Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čopova

čopova

Isto je pri drugih zadevah. Zakaj kupiti nov telefon, če še stari vedno dela ?
Proizvajalci in prodajalci pač preprosto morajo ljudi posiljevati z novitetami, da jih lahko prodajajo.
Če nosiš 10 let stare hlače, zaviraš razvoj. :)[/quote]

Zakaj si na kruh namažeš znova in znova druge stvari? Je sploh potreben namaz? In zakaj ne piješ le vode?[/quote]

Zato, ker vedno poje kruh z namazom 😉
A ti samo namaz dol poližeš, isti kruh imaš pa za cel teden?…. :)))

Ih, ko ima taj može… Robi je revež pa vsak dan drug kos kruha poje…. 😛

No ja, ti si skoz oblečena po zadnji modi? oz vsaj 2x na teden čutiš neustavljivo potrebo, da greš po nove cote, ker ne moreš več kot 2x v istih v službo, vse zato, da se čutiš svobodno, da nisi kot v zaporu?
wtf….[/quote]

Nikakor. Samo nisem tako orto skrajna kot ti, ko pišeš, da so oblačila lahko dobra še leta in leta. Itak, lahko celo kupiš platno in bo večno. Od zdaj naprej res ne rabiš več kupovati…oz. po tvoji logiki si že nehal 20 let nazaj.

Zakaj si na kruh namažeš znova in znova druge stvari? Je sploh potreben namaz? In zakaj ne piješ le vode?[/quote]
Saj nimaš samo enih hlač in ene majice v omari. Vsak ima več. Vseeno pa ne zavržeš uporabnih stvari le zato, ker te nekdo posiljuje z novimi. Ker si potem kot neka ovca, ki sledi množici.[/quote]

S časom nadomeščaš stare stvari z novimi, ker nima smisla obdržati čisto vse, samo zato, ker še dobro zgleda. Kolesje gre naprej.

Zato, ker vedno poje kruh z namazom 😉
A ti samo namaz dol poližeš, isti kruh imaš pa za cel teden?…. :)))

Ih, ko ima taj može… Robi je revež pa vsak dan drug kos kruha poje…. :P[/quote]

To je bila prispodoba. Lahko bi se zadovoljil s kruhom, ker namaz ni potreben.

No ja, ti si skoz oblečena po zadnji modi? oz vsaj 2x na teden čutiš neustavljivo potrebo, da greš po nove cote, ker ne moreš več kot 2x v istih v službo, vse zato, da se čutiš svobodno, da nisi kot v zaporu?
wtf….[/quote]

Nikakor. Samo nisem tako orto skrajna kot ti, ko pišeš, da so oblačila lahko dobra še leta in leta. Itak, lahko celo kupiš platno in bo večno. Od zdaj naprej res ne rabiš več kupovati…oz. po tvoji logiki si že nehal 20 let nazaj.[/quote]
Seveda so lahko dobra, saj pa niso kot kruh, ki se pokvari v treh dneh. 🙂

Nikakor. Samo nisem tako orto skrajna kot ti, ko pišeš, da so oblačila lahko dobra še leta in leta. Itak, lahko celo kupiš platno in bo večno. Od zdaj naprej res ne rabiš več kupovati…oz. po tvoji logiki si že nehal 20 let nazaj.[/quote]
Seveda so lahko dobra, saj pa niso kot kruh, ki se pokvari v treh dneh. :)[/quote]

Meni ni v interesu imeti doma skladovnice oblačil. Enkrat letno sigurno naredim selekcijo in dobra oblačila podarim naprej. Tudi nisem škrt, da sebi ne bi privoščila kaj novega…češ saj imaš polno omaro še dobrih oblačil.

