Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Danes je vse normalno in sprejemljivo, ljudje, ki so nam pomembne moralne vrednote smo zmerjani z zahojenci

Danes je vse normalno in sprejemljivo, ljudje, ki so nam pomembne moralne vrednote smo zmerjani z zahojenci

Moralne vrednote…, samo skrivate se za njimi in s tem opravičujete svojo prestrašenost, zaplankanost….in opavičujete svoje nezadovoljstvo. No vsaj za take kot sem jaz potem več ostane…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Pa kaj je tvoj problem? Morajo vsi razmišljati enako kot ti ali kaj?!

Pač ljudje imajo različna veselja in različna nagnenja. Dokler nikomur ne škodujejo in nikomur nič hudega nočejo, zakaj to ne bi bilo SPREJEMLJIVO ZA VSE NORMALNE ljudi?

(od tvojih zgoraj naštetih bi jaz edino pse izločila, vsi ostali so pa zavestna bitja, s svojo voljo in svojimi željami)

Avtorica je pomešala vse od ljubezni do različnih spolnih praks in celo zlorab. Vse je vključila pod nemoralno.

Ali je res tako grdo, če se dva ljubita? Pa čeprav sta istega spola? Mar ni rekel Jezus: Ljubite se med seboj…
Ne morem pa enačiti ljubezni med dvema moškima ali ženskama z zlorabo živali ali otrok ali izživljanjem nekih sado mazo potreb!!
In dokler boste veliki moralneži enačili vse te pojme, boste deležni zgražanja ali celo pomilovanja!

In to piše oseba, ki živi po vseh “predpisih” zagovornikov morale in vrednot – ker jaz živim tako, da sem jaz mirna. Drugi me pa ne motijo, dokler se ne izživljajo na kom in ga v karkoli silijo.

Radi se imejte in ne počnite ničesar takšnega, kar bi škodovalo drugim – to je ves nauk življenja.

Če dva sporazumno svingata, to zame ni nemoralno ali grdo – je pa nemoralno in grdo to, da eden živi v sanjskem zakonu in zvestobi, drugi pa ga serje naokrog in je potem še ljubosumen na partnerja(ko), ko gre sam(a) na zabavo…

S krepko označenim tekstom zgoraj se ne strinjam.

Tudi zdaj niso moderni pogledi nobene smernice in v kulturni družbi te nihče ne “pohodi” zaradi drugačnega mnenja.
Prej ga je zanimivo slišat in razumet.
Tudi glede interpretacij “morale in moralnosti”.[/quote]

… da maš veliko prav. V kulturni družbi te res nihče ne zmerja (kvečjemu si misli potihem, karkoli si že dejansko misli), ampak tale MON ni ravno vzorčen primer kulturne družbe, pa sem se zmotila, in pisala preveč na splošno.

Opažam, da ljudem pod krinko lažne anonimnosti popustijo vse zavore. Se še ukvarjam s tem, zakaj to tako potrebujemo.

S krepko označenim tekstom zgoraj se ne strinjam.

Tudi zdaj niso moderni pogledi nobene smernice in v kulturni družbi te nihče ne “pohodi” zaradi drugačnega mnenja.
Prej ga je zanimivo slišat in razumet.
Tudi glede interpretacij “morale in moralnosti”.[/quote]

… da maš veliko prav. V kulturni družbi te res nihče ne zmerja (kvečjemu si misli potihem, karkoli si že dejansko misli), ampak tale MON ni ravno vzorčen primer kulturne družbe, pa sem se zmotila, in pisala preveč na splošno.

Opažam, da ljudem pod krinko lažne anonimnosti popustijo vse zavore. Se še ukvarjam s tem, zakaj to tako potrebujemo.[/quote]

Podpis!

Se strinjam. Pa sem imam za levičarko.

A ti res misliš, da je AIDS bolezen, ki zbira glede na “normalnost”?

Morala je vse kaj drugega, kot kdo poleg koga spi.

S tabo se pa zelo strinjam,
.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close