Debate o nezvestobi
Zatipki so sicer tvoj stil, nisi pa edini, ki mu uspejo.[/quote]
@Senza: a so tebi tudi svetile opozorilne lučke, da tekst od Bikini_ ni ženski ☺[/quote]
Meni je v resnici vseeno. Kolikor vem, poznam samo eno osebo na tem forumu (osebno), pa še to se trudim, da ta oseba tega ne bi dojela. Ostalo so samo vzdevki, besede, ki tvorijo nek pomen (ali pa tudi ne), in različni stili pisanja. V resnici mi je vseeno, kdo glumi (kompenzira), kdo ustvarja forumsko osebnost, kdo pa piše neposredno iz sebe. Svi goli, pa ko šta voli, važno je samo to, da je zabavno.
To so mogoče izjeme. Pri človeku pa je to ustaljena praksa. :)[/quote]
Ali je res? Meni se zdi precej neverjetno. Zakaj bi nekdo masturbiral, če ima partnerja oz. lahko ima partnerja? In večinoma imamo odrasli oz. spolno zreli ljudje lahko partnerja oz. imamo partnerja. Zakaj bi bila potem masturbacija ustaljena praksa?[/quote]
Recimo, ker so potrebe po seksu pri obeh različne?
Pa ne na forumu, v živo. Na forumu zaenkrat ne piše v mojem imenu.[/quote]
ccc … si za.je.ba.la vajino zaroto … beri začetek te jare kače.
me zanima, koliko jih je to opazilo … bom pa vsakič vsakega opozoril, kdaj tipka ženska in kdaj moška roka ☺[/quote]
Haha, ti pa postajaš paranoičen. 🙂 V bistvu je bil poet prvi, ki je razkrinkal “zaroto”. :)))
[img]http://www.buzzhunt.co.uk/wp-content/2010/11/female-borat-mankini.jpg[/img]
Tako kot si ti v precepu Matkič, tako je lahko tudi kadilec, ki se želi odvaditi neke navade. Telo bi dim, glava pa bi rada prenehala s tem. In kaj zdaj hudiča? V vsakem primeru si nezvest, pa če si ženska ali če si moški. Če boš prenehal, si nezvest svojemu telesu (ki rabi dim zaradi odvisnosti), če pa kadiš, pa si nezvest svoji glavi (ki ve, da je to škodjivo). :))
Nismo pa vsi kadilci, za tudi nismo vsi v precepu. 😉
TI si v precepu, ne mi. Nauči se govorit zase.[/quote]
Nevem zakaj kontinuirano lažeš ne samo nam ampak sebi lol….
sam si priznal da bi se ti vstal torej se že celo temo oz. debato na to LAŽEŠ najprej nam ampak najhuje pa da sebi….. Še Robi je realen ti pa kar sanjariš o tem in se izmikaš dejstvom.
Ter hočeš mene naredit kot unikum moškega sveta kar se tiče potreb po spolnosti….
brezveze no…. 90% ki te berejo se ti smejijo ker vejo da se lažeš ti pa kar vstrajaš in delaš na imiđu ki je nepotreben ker bi bilo le redkim žal če umreš danes… zakaj je potreben imiđ na forumu mi povej …. ti bom jaz ker te Petra bere…. no morda se še ona smeji tvoji nebulozi… morda pa je tako naivna da ti verjame haha….. saj to bi blo čist po žensko 😀
Če me neka druga ženska vzburi, je to zato, ker se takrat v moji glavi sprožijo scene, ki me spominjajo na moje početje z najdražjo in takrat si zaželim početi to s svojo, ne z drugo. To je nekaj, kar ti še dolgo ne boš razumel, ker si samski. Ko sem bil jaz tam, mi je bilo tudi vseeno, na katero sem se zapalil. To pa še ne pomeni, da sem z njo želel kar seksat. Ti kar naprej sodiš vse ostale po sebi. Kar nočeš si priznat, da si nismo tako enaki. Se počutiš ogroženega, če si malo drugačen po tem od mene? 😉
Če me neka druga ženska vzburi, je to zato, ker se takrat v moji glavi sprožijo scene, ki me spominjajo na moje početje z najdražjo in takrat si zaželim početi to s svojo, ne z drugo. To je nekaj, kar ti še dolgo ne boš razumel, ker si samski. Ko sem bil jaz tam, mi je bilo tudi vseeno, na katero sem se zapalil. To pa še ne pomeni, da sem z njo želel kar seksat. Ti kar naprej sodiš vse ostale po sebi. Kar nočeš si priznat, da si nismo tako enaki. Se počutiš ogroženega, če si malo drugačen po tem od mene? ;)[/quote]
Da mi je videt v tvojo glavo, ko se vzburiš. 🙂
Jaz sem katoliško vzgojena deklica. Pa takšnega lepega odgovora ne bi dal niti noben od župnikov, ki jih poznam.
