Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Čudno obnašanje moža

Čudno obnašanje moža

Z možem sva poročena 2 leti in začel se je zelo čudno obnašati. Za vsako stvar, ko se z njim ne strinjam ali mu rečem naj kaj naredi drugače čisto znori. Potem jaz začnem jokat, ker sem že po naravi bolj čustvena, zdaj pa sem še noseča in hormoni verjetno delajo svoje.
Vedno mi govori, da mu nikamor ne pustim, da ko kam gre ga kličem in podobno, pa saj ga pokličem, ampak samo, če ga nujno rabim (imava podjetje in je pri delu veliko dvigovanja, pa je treba kakšno stvar naredit tudi, ko on gre v družbo (ja tudi med korono gre) in ga potem rabim, da mi pove kdaj pride, da organiziram delo, ampak je to že preveč).
Danes je bil celo popoldne s prijateljem, nekaj sta delala, jaz pa sem doma delala stvari za podjetje, sem upala, da ko bo prišel domov bo vesel, ker bo to že narejeno.
Pa sem ga klicala ker je moral nekaj preložit in je čisto znorel, da sem prizadeta, da ga kar naprej kličem in take stvari.
Nevem več, kaj naj, a je res problem v meni ali?

Čudno ali ne, če te moti, če ti njegov odnos ne paše, mu čim prej povej. Kaj te moti in zakaj ter kako si želiš, da bi ti odgovoril. Bosta že našla kompromis. 🙂

Če ga moraš poklicati, ga pač moraš…kaj pa je delal tako pomembnega, da se ne utegne minutko oglasiti na tel? Pa sms ali voice message bi morda šlo? Da prebere in odgovori, ko ima čas, če počne kaj, za kar potrebuje mir… ne vem, predlog…si kar predstavljam 2 lovca sredi boška v popolni tišini, ki imata težko pričakovan plen pred seboj, komaj dihata, da ga ne prestrašita, napetost narašča …in potem driiiiin žena kliče xD

Da nisi kot ena moja znanka…on ja pa z mojim partnerjem sodelavec.

On gre na sestanek in ne traja 5 minut…evo prvo sporocilo.

Ati je v službi do 22h….ob 17 h sporočilo…ati hitro pridi iz službe, čakam te in tako v nedogled.

Imajo moški službeno pečenko, po 10 minutah porine oba otroka v garažo k očetu.

Ma včasih se že prav smejijo, ker točno vedo, da je x, ko zvoni telefon. Sem ženska in menim da pretirava.

Spominjas me na mojo mamo, ki je prisla do mene pa mi je rekla, da naj poklicem brata, da pride domov. Ma kaj ga bom klicala, saj zna kje je doma pa pride ko pride.

Danes tašča kliče partnerja, da ni poklical ko je prišel domov. In sem naravnost rekla, da ne bo klical za vsak “ja sem doma”. Pa sej ni sel v Nemcijo, ampak je od njih do nas naredil 10 km. Bo ze slisala, ce bo kaj marobe.

Zakaj eni hocete imet popolno kontrolo nad drugimi? Sel je s kolegom, ve kam pride nazaj. Ti pa, če ne moreš delat se vsedi pa malo pocivaj ko si noseča. Bo delo ze pocakalo.

Imej svoje življenje, ker tvoj partner ne želi, da imaš njegovo. Poišči si službo, ker prav dolgo ne bosta imela podjetja, verjetno ga bo imel on ali pa se bosta pravdala do onemoglosti, če se bosta imela za kaj. Tvoj moški je neodgovorni pezde, ob katerem boš večno sama z otrokom, pa še za firmo zraven. Oplodil te je, zdaj lahko dela kar mu paše, ker ve, da z malim otrokom ne boš šla. Pripravljaj se na samostojno življenjsko in poslovno pot. Ko bo prišel trenutek, ker prišel bo, bodi pripravljena, da greš in obrneš ta list. Ne obupuj in ne troši svoje energije za to, da ga prepričuješ, da se spremeni. Ne bo se. Ker mu očitno greš pošteno na živce, prav možno, da ob kom drugem obžaluje, da se je vezal.

Stvar je jasna. Si noseča, dajejo te hormoni in obnašaš se neracionalno.

Pusti možu dihati! In ne smili se preveč sama sebi.

