Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debeli moški

Debeli moški

In kaj ti koristi ta višina, če se z nobeno žensko ne zastopiš ?

desc, ki deluje ploden je lahko tudi grbast, z luskavico, … pijanček — pa bo pod roko peljal takšno, da mu bomo drugi foušljivo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kaj imate to nekateri čudne predstave o odnosih…Če je nekdo v vezi, ne bi smel pogledati za žensko, ne bi smel govoriti kakšne so mu všeč…?
Še niti pisati ne smel po forumih…..:)))[/quote]

Samo razmišljam, kako slabo se mora ženska počutiti ob moškemu, razen če ni po naravi “trdonja” :), ki ji postreže z nekimi številkami: visoka mora biti toliko pa toliko in kvocient med mojo in njeno višino naj bo 1.06, teža 54 kg plus/minus 0,5 kg, make-upa naj ne uporablja…

Saj ženska ni tehnična naprava, da bi jo “specificiral”, kako picajzlast in zahteven si. :)))

Meni pa je ravno to všeč, da ni vse po nekih merilih, da imaš odstopanja v vse smeri, da narava dela vse mogoče variacije in odtenke… In vse je lepo!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa kaj imate to nekateri čudne predstave o odnosih…Če je nekdo v vezi, ne bi smel pogledati za žensko, ne bi smel govoriti kakšne so mu všeč…?
Še niti pisati ne smel po forumih…..:)))[/quote]

Ja neve Robi verjetno ti je te všeč samo ena (najbolj) in boš torej govoril le o njej…

ker izbral si si NAJBOLŠO (za sebe) verjetno…

torej zakaj bi govori kakšne so ti všeč

ti prpopaj sliko svoje žene in glej samo njo (ali punce partnerke karkoli)

a si ne zbereš najbolše? in posledično tebi tudi najlepše…nenazadnje si pa itak reko da je zunanjost nepomembna

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In kaj ti koristi ta višina, če se z nobeno žensko ne zastopiš ?[/quote]

Jaz se zastopim z vsako, one s z mano ne zastopijo (big difference)

Oziroma vsaka se super zastopi dokler je ne skenslam ker nočem bit njen kužek pol pa se nehajo zastopit 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In kaj ti koristi ta višina, če se z nobeno žensko ne zastopiš ?[/quote]

Oziroma vsaka se super zastopi dokler je ne skenslam ker nočem bit njen kužek pol pa se nehajo zastopit :D[/quote]Hočeš povedat, da si malo previsok al se samo visoko nosiš? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oziroma vsaka se super zastopi dokler je ne skenslam ker nočem bit njen kužek pol pa se nehajo zastopit :D[/quote]Hočeš povedat, da si malo previsok al se samo visoko nosiš? :D[/quote]
tolk je ponosen, da se nobeni ne pusti “podreti”, da bi bil pod njo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hočeš povedat, da si malo previsok al se samo visoko nosiš? :D[/quote]
tolk je ponosen, da se nobeni ne pusti “podreti”, da bi bil pod njo ☺[/quote]Mogoče je pa škrt in je vseeno raje spodaj….. da mu nazaj steče…. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ni zanimivo, da tipi, ki si ne morejo dobiti žensk, ponižujejo moške, ki imajo žensko, češ, da so premajhni, da bi jih katera marala?
Nekako zelo zelo nelogično. Le kaj je s takimi tipi narobe, da jih nobena ne mara?
Ja frajerčki, tudi, če ste visoki, vam nič ne pomaga, a ne? NImate pojma kaj ženske iščemo pri moških. Zato pa ste samski. Ne zato, ker si sami tako želite, ampak zato, ker ste sicer menda visoki, ampak ženske vas vseeno ne marajo.

tolk je ponosen, da se nobeni ne pusti “podreti”, da bi bil pod njo ☺[/quote]Mogoče je pa škrt in je vseeno raje spodaj….. da mu nazaj steče…. :)))))[/quote]

tale me je pa zdaj nasmejala… samo nisem gorenc sem Štajerc 😛

Ne vem, ker sam nisem takšen, da bi kompliciral za vsak cm ali kg.
Če napišem, da je zame ideal 165 cm, še to ne pomeni, da ne bi bil zadovoljen s takšno, ki bi bila še par centi manjša ali pa celo višja od mene.
Isto velja za kilograme.

Saj imamo vsi neke ideale. Tako glede zunanjega videza, kot glede osebnosti. Seveda pa smo z neko osebo, kot celoto.
Potrebno je zavedanje, da tudi sami nismo za nikogar idealni, a smo vseeno zaradi tega vredni ljubezni.

Ne vem, ker sam nisem takšen, da bi kompliciral za vsak cm ali kg.
Če napišem, da je zame ideal 165 cm, še to ne pomeni, da ne bi bil zadovoljen s takšno, ki bi bila še par centi manjša ali pa celo višja od mene.
Isto velja za kilograme.

