Čipiranje
No, pa se je začelo….Tisto o čemer smo včasih le filozofirali.
http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5797859
Predvidevam, da bodo ljudje zaradi vere, da je to za njih koristno, drugi pa zaradi nuje, ker bo čipiranje obvezno, kot je sedaj za pse in mačke, ki prehajajo čez mejo, sprejeli čipiranje kot del napredka…Kakšnega napredka, je pa druga zgodba….
O nečem podobnem sem že brala pred 10 leti, toda v tistem članku je bila poanta v tem, da naj tako ne bi bilo zdravstvenih izkaznic, čip pa bi naj bil nekje na območju med zapestjem in podlahtjo. Sama neke prednosti v tem ne poznam niti, ko sem razmišljala o tem nisem našla nekaj ful koristnega, razen tega da pač tega “čipa” ne moreš nikjer pozabiti oz izgubiti, koliko pa je to varno za telo in da čip ne bo odpotoval kam proti srčku pa se mi ne sanja :-/
To je še najmanjši problem. Bolj bi bil problem v popolnem nadzoru (ki ni tako slab, vse dokler ga nekateri posamezniki ne začnejo izkoriščati).[/quote]
No, kakor za koga, osebno vseeno ne želim da mi potujejo kakšni tujki proti srcu, ker se ve kaj lahko potem sledi, izkoriščani/nadzirani pa smo tako ali tako, eno novo “oko” nad nami se nenehno pojavlja v takšni ali drugačni obliki. Zloraba podatkov me ne moti, dokler sem si sama dala “avtogol” zanjo 🙂
To so takrat govorili da naj bi z namišljenimi boleznimi kot so bila svinjska gripa in podobno ljudi prestrašili. In potem so v trumah hodili se cepiti, in naj bi jim skozi to cepivo posebne čipe tudi v sistem dali.
Tudi pri cepljenju otrok naj bi se to počelo. Ne vem če čisto verjamem temu, mislim da ni tako možno nizko napredne duše ne bodo nikoli prevladale svetlobe.
Ma današnja medicina je že dovolj razvita da se ti ne more nič zgoditi. Glede na to da na veliko vstavljajo različne stimulatorje srca (pacemakerje), umetne kosti in podobne zadevščine, dvomim da ne bi bili sposobni varno vstaviti en čip.
Na koncu koncev sej so psi čipirani, pa jim nič ne manjka. 🙂
Torije zarote…. Sej ne morejo naredit tako mali čip…
Ni bila v članku omenjena nobena gripa niti kakšne konkretne bolezni, poudarek je bil na razvoju informacijskih tehnologij in kako le te aplicirati v zdravstvene namene in za kakšno ceno napram človeštvu, kjer pa je seveda le-ta izostala, saj ni bilo realnih primerov za takšna ali drugačna dokazila, vse skupaj je bilo nekako zaznatii še v “povojih”.
Kaj pa veste ljudje kaj se dogaja:) Nihče od nas ne more reči. Jaz verjamem da so ljudje dobili od bitij določeno tehnologijo, tako da svašta obstaja.
Kako lahko trdiš da ne obstajajo tako majhni čipi, svašta obstaja veš, se ti še sanja ne kaj vse.
Ena oddaja na history od Vesolja. Se je res pokazala vsa aroganca teh kvazi znanstvenikov, ki iščejo planet, ki je podoben Zemlji (another planet of apes lol). Mal se hecam samo vseeno kako so lahko določeni tako arogantni in glupi da mislijo da mora biti vse podobno Zemlji in vse mora podobno človeku haha ja dolga pot še čaka tale planet do višjih nivojev bivanja. Duše, ki so bolj napredne vsaj dopuščajo druge možnosti.
Tipično tračarsko: “Če se bo eksperiment izkazal za uspešnega, lahko že v šolskem letu 2013/14 pričakujemo, da bodo vsi ameriški študenti opremljeni s čipi, kmalu za tem pa očitno to čaka tudi evropske.”
Taka zadeva se ne bo nikoli obnesla, ampak ostala na prototipu. Obstaja že dosti drugih nadzorovanj, ki se jih ljudje še premalo zavedamo, kamere ipd.
