Čudno obnašanje moža
Sem sama ženska,a po tem zapisu sodeč zgleda da ga res klicariš ravno takrat,ko se kam nameni.Jaz bi tudi znorela,da mi moj to dela.In cmeranje…Pa ravnk to moške privlači,ja..Sorry,sem bka sama v razganjanjh hormonov 4 mesce,ma cmerala in sitnarla nisem.No,saj razumem,obstajajo tudi mevže,ma ne se čudit in obtoževat moževega obnašanja,dokler s svojim ne razčistiš.Temu bi rekla nezrelost.Če imaš razčiščene pojme, nimaš nepotrebnih težav.Ki ciljajo na pubertetniške…Madam,pamet v glavo,da možu prej ne dosadi.Morda ko bo poslušal dvojno jokanje..
tezko recem kdo je kriv, on ali tvoji hormoni, ampak najbrz bo oboje. dol ga posedi in povej da se bos ti trudila da ga klices cim manj ampak on ce ve da ima doma delo ki more bit opravljeno ima da je takrat doma in to naredi in ne lazi okoli. kompromisi pri obeh pa bo. ce pa je ze pred tem pil in bil neodgovoren do dela pa ne vem kaj si razmisljala ko so pustila da te oplodi?
Jaz tega nebi sprejemala. Da naliva cel popoldne, pa kao pomaga, je že to laž. Da si noseča in delaš fizično, ni nič narobe, ampak on bi v prvi vrsti moral skrbet za tajming, za posel, ne pa ti.
Meni deluje neodgovoren, lažnjiv in neobziren.
Drugo bi blo, če bi rekel da ima fešto, pa da gre takrat ko lahko, in da mu daš mir. Ampak če ga ni, ko mora za nekaj poskrbet, pa ni okej.
tako tudi ti nikol ne boš vedla, a se lahko al ne moreš zanest na njega.
srečno
Trenutno si v tem čustvenem stanju in vsak klic ki ga opraviš se ti ne zanima nič takega. Njega pač duši.
Poskusi z SMS jem. In obrazloži. Potrebujem… ker načrtujem…
Pridi čimprej, da mi pomagaš pri…, ker se lahko…
Poklici ko uspeš, da se dogovoriva o…
Preberi dvakrat…če se ti zdi da pretiravaš… izbriši SMS in ga ne pošlji…
Ti se pa malce zamoti. Preberi kakšno knjigo o nosečnosti, materinstvu, poglej kakšne spletne strani…
Že zjutraj predno gre si naredi načrt…npr, da ti iz kleti že zjutraj prinese krompir iz kleti za kosilo… ne ga klicat, da ti krompir prinese med tem ko je kje na poti ali sredi drugega dela. Ali pošlješ spisek po SMS ko se bo vračal domov, da spotoma kupi v trgovini…
Poklici kakšno prijateljico, da ne boš sama, verjetno ti manjka družbe.
Bolj ko ga boš stiskala, bolj mu bo pritisk narastel
Pa ste vi danes sploh pogledali, da je to leto dni stara tema?! In pišete neke pametne nasvete, kako in kaj naj naredi. Med tem časom je že rodila. Lahko je šla firma že v maloro. Lahko sta šla tudi že narazen. Lahko je že marsikaj.
Pri svetih franžah, je res ta forum postal eno smetišče starih tem in zdolgočasenih amaterskih svetovalcev!
Bolje stari amaterski svetovalci, kot drag terapevt. Več glav več šteje.
“Stara tema”, a tebe nebi zanimalo če se po letu dni morda avtorica oglasi in pove, kako se je izteklo. Za razliko od tistih komentatorjev, ki v vsakem znajo najt nekaj slabega, izkoristijo priliko, da le lahko kritizirajo, je meni vsako mnenje svoja ideja, iztočnica za razmislek in drugačen pogled na isto stvar, pa če mi komentar ni všeč, po svetuh franžah vsaj ne čurim potrebe po kritiziranju.
Nevem kaj naj z možem, 23.01.2021 ob 23:26
Ne kličem ga ravno pogosto. Imava pa tako delo, da je vezano na točno določeno uro in žal ne more počakati.
Danes je šel od doma ob 14h, je rekel, da pride ob 17h ko bi morala tisto naredit, ob 20h od njega še nič, razen napisal mi je da se je zataknilo. Ko je prišel domov je bil precej pijan in s stvarmi je delal precej neodgovorno, tako da za vse ki mislite, da sem zajebana, ne vem, po mojem nisem ker mu res ne težim.
Ja tukaj si navedla bolj jasno in razumljivo.
Težko je ko potrebuješ pomoč a je nimaš posebej v tvojem stanju. Kaj še le bo ko bo otrok verjetno boš sama za vse ali ga bo kaj streznilo. Veš imev sem prijatelje je zjutraj odšel v službo zvečer se vrno seveda opit. Vsem okoli je razlagal kako mu žena teži in ga ne pusti pri miru ko je doma. Ko ga je potrebovala popoldan ga je poklicale kdaj prid je bil užaljen. A s prstom ni mignil doma cev teden. Ko ga je žena zapustila je pa jokal pri sosedih kako bo moral vse sam postoriti doma. V zakon verjetno stopiš da si pomagata drug drugemu da si ne nagajata seveda da si dopustita drug drugemu malce svobode. Toda nekateri si to svobodo razlagajo da jo lahko imajo samo oni. Pozabijo na obljubo in njim so prijatelji za šankom več kakor dom in žene ali partnerke. l p
Moj isti primer.že med nosecnostjo sto izgovorov kam mora it.dva otroka naenkrat,pa še vedno izgovori.po30 letih in v vseh letih sami izgovori.biznis prjatli,gostilne….no zdej ga že 12 let ni potrebno prenašat,ker je blo res predolgo vse.sem zaključla,se ločila.vsa leta je bla ista pesem.nobenih sprememb.
Težko kaj svetovat,ker boljše najbrž ne bo.žal.
Forum je zaprt za komentiranje.