Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debate o nezvestobi

Debate o nezvestobi

to je že 13 al 14, po mojem štetju![/quote
Smetje se ni štelo, dragi moj :-)[/quote][/quote]

Potem bi moralo biti 9, draga moja 🙂

Dragec, saj sem začela z 9, kalipsica je pa dodala 10.

kak ste ženske smešne 🙂

moški so nezvesti moški logiki ravno ko so (po vaše) zvesti 🙂

A ne vidite paradoksa…. Ženske poznate samo 1 zvestobo, medtem ko moški moramo negirat lastno zvestobo zavoljo kao ženskega pojmovanja zvestobe….

Folk pa še kar naseda, eni kot Marko se celo slepijo da je tak prav…. da majo ženske prav in da mormo samo moški kao uporabljat zgornjo glavo ker ženske lahko čustva in glavo mi pa nesmemo obeh glav 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kak ste ženske smešne 🙂

A ne vidite paradoksa…. Ženske poznate samo 1 zvestobo, medtem ko moški moramo negirat lastno zvestobo zavoljo kao ženskega pojmovanja zvestobe….

Folk pa še kar naseda, eni kot Marko se celo slepijo da je tak prav…. da majo ženske prav in da mormo samo moški kao uporabljat zgornjo glavo ker ženske lahko čustva in glavo mi pa nesmemo obeh glav :)[/quote]

Jaz pravim, da je za moške zvestoba nemogoča, ker po naravi niso monogamni. Izjeme le potrjujejo pravilo.

Entip je že 1. razred OŠ prešprical :)))

entip je že 1. razred OŠ prešprical :)))

Entip je že 1. razred OŠ prešprical :)))[/quote]

ne ne, on vidi nekaj, česar me, uboge ženske ne 🙂

kak ste ženske smešne 🙂
[/quote]

Bodi nam globoko hvaležen, da vsaj me stalno (po)skrbimo za smeh :))) tipi ste tako ali tako brez smisla za humor, smeh in dobro voljo :/

kak ste ženske smešne 🙂
[/quote]

Bodi nam globoko hvaležen, da vsaj me stalno (po)skrbimo za smeh :))) tipi ste tako ali tako brez smisla za humor, smeh in dobro voljo :/[/quote]

saj ti si vzela v dobro kar je prav, jaz sem mislo v negativno kar je v reali 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Entip je že 1. razred OŠ prešprical :)))[/quote]

ne ne, on vidi nekaj, česar me, uboge ženske ne :-)[/quote]

Raje sem uboga kakor, da bi bila tip :))) da bi nategnila vse kar leze…verjetno bi si ga kar odrezala :)))

Raje sem uboga kakor, da bi bila tip :))) da bi nategnila vse kar leze…verjetno bi si ga kar odrezala :)))[/quote]
o madonca, kak ogenj je v tebi, dekle. Všeč si mi!

Raje sem uboga kakor, da bi bila tip :))) da bi nategnila vse kar leze…verjetno bi si ga kar odrezala :)))[/quote]
o madonca, kak ogenj je v tebi, dekle. Všeč si mi![/quote]

Hvala, hvala 🙂

ps: kje je kak gasilec? :-))))

raje nategnem vse kar leze in gre kot da sem NATEGNJEN od vsegar kar leze in gre kot ženske ;))))))

raje nategnem vse kar leze in gre kot da sem NATEGNJEN od vsegar kar leze in gre kot ženske ;))))))[/quote]

Nisi prvi/edini, ki ima rad zoofilijo, uživaj :)))

raje nategnem vse kar leze in gre kot da sem NATEGNJEN od vsegar kar leze in gre kot ženske ;))))))[/quote]

Nisi prvi/edini, ki ima rad zoofilijo, uživaj :)))[/quote]

še vedno boljše bit zoofil kot pa bit zlorabljen od zoofilov :))))))))))) (kot ženske)

pivo na šihtu pa paše 😀

kak ste ženske smešne 🙂

Folk pa še kar naseda, eni kot Marko se celo slepijo da je tak prav…. da majo ženske prav in da mormo samo moški kao uporabljat zgornjo glavo ker ženske lahko čustva in glavo mi pa nesmemo obeh glav :)[/quote]

Jaz pravim, da je za moške zvestoba nemogoča, ker po naravi niso monogamni. Izjeme le potrjujejo pravilo.[/quote]
A to iz lastnih izkušenj ?

Vidimo, vedno ko tebe prebiramo, nastane paradoks. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pravim, da je za moške zvestoba nemogoča, ker po naravi niso monogamni. Izjeme le potrjujejo pravilo.[/quote]
A to iz lastnih izkušenj ?[/quote]

Pa kakih lastnih izkušenj wtf Robi… to je iz OSNOVNE logike človeštva in samcev in samic!!!! to je iz RAZISKOVANJA vrste znanstvenikov ki so več kot mi vsi tu skupaj in če so oni rekli da je cilj moškega ”oplodit” čimveč samic in cilj ženske najt pravega očeta lastnih otrok potem je tako…. izjeme pa potrjujejo pravilo kot je Rekla PikaNika

Matkic, jaz ne varam in moj namen ni oploditi čim več “samic”, ampak le eno, ker nimam višek denarja, da bi za njih plačeval preživnino. 🙂

S tem se ne strinjam ravno čist. Zvestoba je precej verjetna pri tipih, ki težko dobijo žensko. Kdor je težko dobil partnerko, bi težko našel tudi ljubico. Pač precejšen del tipov je tak, da se je moral zelopotrudit, da je sploh prišel do ženske. Ti tipi se sploh ne rabijo dost trudit, da so zvesti, zvestoba je njihovo naravno stanje. Trudit se za zvestobo morajo zanimivi tipi, ki jih ženske opazite, taki so v preizkušnjah zvestobe..

S tem se ne strinjam ravno čist. Zvestoba je precej verjetna pri tipih, ki težko dobijo žensko. Kdor je težko dobil partnerko, bi težko našel tudi ljubico. Pač precejšen del tipov je tak, da se je moral zelopotrudit, da je sploh prišel do ženske. Ti tipi se sploh ne rabijo dost trudit, da so zvesti, zvestoba je njihovo naravno stanje. Trudit se za zvestobo morajo zanimivi tipi, ki jih ženske opazite, taki so v preizkušnjah zvestobe..[/quote]

njihova zvestoba ni plod lastne fizične želje po manj ženskah ampak realne nezmožnosti….

če bi se ti vsak dan ponudla vse ženske na Svetu dvomim da bi blo dosti moških ki bi bli z 1 cel lajf….

moškemu zvestoba ne pomeni monogamije ženski pač…

… In če preživnine ne bi bilo ?

Slab poskus poveličevanja varajočih in iskanja izgovorov za varanje. 🙂

Ljubice pa res ni problem najti. Problem je najti inteligentno, pošteno in resno žensko.

Mislim popolnoma enako.

ves haklc je v kešu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close