Ne vem, no, ampak da mene klices za vsak drek, ki ga je treba dvignit in prestavit, bi tudi popizdila.
Dvigni in prestavi, ce ne mores, pa pocakaj ali pa se spomni preden gre, kaj vse je greba prestavit!

Ne kličem ga ravno pogosto. Imava pa tako delo, da je vezano na točno določeno uro in žal ne more počakati.
Danes je šel od doma ob 14h, je rekel, da pride ob 17h ko bi morala tisto naredit, ob 20h od njega še nič, razen napisal mi je da se je zataknilo. Ko je prišel domov je bil precej pijan in s stvarmi je delal precej neodgovorno, tako da za vse ki mislite, da sem zajebana, ne vem, po mojem nisem ker mu res ne težim.

A spet si u akciji? A priato? S ključi mu poprask

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

S kljuci mu popraskaj avto.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Balkansko. Ajmo šetat, znaš ti šta i spavanac.

Zdaj sem pa tako velik firbec, da me prav zanima, kaj takega picneta, da se mora v soboto ob 17.00 dvignit in prestavit.

Kmetija…

Meni je pa tvoj mož izredno čuden, bi se mi kar malo alarmi prižgali. Tudi midva sama delava v najinem podjetju, ko nekam gre ( moj ne hodi v družbo), ga pokličem če kaj ne vem . Nikoli ne ni nadrl, nikoli mi ni kaj očital. Očitno imata težave in vidva skupaj ne bosta mogla delati

dalec od normalnega deca
🙂
po 15letih je pri nama se vedno :
ti me nikoli ne motis in pa ljubim te
zdi se mi da v vecini zvez ne veste kaj je ljubezen

stran od takega
vsak si zasluzi normalnega partnerja in vas trenutno to ni

Imas tipe ljudi, ki sami sebe nimajo radi, partner je pa za njih podaljsek njih samih, kar sicer ni nic napacnega, a ker tak clovek vedno postavi sebe na zadnje mesto, na zadek potem postavlja tudi svoje najblizje.
Razmisljajo tako, ces saj bom malo potrpel, pa bo in enako razmisljajo tudi za svoje bliznje, da bodo malo potrpeli, saj so tu, vedno so tu in on je vedno tu, a ta trenutek je..

Pa niso to slabi ljudje, samo ne cenijo sebe.

Moj bivši je bil tak, pravil da kao dela dlje, v resnici je pa pil in hašišaril pri kolegih. Na koncu je bilo drenja na polno, češ da mu kao preveč težim in blabla. Za njega je blo že tu mač, da sem mu napisala, da je kosilo nared ob uri za katero je obljubil, da bo že doma.
Sicer sem od zacetka vedela, da je tip multibarič, ampak si nisem hotla priznat.
Tudi tvoj je, garantiram. Škoda, da si se poročila z njim.
Sama sem delala veliko časa na sebi, da sem stare vzorce odpravila in si končno dovolila srečo oz.poštenega človeka, ki ima svoje življenje, tako kot ga imam tudi jaz. Nikoli ne zamuja, nikoli ne jamra, da bi mu težila, tudi on meni ne teži. K večjemu je vesel, ko mu napišem kaj lepega med delom. Zaupanje je vse. Ko si zaupaš, te nič ne skrbi, tudi če se cel dan ne vidiš in slišiš.

Baba glupa pa kaj ti ni jasno, jaz bi te prvi dan sčevljal , ne danes, pred tremi leti.

Če se potegne črta je vedno tako
Moški mora v vsakem primeru poslušati žensko ,ne drži pa to obratno.
Vedno tako kot ženska reče ,njej itak nikoli ni nič prav,veno nezadovoljstvo ,brez energije,brez volje,kuha mulo ,drži dolg nos,se kuja ,te jebe v glavo ,nisi družinski človek,………..
Pri ženskah dela njihova psiha po svoje .
Naj bolj idealni moški pri hiši je kuhar ali vzgojitelj otrok.

Tako kot je napisano – problem (glede klicanja) verjetno ni v tebi.
Dober nasvet je bil, da si začni organizirati stvari brez njega, ker bo na dolgi rok koristno.

