Debeli moški
Ker odkrito povedo, da jim je videz pri ženski pomemben ali zaradi česa drugega?
Poglej si to. Ni baš neki hud vir, ampak kot moški se z večino napisanega strinjam. 🙂
http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/seksi/dejstva-o-moski-seksualnosti
Ah daj no. Samo cinizem se še manjka. 🙂
Jaz vem,da žensko lahko zrajcajo že besede, pisma, da se lahko dobesedno zaljubi v možgane moškega, v njegov smisel za humor itd.
Moški tudi vse to opazimo pri ženski, če nismo bebci, ampak če nismo ravno hud obupani s svojo frendico ne bomo seksali. Če me razumeš. Lahko da so zdaj tukaj ene hude moške izjeme, ki jim je vseeno kako ženska zgleda, ampak načeloma moški kar dosti damo na videz ženske. Ker njim to naredi en tak klik v glavi, da jim začne dogajt na polno. Tako kot ženskam ob besedah ali pa nežnih dotikih itd.
Tudi v predigri smo si različni. :)[/quote]Videz ženske…. to je širok pojem.
Nikoli me niso fascinirale u nulo upedenane po najnovejših modnih smernicah, ne rečem, da si jih nisem ogledal, težko bi pa rekel, da so mi povzročile en tak klik v glavi, da bi se mi začelo dogajt na polno. Prej bi rekel, da sem razmišljal o tem kaj vse skriva za to napudrano masko in fensi ctisami….. :/
Klik, če že, je bil bolj po tem, ko sem slišal kako se izraža, obnaša v družbi, kaj ima za povedat, njen pogled….
Ah daj no. Samo cinizem se še manjka. 🙂
Jaz vem,da žensko lahko zrajcajo že besede, pisma, da se lahko dobesedno zaljubi v možgane moškega, v njegov smisel za humor itd.
Moški tudi vse to opazimo pri ženski, če nismo bebci, ampak če nismo ravno hud obupani s svojo frendico ne bomo seksali. Če me razumeš. Lahko da so zdaj tukaj ene hude moške izjeme, ki jim je vseeno kako ženska zgleda, ampak načeloma moški kar dosti damo na videz ženske. Ker njim to naredi en tak klik v glavi, da jim začne dogajt na polno. Tako kot ženskam ob besedah ali pa nežnih dotikih itd.
Tudi v predigri smo si različni. :)[/quote]Videz ženske…. to je širok pojem.
Nikoli me niso fascinirale u nulo upedenane po najnovejših modnih smernicah, ne rečem, da si jih nisem ogledal, težko bi pa rekel, da so mi povzročile en tak klik v glavi, da bi se mi začelo dogajt na polno. Prej bi rekel, da sem razmišljal o tem kaj vse skriva za to napudrano masko in fensi ctisami….. :/
Klik, če že, je bil bolj po tem, ko sem slišal kako se izraža, obnaša v družbi, kaj ima za povedat, njen pogled….[/quote]
Če govorimo o razliki med zašpehano in zdravo, vitalno žensko, ne govorimo o pudru in modnih smernicah!
Jaz si žensko itak vzamem brez obleke. Po možnosti pod tušem. Tako da…
Recimo, da se zmeniš za randi. Ne hodi tja preveč zrihtana, bodi malo kuštrava, v navadni majčki, ponošenih hlačah, v čevljih brez petk…. če je kdo od omenjenih bo pobegnil predno bi mu lahko rekla “Dober dan”….. 😉
Recimo, da se zmeniš za randi. Ne hodi tja preveč zrihtana, bodi malo kuštrava, v navadni majčki, ponošenih hlačah, v čevljih brez petk…. če je kdo od omenjenih bo pobegnil predno bi mu lahko rekla “Dober dan”….. ;)[/quote]
Si ziher?
Če bo tako zgledala, je ne bosta spustila. Pa niti, da je mormonka. 🙂
[img]http://www.meemes.com/sites/default/files/styles/large/public/ICantImMormonHotTShirt.jpg?itok=5HkRKSG0[/img]
Recimo, da se zmeniš za randi. Ne hodi tja preveč zrihtana, bodi malo kuštrava, v navadni majčki, ponošenih hlačah, v čevljih brez petk…. če je kdo od omenjenih bo pobegnil predno bi mu lahko rekla “Dober dan”….. ;)[/quote]
Oh, pa jaz ne grem takšna niti smeti odnest.
Pa zakaj se ne bi rihtala? Pa saj sem BABA!
Ne bluzite dedci no!
Se opravičujem, ampak mislim, da je to spet prava prilika za že prežvečeni, pa vendarle še kako resničen vic, ki zelo na kratko pojasnjuje to zagato:
Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu
ćelave i s pivskom trbušinom a da su pritom i dalje uvjerene da se dopadaju suprotnom spolu.
Recimo, da se zmeniš za randi. Ne hodi tja preveč zrihtana, bodi malo kuštrava, v navadni majčki, ponošenih hlačah, v čevljih brez petk…. če je kdo od omenjenih bo pobegnil predno bi mu lahko rekla “Dober dan”….. ;)[/quote]Oh, pa jaz ne grem takšna niti smeti odnest.
Pa zakaj se ne bi rihtala? Pa saj sem BABA!
Ne bluzite dedci no![/quote]Dobr no, ti si ujagala kar si ujagala, sedaj lahko hodiš pred smetnjak kakršnakoli želiš…. 😀
Jaz sem naredila sklep:
na eni strani so monovci, ki pljuvajo po ženskah, imajo blazno visoke kriterije, neizpolnjujejo kriterijev, ki jih imamo žensske, in so samski.
Na drugi strani pa so vezani monovci, ki pa nimajo tako visokih kriterijv do žensk, izpolnjujejo pa kriterije, ki jih postavimo ženske in posledično niso samski.
So pa seveda med samskimi tudi kake izjeme, ampak te izjeme ne pljuvajo po ženskah. Samo niso tako glasni.
Moški, ki sami “bogvekaj” ne zgledajo, bodo pač ženske poskušali razvrednotili z opazkami glede njihove zunanjost in se jim tako “maščevati”, ker nimajo “nič šans” pri njih, o kakšnih lepoticah pa lahko samo sanjajo. :)) Kdo je tu najbolj glasen, se pa vidi, kar pomeni, da niso preveč atraktivni in zanimivi za ženski spol. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.