Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čopova

čopova

Če se počutiš užaljena jaz ne morem pomagat.
Vsacga zaboli tam, kjer ima manjko, bi rekla.
In ne , nimamo kulture oblačenja. Oziroma je zelo nerazvita. To se vidi
takoj, ko se je treba “malo boljše” oblečt….vidiš vse živo, samo okusa
ne…enostavo ne znamo. Nas ni imel kdo učit, ker nimamo tradicije.
Mogoče (ugibam, ne me napast) zato, ker slovenci nismo imeli plemstva
in zelo malo “gospode” pred vojno. S čemer mislim zelo malo lepo
oblečenih, ki so kaj dali na obleko. V glavnem kmetje in proletariat.
Holcerji so čist fajn, če so v hosti. Tud kmetje so fajn na kmetih. (tudi jaz
živim na vasi) ….sam tok.
Me zanima, a boš razumela, a se boš spet branila, kot da te napadam….

Vidiš Skela, spet si ti vsega kriva :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj vse tu prebereš. kakšni klošarji bi se skeli šele zdeli Švedi ali Danci. A so 10-krat bogatejši od vseh nas tukaj..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim, res ne vem kaj se čudite okoli te mode.
Slovenci smo pač svojevrstni fenomeni.
Smo znani kot “trenerkarji” in “copatarji”.

Imamo “kult trenerke”, v kateri smo doma, po potrebi hodimo v njej tudi po opravkih. Po drugi strani, pa nas to dela za “športni narod”.
Imamo pa še eno zanimivo tendenco, nekoliko nenavadno za zahod in sicer da goste sezuvamo in jim natikamo copate, kadar vstopajo v naše hiše, stanovanja, vikende…

Torej “vaški posebneži” zahoda, pa kaj. :-))

Sicer pa modne trende določajo vrhunski kreatorji. Povzemajo in reklamirajo jih razne modne revije in zvezdniki. Ostali pa ko voli nek izvoli. Ali slediti kot ovca, ali pa imeti svoj imidž, pa čeprav je trenerkarski. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Daj ti raje prenehaj s tipkanjem. Grozljivo dolgočasen mi deluješ…

Preskoči. Pa boš imel en problem manj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Če si mlada punca kot Margot in jih uporabiš kot erotični rekvizit. :))
Mladim puncam pač vse pristoji. Z udobnostjo nimajo ravno veze.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če se počutiš užaljena jaz ne morem pomagat.
Vsacga zaboli tam, kjer ima manjko, bi rekla.
In ne , nimamo kulture oblačenja. Oziroma je zelo nerazvita. To se vidi
takoj, ko se je treba “malo boljše” oblečt….vidiš vse živo, samo okusa
ne…enostavo ne znamo. Nas ni imel kdo učit, ker nimamo tradicije.
Mogoče (ugibam, ne me napast) zato, ker slovenci nismo imeli plemstva
in zelo malo “gospode” pred vojno. S čemer mislim zelo malo lepo
oblečenih, ki so kaj dali na obleko. V glavnem kmetje in proletariat.
Holcerji so čist fajn, če so v hosti. Tud kmetje so fajn na kmetih. (tudi jaz
živim na vasi) ….sam tok.
Me zanima, a boš razumela, a se boš spet branila, kot da te napadam….[/quote]

Moda ne naredi ženske lepe, ampak naravna lepota. Čisto vseeno kaj ima na sebi, če je ženska simpatična.

Ne bom brala nazaj, ker se mi ne ljubi in ker ne vem zakaj je sploh treba žaliti. Nekdo živi za to, da se modno oblači, drugi bo zapravil denar za športne rekvizite, nekdo tretji spet za nekaj tretjega. Stvar osebne odločitve in kakor komu paše, aneda? Tako kot tangice, naprimer.[/quote]

Potem pa ne sodi, če ne veš zakaj gre.
Če bi vedela zakaj gre, bi tudi vedela, da se je začelo žaljenje s strani modnih zagovornikov.[/quote]

Ah, daj no, toliko ti je šlo na živce žaljenje, da si začela še ti, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hmmmmmmmmmmm, torej, da povzamemo, ti praviš, kako se ne zna(m)jo zrihtat ljudje na ulicah potem govoriš da se je potrebno obleči citiram ”priložnosti primerno” torej kaj če se vsi tisti za katere praviš da nimajo okusa za modo, enostavno oblačijo ”priložnosti primerno”

Zanimivo je, da si ravno ti pljuvala vse povprek (po slovencih brez okusa za modo) brez da bi mela pojma o čemerkoli, in najbolj bedno je, da drugim pišeš o tem kar je bedno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz še nisem zvečer ob Ljubljanici videl tipa v trenirki. Skela tole malo kr počez nekaj kritizira zaradi dolgčasa.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čez dan jih je pa prec.