Saj ni potreben, kot tudi obleka vedno ni potrebna. 🙂

wtf….[/quote]

No ja, imam res nekaj kosov toliko starih…. ampak jih ne bom še zavrgel, ker še vedno dobro izgledajo (hugo boss) Takih danes več ne delajo… :/

Niso šminka, so pa uporabni. Ti si bolj za šminkanje, a ne? Saj ti ne zamerim…. 🙂

Seveda so lahko dobra, saj pa niso kot kruh, ki se pokvari v treh dneh. :)[/quote]

Meni ni v interesu imeti doma skladovnice oblačil. Enkrat letno sigurno naredim selekcijo in dobra oblačila podarim naprej. Tudi nisem škrt, da sebi ne bi privoščila kaj novega…češ saj imaš polno omaro še dobrih oblačil.[/quote]

Podariš naprej, da imaš plac za nova oblačila, ker imaš slabo vest, če bi vse obdržala…. 😛
Kaj ni to eden od simptomov bolestnega nakupovanja? 😉

No ja, imam res nekaj kosov toliko starih…. ampak jih ne bom še zavrgel, ker še vedno dobro izgledajo (hugo boss) Takih danes več ne delajo… :/

Niso šminka, so pa uporabni. Ti si bolj za šminkanje, a ne? Saj ti ne zamerim…. :)[/quote]

Kakšno šminkanje? Sem za načrtovano trošenje. Ti pa načrtovano skladiščiš svoje cote.

Meni ni v interesu imeti doma skladovnice oblačil. Enkrat letno sigurno naredim selekcijo in dobra oblačila podarim naprej. Tudi nisem škrt, da sebi ne bi privoščila kaj novega…češ saj imaš polno omaro še dobrih oblačil.[/quote]

Podariš naprej, da imaš plac za nova oblačila, ker imaš slabo vest, če bi vse obdržala…. 😛
Kaj ni to eden od simptomov bolestnega nakupovanja? ;)[/quote]

Bolesten si kvečjemu ti, ker že vsaj 20 let žuliš ista oblačila. Podarim, ko nečesa ne oblečem dalj časa. Nimam nobene slabe vesti. Tudi, ko grem po fasngo vsak teden vsaj dvakrat, se ne počutim slabo.

Niso šminka, so pa uporabni. Ti si bolj za šminkanje, a ne? Saj ti ne zamerim…. :)[/quote]

Kakšno šminkanje? Sem za načrtovano trošenje. Ti pa načrtovano skladiščiš svoje cote.[/quote]Saj bi jih ti tudi lahko skladiščila pa so nekoč javna skladišča prezidali v nakupovalna središča, doma pa vem, da nimaš tolk prostora….. 😀

On_, zaradi takšnih kot si ti vlada brezposelnost:). Škrtuh do onemoglosti. Razumem, če nimaš in si ne moreš privoščiti. Ampak če imaš in si trgaš vse po vrsti od ust, si škrtuh.

A ti si pa radodarna?
GF je radodarna ženska…. hm….ti ponudiš še predno kdo prosi?. :)))

Ne vem zakaj besniš in se zaganjaš vame?:) Napisala sem svoje mnenje, vzemi ali pusti. In ja, radodarna sem bila tudi z besedami do tebe. Pač takšna sem, a ne:).

Me veseli, da si z besedami radodarna celo do mene. To mi ustvarja dodano vrednost, a ne? :))

ps
tut jst sem povedal svoje mnenje, saj se nisi razburjala zaradi tega? 😉

Mene boš težko dobil v efektu, ker sem izjemno mirna, umirjena, nikoli razhudena. Ampak to je res, tokrat se ne hecam. Kam pa pridemo drugače, a ne.

No se pardoniram ker priletim kot komet, ampak…

On_ ali se ti ne zdi, da bi ravno skladiščenje nekih starih cot lahko bilo povezano z kakšno slabo vestjo in morebiti celo z kakšnimi bolezenskimi znaki? (recimo z motnjo kopičenja)

Nakupovti oblačila radno nekaj krat letno za obnovo garderobe pa res ne moreš takoj proglasiti za bolestno nakupovanje. Če pa nekdo gre vsak dan ali vsak teden v trgovino po kakšen nov del garderobe, je pa že čas za preplah.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Watamaro, hvala ti za razlago. Zdaj, ko prihaja iz tvojih ust, bo Onetu zasvetilo.

Skela je sicer omenjala oblacenje po modi, ampak po tem kar sedaj berem vidim, da tema sploh ni o modi. Ce se ne motim, gre bolj za skelino opazanje, da se Slovenci nic kaj pretirano formalno in/ali “hoh” ne oblacimo. V povprecju.

