čistila za vodni kamen in plesen
Je neko čistilo , ki je neprimerno boljše od ostalih (grozno in dobro učinkovitih), a se ne spomnim imena. Ne vem, menda ga imajo v Hoferju, ali Lidlu. Baje je veliko bolj učinkovito kot tista z zvenečimi imeni. Mogoče se bo kdo spomnil imena, ali je to celo uporabljal. Nekje sem slišala, da brivska pena dela čudeže. Pošpricaš, razmažeš in pustiš par ur. Mogoče je le natega?
jagodna vodka, 30.10.2022 ob 10:27
Belilo katero? Eno belilo sem pred leti kupila v DM. Ni bilo kaj prida. Katero priporočate in kje se kupi? Tudi jaz bi rabila za ploščice v kopalnici.
Tale je profesionalna čistilka: https://youtu.be/8OKyJZUn0UA
Enadva986, 30.10.2022 ob 11:00
Tale je profesionalna čistilka: https://youtu.be/8OKyJZUn0UA
Sem slabo gledala? Čistila je vse živo, le plesni in fug v kopalnici ne.
Se opravičujem. Tole sem mislila prilimat: https://youtu.be/bvjcAqXvvNw
ne spomnim se imena, 30.10.2022 ob 09:20
Je neko čistilo , ki je neprimerno boljše od ostalih (grozno in dobro učinkovitih), a se ne spomnim imena. Ne vem, menda ga imajo v Hoferju, ali Lidlu. Baje je veliko bolj učinkovito kot tista z zvenečimi imeni. Mogoče se bo kdo spomnil imena, ali je to celo uporabljal. Nekje sem slišala, da brivska pena dela čudeže. Pošpricaš, razmažeš in pustiš par ur. Mogoče je le natega?
Nekje sem to videla. Čistili so wc in ploščice. Pošpricali z gosto peno, pustili čez noč, zjutraj samo osdtranili peno in bilo je kot novo. Če je temu verjeti?
samo solne kisline NE, 30.10.2022 ob 11:05
Samo solne kisline NE!
Solna kislina se lahko uporabi na keramiki, na gladki površini, ni pa za FUGE, kaj šele za kromane zadeve (lijaki, pipe), ker ti vse POČRNI!!!
Ne se igrat s solno! To je tak strup, da boste unicili vse po spisku.
Enadva986, 30.10.2022 ob 11:08
Se opravičujem. Tole sem mislila prilimat: https://youtu.be/bvjcAqXvvNw
Uredu in prav. Čistila je kristalno čisto kopalnico. Jaz osebno imam precej bolj svinjsko. No, poskusit ni greh, bomo videli:).
pomoč bi rabila, 30.10.2022 ob 08:47
V kopalnici. Najeli smo stanovanje. Dobro ohranjeno, le v kopalnici (ploščice, kad, tuš) je potrebno temeljito čiščenje kamna,plesni .Videti je zastarano. Katero čistilo je najbolj učinkovito? Je kakšna naravna stvar, ki čudežno pomaga? ;). No, vsaj brez dolgotrajnega drgnjenja.
za kamen eden in edini LITO, Kimi Trzin; -ne poškoduje pip, niti silikonskih oblog kadi ali stikov, uporabljajo ga serviserji za čiščenje vodnega kamna grelcev pralnih in pomivalnih strojev, lahko tudi za kavne mašine….
Nismo vsi kisarji in ga ne uporabljamo za čiščenje po domovanju, pa tudi ne za pranje oblačil. Jaz kisa ne prenesem – mi gre na bruhanje, začne me boleti glava, začnejo se mi solziti oči.
V Merkurju prodajajo čistilo Conti,uporabljajo ga vsi čistilni servisi,ne uporabljajte in ne zapravljajte denarja za čistila od Cilita in podobne iz raznih trgovin…ker ni efekta od njih.
Mi skozi čistimo wc in kopalnico s Contijem,seveda ga mešamo z vodo,saj ima močan vonj po fosforju. Najprej pošpricaš,mi ga vlijemo v eno pršilko in zmešamo z vodo,50/50…pustimo delovati 5 min.vse gre dol,brez mučnega drgnjenja…pa še takšen film pusti,zaščito…
To je za vodni kamen drugo najmočnejšo čistilo,takoj za solno kislino…
Lp.
Anonimno 8827, 31.10.2022 ob 06:28
V Merkurju prodajajo čistilo Conti,uporabljajo ga vsi čistilni servisi,ne uporabljajte in ne zapravljajte denarja za čistila od Cilita in podobne iz raznih trgovin…ker ni efekta od njih.
Mi skozi čistimo wc in kopalnico s Contijem,seveda ga mešamo z vodo,saj ima močan vonj po fosforju. Najprej pošpricaš,mi ga vlijemo v eno pršilko in zmešamo z vodo,50/50…pustimo delovati 5 min.vse gre dol,brez mučnega drgnjenja…pa še takšen film pusti,zaščito…
To je za vodni kamen drugo najmočnejšo čistilo,takoj za solno kislino…
Lp.
tako kot je napisal predhodnik katerega citiram. Ampak res samo za vodni kamen. Za silikon v katerega se zažre plesen ga pa ni čistila. To je potrebno odstranit in nanovo zasilikonat. Sika ima silikon za sanitarne prostore.
Forum je zaprt za komentiranje.