@Princess28: lol, ja vilinci tudi obstajajo, ne? 😉 A preveč sci-fi filme gledaš?
lol A res? sem mislila, da taki niso razsvetljeni :)) Oprosti, saj marsikdaj se strinjam s tabo, ampak potem pa napišeš tako iz trte zvito in za lase privlečeno, da ne morem drugega reči, kot teorija zarote. Take stvari hitro lahko pripeljejo človeka do paranoje. Se mi zdi, da se ljudje na sploh preveč ukvarjamo s stvarmi, na katere nimam vpliva in ki so beyond naših dojemanj, manj pa sami s sabo in s tem, kar dejansko lahko spremenimo.
LOL, današnja medicina je dovolj razvita? današnja medicina in nasplošno tale civilizacija je na meji z neandertalci v primerjavi z drugimi civilzacijami na drugih planetih in dimenzijah. Trenutna civilizacija je komaj, komaj stopila na prag višje dimenzije, pot do takega bivanja je pa še full dolga. Ta civilizacija je še tako nizka, da se ne mora sama pozdraviti, na višjih dimenzijah bolezni sploh več ni. Nekomplementarna medicina tukaj je komaj na začetkih, ljudje tukaj potrebujejo jezik za govorenje. Vsi tukaj krilimo in gestikuliramo z rokami kot glupi haha, kje je šele telepatija univerzalni jezik.
Današnji zdravniki nimajo pojma, sploh glede kloniranja so čisto retardirani, ko poskušajo recimo človeške celice dati v sistem prašiča da bi začeli organe izdelovati v živalih, ki bi “lahko” funkcionirali v človeškem telesu. To je živa neumnost, ker se ne zavedajo da bi s tem lahko skreirali bolezen, ki bi pomorila celotno civilizacijo. Tako so se Atlantidi uničili del njihovega uničenja je bil igračkanje z genetiko in to je prepovedano. Ne vem js full trpim tuki na Zemlji, ne razumem sistema ne razumem zemeljskih duš. Tolaži me edino še misel da so tukaj tudi še starseedi, ki ravno tako težko prenašajo te razmere.
Js sem samo toliko hvaležna da imam mami, ki enako razmišljava glede teh stvari. Ona me res čuti in razume, mi je pa popolnoma jasno da določeni še nimate vpogleda v te stvari in se tudi ne mislim pregovarjati s takimi in jim soliti pamet. Samo povem svoja videnja thats all.
Robi, mislim da on dojema te stvari ker je isto starseed.
Ampak ti živiš v tem svetu, na tej Zemlji, s temi ljudmi in v taki podobi. Se ti ne zdi, da bi morala sprejet to in nekaj ustvarit iz danih možnosti, ne pa resignirano čakat na konec oz. prestop v višje dimenzije? Če uporabim tvojo paradigmo, se moraš najprej nekaj naučit na Zemlji, preden ti je dovoljen vstop drugam.
Ideja o čipih sploh ni tako mlada, kot je že ZS omenila, se tudi jaz spomnim, da je bilo o tem govora že pred leti. Sem lih hotla najt ene linke pa jih očitno nimam shranjenih.
Ja saj zato moram ostati tukaj prizemljena in zato tudi trpim ker se moram ukvarjati z zemeljskimi dušami. In starseedi naj bi sem prišli da naj jim še pomagamo..Itak som vsi v istem zosu, starseedi in zemeljski, šolo Zemlja je treba dati skozi žal tko to deluje. Če bi blo možno se js že zdavnaj izstrelim nekam drugam in the deep space.
Preprekanje! Dajva se stepst! 😀
Princess – temu, čemur slediš ti in Robi, se reče novodobništvo: http://en.wikipedia.org/wiki/New_Age
To je tako bolj, ne vsebuje ne verskih, ne filozofskih in ne psiholoških globljih dognanj, ampak je površna mikstura vsega tega.
Princes, pravi vernik ne vsiljuje drugim svojih prepričanj. To počnejo fundamentalisti in tisti, ki imajo oprano glavo, ker se počutijo na vsakem koraku ogrožene od drugih. In ti pišeš kar za vse, kaj je kaj, kaj je “resnica”, neupoštevajoč, da drugi pač ne delimo istih pogledov in verskih prepričanj, da je to zgolj tvojo osebni vidik.
Forum je zaprt za komentiranje.