Sicer se strinjam s tem kar pravi Margot, da pac enim oblacila vec pomenijo, dajo vec na obleko, itd. In lepo je, da lahko v temu brez obsojanja uzivajo.

Se pa zamislite, zakaj “profesionalno” urejeni kolesarji ne odpirajo tem o “kmeckih” biciklistih. 🙂

No se pardoniram ker priletim kot komet, ampak…

On_ ali se ti ne zdi, da bi ravno skladiščenje nekih starih cot lahko bilo povezano z kakšno slabo vestjo in morebiti celo z kakšnimi bolezenskimi znaki? (recimo z motnjo kopičenja)

Nakupovti oblačila radno nekaj krat letno za obnovo garderobe pa res ne moreš takoj proglasiti za bolestno nakupovanje. Če pa nekdo gre vsak dan ali vsak teden v trgovino po kakšen nov del garderobe, je pa že čas za preplah.[/quote]

Nekaj krat letno? Kaj te počnete s cotami, jaz mam še oblačila ki so čisto ok iz SREDNJE ŠOLE, in to je blo pred cca desetletjem ko sem vstopo na prvi šolski dan srednje šole, in so oblačila čisto ok….. no kako številko ali tri so prevelika ampak pri mikicah je itak vseeno za pozimi.

Edino kar nekajkrat letno kupim novo, so čevlji, pa še to 1x letno vbistvu, ker ko najdem primeren par si 2-3 enake komplete čevljev kupim, da ne rabim vsake 6-8 mesecev iskat novih,

Nakup garderobe pa je omejen bolj na vsake 2 leti, pa še to ne več kot 200€……..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz pa. Ožja trenirka s patentom, mogoče še kak napis čez stegno, v kombinaciji s kratkimi nogavicami in (pogosto fluorescentnimi) najkicami. Še par dni nazaj in ja, zvečer je bilo.[/quote]

Najbolj so modna in v modi mlada dekleta, Skela. :))))
[img]http://s14.postimg.org/yii7206hd/sexy_girls_yoga_pants_2.jpg[/img][/quote]

Hm….kako pa veš, da je tale mlada ? :-)))

Če se počutiš užaljena jaz ne morem pomagat.
Vsacga zaboli tam, kjer ima manjko, bi rekla.
In ne , nimamo kulture oblačenja. Oziroma je zelo nerazvita. To se vidi
takoj, ko se je treba “malo boljše” oblečt….vidiš vse živo, samo okusa
ne…enostavo ne znamo. Nas ni imel kdo učit, ker nimamo tradicije.
Mogoče (ugibam, ne me napast) zato, ker slovenci nismo imeli plemstva
in zelo malo “gospode” pred vojno. S čemer mislim zelo malo lepo
oblečenih, ki so kaj dali na obleko. V glavnem kmetje in proletariat.
Holcerji so čist fajn, če so v hosti. Tud kmetje so fajn na kmetih. (tudi jaz
živim na vasi) ….sam tok.
Me zanima, a boš razumela, a se boš spet branila, kot da te napadam….[/quote]

Moda ne naredi ženske lepe, ampak naravna lepota. Čisto vseeno kaj ima na sebi, če je ženska simpatična.[/quote]

Hja, pa ravno moškim ni vseeno, kaj ima ženska na sebi….vsa tista
glomazna industrija seksi perila, štumfov, ultra visokih pet in podobnega
krasno živi ravno zaradi moških in njihovih fantazij….

Jaz bi z veseljem nosila svoja oblačila stara 20, če bi mi bila še prav. Samo so mi prekratka. No kaka majica mi je še prav, hlače pa prekratke.
Tale tema pa hoče na vsak način dokazat, da so moški bolj pametni od žensk. Moški zagovarjajo praktičnost, ženske pa sledenje črednemu nagonu, kar se obleke tiče.
Kdor pa noče biti del črede pa ga hitro začnejo žaliti. Kulture pa res nimajo modni sledilci.

Mene pa zanima zakaj so poročene ženske doma v trenirki, ven gredo pa v minicah, petkah, globoki dekolte in tako naprej?
A za moža in zase je dobra trenirka, za druge tipe se je pa treba napravit seksi al kok je to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close