Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čistila za vodni kamen in plesen

čistila za vodni kamen in plesen

Odgovor na objavo uporabnika
Mellerud, 31.10.2022 ob 10:24

Sredstvo za uničevanje plesni Mellerud, prav za kopalnico, za fuge,  odstrani vse. Imajo ga v Obiju. Za vodni kamen pa alkoholni kis

Za plesen je tudi Conex.

kaj pa plesen med fugami in tam okrog, 30.10.2022 ob 21:15

Je tudi kis in soda bikarbona?

Kis in soda bikarbona sta odlična za odtoke  samo še splahneš z  čimbolj  vročo vodo in požirajo kot novi.  Tudi armature pri nas očistimo z kisom  okrog njih navijem wc papir in ga zmočim z kisom pustim 15 minut  vse gre dol in so kot nove. To je pa pri nas moje delo pa sem moški, joj kak me pohvali , ko to naredim.

samo solne kisline NE, 30.10.2022 ob 11:05

Samo solne kisline NE!

Solna kislina se lahko uporabi na keramiki, na gladki površini, ni pa za FUGE, kaj šele za kromane zadeve (lijaki, pipe), ker ti vse POČRNI!!!

Saj je jasno napisano, da samo za keramiko, torej brez pip in kovine.

Pri nas se na plesnivih fugah in silikonu to najbolje obneslo ….

Jaz dodam še olje čajevca , ki ima veliko protimikrobno učinkovitost .Dobite v dm recimo .

Probaj najprej s kisom, kot so ti svetovali. Potem pa šele s čim drugim. Ampak mislim, da bo s kisom šlo. V mojem gospodinjstvu imam samo Frosch univerzalno čistilo s kisom in Vim, to je vse od čistil in seveda vedno flašo alkoholnega kisa, drugo je pa vse en marketing: prepričati kupca, da potrebuje posebno čistilo za pipe, posebno za ploščice, posebno za sekret, posebno za šipe … samo, da se prodaja…

KLOK – bauhaus, štiri evre

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close