, da ičem “nategovalca” oz “poteševalca” :-)[/quote]
Vsi pa tudi ne delamo zaključkov na prvo žogo. No, nekateri že, najbrž.[/quote]
Tako sem slišala, češ kakšen nick ima 😉 in ta, ki mi je to povedala mi deluje zelo verodostojna 😉
Jaz bi pa rekla, da je pošten nick. UPaš si priznati, da vlada nekaj zmede v tvoji glavi pa seveda ne mislim žaljivo. Mislim v tem smislu, da si upaš sama sebi priznati, da imaš določene težave.
Ja tudi jaz imam zmedo v glavi zato pa se kdaj pa kdaj lotim MONa. Pa bi rekla, da nisva edini, ki imava kaj težav. Takšnih ali drugačnih. Tako, da jaz bi tudi komot bila zmedenapreprostapunca, zaradi zmede v moji glavi.
S tem pa seveda ne mislim, da sva kaj slabši od drugih ali pa, da sva nori ali kaj takega, ampak preprosto osebi, ki imava pač tu in tam kake težave.
Vsi pa tudi ne delamo zaključkov na prvo žogo. No, nekateri že, najbrž.[/quote]
Moje mnenje: ena vse prehitro sklepa, dela neke zaključke (če ji ne gre kaj v kontekst, malo porine) in druga jemlje vse preveč zares. 😉
Tako sem slišala, češ kakšen nick ima 😉 in ta, ki mi je to povedala mi deluje zelo verodostojna ;)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.