Samo hipotetično vprašanje: A če vidiš nekjaj, kar s tvojo drago še nista počela in te to vzburi, pomisliš kako bi bilo to počet z njo i seveda to potem tudi počneš, še prej ap poveš kje si to videl ali si rajši tiho kot rit?
Eh, pusti kadilce. Človek si lahko kadarkoli v življenju pridela kakšno odvisnost. Ti si itak že odvisen od “piškotov”. Ko boš ugotovil, da ni Petra edina, ki jih zna peči, bo pa hudo. Bog ne daj, da se vam kdaj pokvari pečica. :)[/quote]
Če rabiš kake recepte za sladice, ki ne potrebujejo pečice. Bikini, ti kar lepo reči, mogoče dobiš kakšnega. 😉
Če me neka druga ženska vzburi, je to zato, ker se takrat v moji glavi sprožijo scene, ki me spominjajo na moje početje z najdražjo in takrat si zaželim početi to s svojo, ne z drugo. To je nekaj, kar ti še dolgo ne boš razumel, ker si samski. Ko sem bil jaz tam, mi je bilo tudi vseeno, na katero sem se zapalil. To pa še ne pomeni, da sem z njo želel kar seksat. Ti kar naprej sodiš vse ostale po sebi. Kar nočeš si priznat, da si nismo tako enaki. Se počutiš ogroženega, če si malo drugačen po tem od mene? ;)[/quote]
Da mi je videt v tvojo glavo, ko se vzburiš. :)[/quote]
Eh, kaj se zdaj delaš. Ti jo že zdaj vidiš. 😉
Ti raje povej (da ne bom samo jaz), kaj narediš, ko vidiš ti vidiš kako tortico, glede na to, da si ji tako težko upreš. 🙂
Ti raje povej (da ne bom samo jaz), kaj narediš, ko vidiš ti vidiš kako tortico, glede na to, da si ji tako težko upreš. :)[/quote]
Pa da ne boš rekel,da se izmotavam. Sem že napisala, da so razlike med moškim in žensko. Fizične. Tudi drugače se vzburite itd. Saj to menda veš?
Žal je tako, da je za vas moške težje kot za ženske.
Ti raje povej (da ne bom samo jaz), kaj narediš, ko vidiš ti vidiš kako tortico, glede na to, da si ji tako težko upreš. :)[/quote]
Pa da ne boš rekel,da se izmotavam. Sem že napisala, da so razlike med moškim in žensko. Fizične. Tudi drugače se vzburite itd. Saj to menda veš?
Žal je tako, da je za vas moške težje kot za ženske.[/quote]Kaj pa ko vidiš šamrolco? Pol ti pa ni več tako lahko kot pri (lezbični) tortici……pa če je še ob ravnopravem času……. 🙂
Žal je tako, da je za vas moške težje kot za ženske.[/quote]
Malo pa se. 😉 A potem prav razumem, da se tvoj sladka z drugimi torticami, ti pa ne? 🙂 Vidiš, potem si pa le nisva enaka.
Vem, ampak a lahko poveš kaj več o tem, da vidim, koliko vem. :))[/quote]
Eh, nimam časa zdaj, moram delat. Lahko greš pa v knjižnico po kakšen učbenik biologije, psihologije itd..[/quote]
Ah, sem mislil, da ti veš kaj več. 🙂
Eh, pusti kadilce. Človek si lahko kadarkoli v življenju pridela kakšno odvisnost. Ti si itak že odvisen od “piškotov”. Ko boš ugotovil, da ni Petra edina, ki jih zna peči, bo pa hudo. Bog ne daj, da se vam kdaj pokvari pečica. :)[/quote]
Če rabiš kake recepte za sladice, ki ne potrebujejo pečice. Bikini, ti kar lepo reči, mogoče dobiš kakšnega. ;)[/quote]
Hvala, ampak ni potrebno, jaz to obvladam. Pravzaprav ogromno žensk to obvlada, ne samo Petra. 🙂
Ko se boš ženil, ti pa jaz lahko dam kakšen ecept za poročne piškote. 🙂
Nisem vedel, da dajem vtis, ko da samo ona obvala. Oprosti, če si se čutila zapostavljeno. :))
Nisem vedel, da dajem vtis, ko da samo ona obvala. Oprosti, če si se čutila zapostavljeno. :))[/quote]
Zapostavljena pa res nisem. 🙂 Je pa normalno, da se boš bolj brigal za tvojo najdražjo kot za eno anonimno forumašico, za katero nekateri pravijo celo, da je moški. 🙂
Drugače pa jaz nimam navade zbirat recepte.
Tako blazno jim gre na živce, če jim nekdo teži, da morajo zdaj težiti njemu. Najbrž zato, ker je lahka tarča. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.