Saj imamo vsi neke ideale. Tako glede zunanjega videza, kot glede osebnosti. Seveda pa smo z neko osebo, kot celoto.
Potrebno je zavedanje, da tudi sami nismo za nikogar idealni, a smo vseeno zaradi tega vredni ljubezni.[/quote]

Jah , tako se te čita – žensko si opisal kot Bibitkino klima napravo, koliko vatna je, dimenzija, kako preklaplja. :))) hehe

Ne vem, lepa filozofija s priokusom duhovnega, ampak deluješ, kot da prihajaš v stik z veliko ženskami (službeno? 🙂 ), tudi mladimi in lepimi, a ne? :))) Zdaj pa rabiš malo “indijskega spiritualnega popra”, ki zakamuflira (nismo popolni, zavedanje, vredni ljubezni…), da je težko, da ne moreš preko Drine in preko Drave s temi…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V službi pa res ne zmanjka lepih žensk. Vsakokrat vidim kar nekaj novih, pa ne samo Slovenk. 🙂 Občasno je treba tudi kakšno bolj temeljito pregledati in preveriti mere 🙂

Tehnične zadeve so eno izmed mojih področij, zato morajo opisi biti detaljni. 🙂

Športni tipi: ali gledajo šport po tv ali pa se “podijo” za žogo. No, v kateri predalček spadate moški na MŽ čveku? 😀

[img]http://fbtrouble.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/06/these_photos_couldnt_have_been_timed_better_640_30.jpg[/img]

Tak kot je ta ziher ne bom nikoli v življenju.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ojej kko ozek nabor dejavnosti poznaš … a to ti iz svojih znanstev ☺
na TV spremljam samo F1 – pa še to zato, ker me zvok motorjev uspava

aktivno pa kolesarim, grem v kakšen breg … skratka se ne ukvarjam s časom, kdaj kaj početi in kdo bo manjkal ☺

še najraje sa pa razmigujem v paru s kakšno bejbo ☺☺

mene nič ne moti debelost… raje me je sram dva tedna na morju kot pa da trpim celo ceto v fitnesu in z dieto… 😉

Ah no!
Kilce gor ali dol, make up gor ali dol, sprane kavbojke raje dol kot gor… Skratka – čar je v čaru. V miku, privlačnosti, simpatičnosti, seksapilnosti. Slednjega ne zagotavlja noben kalup, v katerega bi se trudil kdo pasati. Nekaterim je všeč to, drugim spet ono. Kar je edino prav.

Če se moški pali na frfijolo s platinasto poplajhanimi kodrčki, vrtoglavimi petkami in trepalnicami, ki se pod težo maskare kar šibijo – naj izvoli. Tak itak ni zame, ki španciram okrog v kavbojkah in brez make upa. Da ne omenjam nekaj odvečnih kilc – uf, greh, kajne? Pa glej vraga – vseeno mi uspe srečati veliko moških, ki jih zanima, kakšna je ženska, ki ne preživi po nekaj ur dnevno v trgovinah, salonih in lastni kopalnici.

Ne se obremenjevat, življenje je tu in sedaj. Če si, kar si, najdeš, kar iščeš in manj ko se sekiraš, kaj si o tem mislijo drugi, prej te tisto, kar iščeš, najde celo samo 🙂

Sej si vsaka lahko najde tipa, pa če je še nevem kok velka žoga, vprašanje je samo kakšnega bo dobila. Da niti ne govorim, da smo mi tisti, ki naredimo pristop, ve pa izbirate. Res krasna izbira bo to. Potem pa brat Cosmopolitan naprej, pa gledat slikce Cristiana Ronalda. Aja ok, vas takšni ne zanimajo, vam so všeč moški v procesu izpadanja lasišča, zakrneli, debeli, s kosmatim hrbtom. No ja, če vam sede zakaj pa ne…

ves kaj sadni – me, ki damo kaj nase zanemarjene, presvicane in kosmate debeluharje sploh ne opazimo, vecina tipov pa vas je tko ali tko zanemarjenih – smo kr raje s kako hudo bejbo 😛

Ja in kaj pol, če si omenila, da so ti všeč ženske ? S tem me nisi prav nič impresionirala.

da te popravim – vsec so mi tud zenske in ne gre impresioniranje, kje neki, haha…..

menim, da se zenske tud med sabo lohk sparimo ce ni pravih, urejenih dedcov okrog nas, that’s all :))

Ok.
Obema so všeč moški,pa kaj..:)

Ti si tak glupa kot tista ki jo predstavlja tvoj nick 😉

to je čisto OK … samo spravite se mi iz najboljše senčke na vrtu lokala — ker jo vse hladne dni pazim za sebe, ko je vroč poletni dan ☺
bemtiš, ko mi take ves dan visite v moji naboljši senčki, da me mine ustaviti se vsaj za kaj kratkega ☻

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close