Definicija kvalitetne ženske
Ne bo nihče drug namesto mene priznal lastnih težav, še manj reševal. Nick je res na nek načih fer pa tudi kar napišem drži, nič ne skrivam ne tu ne v reali. Tvoj nick me je spomnil na mojo mamo – se rada hvali naokrog, kako sem jaz poseben človek in sila preprosta…morda ima prav. A to komu koristi, če si dela neko oceno ali je slabši ali boljši od drugih, po moje ne. Na MON sem “zašla” ker me včasih prime, da bi se s kom pogovarjala in po skoraj dvo mesečni uporabi lahko trdim, da je kar v redu orodje za jamranje ali konzultiranje ali celo v sprostitev – včasih se ob nekaterih postih in temah od srca nasmejem 😉
Punce najprej je treba razumet kaj beseda pomeni 😉
Vsaka beseda izhaja iz neka druge besede.
To pomeni, da če se pelješ z vozom lahko rečeš da si se vozila.
Če se pelješ z vlakom si se pa vlačila…..
In če si fanta prišla obiskat iz Maribora v Lj. lahko rečeš da si se vlačila od Mb do LJ.
Torej če želite bit privalčne se vozite z vlakom! 😉 :))))))
Bibitka, ti me pa vedno nasmejiš. Verjetno si videla tiste lisice, ki so oblečene v blago (krzno) roza barve? Tako uklenitev si mislila, kar priznaj :).
Ampak nisi mi še odgovorila, če ti je kdaj kakšen moški rekel, da si “kvalitetna” ali pa si morda kar domnevala, da si to o tebi misli? Sem te to že zgoraj vprašala, pa si verjetno spregledala.
Forum je zaprt za komentiranje.