Tako kot je napisano – problem (glede klicanja) verjetno ni v tebi.
Dober nasvet je bil, da si začni organizirati stvari brez njega, ker bo na dolgi rok koristno.
[/quote]
jah, najbolje da skupno firmo in skupnega otroka kar vse na svoja ramena prenese….
kaj bi tipa obremenjevala s takimi malenkostmi, ko pije s kolegi okoli

sicer pa je malo pozno žal ugotovila, v kaki situaciji je…

Pozdravljena,
sem v srednjih letih, v zvezi 23let s tremi otroci. Ženo ljubim. Veliko mi pomeni, čeprav je najina zveza ves čas z turbulencami. Ravno zaradi ljubosumja in posesivnosti.
Ljudje smo si različni! To je dejstvo! Marsikdo ti je napisal, da je on neodgovoren in podobne zadeve. Ja mogoče res! Če ti je pa jasno in glasno povedal, da ne želi, da ga kličeš, ko je s prijatelji ga je pa verjetno res treba upoštevati kajne? Drugo so nujne zadeve. Ampak če je vsakič nujna zadeva, se je pa malo treba zamislit in zagledat v svojo dušo. To ni res, da se ne bi moglo delo organizirat, da ima svoj mir ko ga želi. Ko je s prijatelji. Nekateri moški (ne vsi) moški to rabimo. In nekatere ženske to dojemate kot izdajo in trdite, da namd rugi več pomenijo. Če si takšnega mišljenja ne spoštuješ svojega moškega in ga nikoli ne boš.
Izredno neprijetna je situacija, ko si v moški družbi in te stalno kliče žena. Izredno neprijetna. Ženske in moški smo različna bitja in potrebno je razumeti en drugega brez obsojevanja in prehitrih zaključkov.
Ali se v tebi prižge alarm, če ti takoj ne dvigne telefona? Potem je nekaj narobe s tabo. Če ti je povedal, da si ne želi, da ga kličeš, ko je v moški družbi, ti ga pa vseeno kličeš, je tudi nekaj narobe s tabo. Če imaš občutek, da ne moreš nič narediti brez njega in sprejeti nobene odločitve brez njega, je tudi nekaj narobe s tabo. Če misliš, da ne smeš nič početi brez njega in iti nikamor brez njega (oz ti to vzbuja slab občutek) je tudi nekaj narobe s tabo.

Če ne upoštevaš, da vsaka oseba potrebuje svoj prostor in stvari, ki so samo njegove si zelo na tankem ledu! Naslednja faza je, da se ne bo oglašal na telefon ….. in samo vedno vedno huje…..

malo se je potrebno zamisliti…..

pa srećno

Najprej poskusi z sms ji, namesto s telefonskimi klici. Potem se pogovori in sicer tako, da se mož razgovori, pusti, da ti pove čim več, tudi tisto, kar ne želiš slišati, dobro poslušaj, ker s tem lahko med vrsticami dobiš odgovor zakaj se tako odziva na tvoje klice. Razumem te, da ti ni prav, da te ignorira takrat, ko sta dogovorjena in stvar ne more počakati in on to ve. Samostojen posel in ta nasvet, ki so ti ga nekateri predlagali se mi tudi zdi koristen, ker nikoli ne veš kaj ti prinese prihodnost.

Žal mi je, ampak res si prizadeta, dve leti traja sranje z njim ti si pa noseča? A res moraš ubogega otroka v tako sranje potegnit? Se ti ne zdi, da bi odnose pred nosečnostjo morala porihrat? Žalostno je vse skupaj. Moje mnenje

Saj ne vem kaj naj ti napišem.
Če ga res kličeš samo za nujne stvari, torej tako nujne, da bi lahko ogrozile posel, potem je debil prve klase.
Če ga kličeš ker je kao nujno, v resnici pa samo preverjaš kje je, se mi smiliš.

V vsakem primeru pa se dajo stvari normalno zmenit, če sta v zvezi dva normalna ludeka. En pri vama torej ni.
Pa ne zgovarjaj se na nosečniške hormone, ker mu to en drek pomeni.

Pošlji sms. Če ne odreagira pusti, da gre vse v maloro, pa se naj potem dere iz razloga.
Aja. Ko boš rodila in bo 23 ur od doma, da vaju ne bo rabil gledat…kaj boš pa potem?

Meni tole liči na nom ali mom… Oziroma narcistics personality disorder. Čim prej stran od njega!
Verjetno zna bit tudi sladek k cuker in je bil, dok se nista poročila oz dok ni otroka nrdil, zdj k te ma… Je pa ratal aroganten in nesramen in se hrani s tvojim jokom…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close