Jaz pa. Ožja trenirka s patentom, mogoče še kak napis čez stegno, v kombinaciji s kratkimi nogavicami in (pogosto fluorescentnimi) najkicami. Še par dni nazaj in ja, zvečer je bilo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz pa. Ožja trenirka s patentom, mogoče še kak napis čez stegno, v kombinaciji s kratkimi nogavicami in (pogosto fluorescentnimi) najkicami. Še par dni nazaj in ja, zvečer je bilo.[/quote]

Najbolj so modna in v modi mlada dekleta, Skela. :))))
[img]http://s14.postimg.org/yii7206hd/sexy_girls_yoga_pants_2.jpg[/img]

Pardon, ne Senza, mislil sem Skeli nasloviti tale post kot prikaz “brezokusne trenirkastke mode”, 🙂

Ja no sej. Taka lahko natakne nase kar če, pa bo še vedno izpadla huda.

Tu se celo jaz strinjam s tabo.[/quote]

Tudi jaz.
Jebeš klanjanje modi vsako leto 4x za vsak letni čas. To je pri moških za fagije in metroseksualce. :-))[/quote]
Še jaz se strinjam. 🙂
Obleko nosim zaradi sebe in zato, da se v njej dobro počutim. Zato je praktičnost na prvem mestu.
Če komu ni všeč, pa naj stran gleda. 🙂

Podobno tistim, ki kupijo nov avto, hkrati pa nimajo za jest.

Veliko folka kupuje “majhne stvari” kot so oblačila, telefoni itd., ker do velikih nikoli ne pridejo. To je nekaj, kar je relativno blizu in hitro pokažeš vsem okoli sebe, da si nov. Ja, tako se nekateri maškaradijo in se jih skapira v prvih petih minutah.

Zakaj človek kupi nove hlače, majico, pulover…., če ga “stare” stvari še grejejo (čemur je namenjena obleka)? Vsaj prvotno je bil to njem namen.
Danes očitno ni več in je pogosto znak prestiža, Kdo rabi ta občutek večvrednosti, ki ga izkazuje vsakič z novo modo? 😛

On_, zakaj ne nosiš oblačil praprapradedka? Sigurno so še dobra, samo poiskati jih moraš. Mislim ta tvoja miselnost je primerna le, če prestajaš dosmrtno kazen v zaporu in ti dovolijo, da nisi v njihovih oblačilih. Stopi 10 korakov naprej.

Isto je pri drugih zadevah. Zakaj kupiti nov telefon, če še stari vedno dela ?
Proizvajalci in prodajalci pač preprosto morajo ljudi posiljevati z novitetami, da jih lahko prodajajo.
Če nosiš 10 let stare hlače, zaviraš razvoj. 🙂

Proizvajalci in prodajalci pač preprosto morajo ljudi posiljevati z novitetami, da jih lahko prodajajo.
Če nosiš 10 let stare hlače, zaviraš razvoj. :)[/quote]

Zakaj si na kruh namažeš znova in znova druge stvari? Je sploh potreben namaz? In zakaj ne piješ le vode?

No ja, ti si skoz oblečena po zadnji modi? oz vsaj 2x na teden čutiš neustavljivo potrebo, da greš po nove cote, ker ne moreš več kot 2x v istih v službo, vse zato, da se čutiš svobodno, da nisi kot v zaporu?
wtf….

Če nosiš 10 let stare hlače, zaviraš razvoj. :)[/quote]

Zakaj si na kruh namažeš znova in znova druge stvari? Je sploh potreben namaz? In zakaj ne piješ le vode?[/quote]
Saj nimaš samo enih hlač in ene majice v omari. Vsak ima več. Vseeno pa ne zavržeš uporabnih stvari le zato, ker te nekdo posiljuje z novimi. Ker si potem kot neka ovca, ki sledi množici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close