Češnja na smetani torte
tragično je to samo nekomu ki predpostavlja da je neuspeh če si pri 50 60 70 letih SAMSKI … pravi moški nikoli ni SAM, kajti ima prijatelje (dokler ne umrejo) in druge ljudi s katerimi navezuje stike…
rajši pa imam 100 češnjič kot pa 3 češnjiče in 1 jabolčno pito… tako kot rajši POLNO živim 50 let kot životarim na vozičku zaradi poškodbe 100 let
Pri moji sreči bodo, ko bom jaz star 50+ možne evtanazije za par 100 evrov ali manj in jaz vem da na stara leta nebom sam 😉 če bom že samski!
češnjice pa pridejo tudi pri 60tih 50€ na 30 min, če se ti kaj še vstane![/quote]
You wish! Za 50€ pa res ne boš snedel sladke češnjice… Mogoče kakšno gnilo zagrenjeno višnjo. 🙂
Mimogrede, marsikdo, ki je na stara leta samski, tudi prijateljev nima. No, mogoče… psa.
Kaj če bi se ti ukvarjal raje malo več s sabo? Nekaj časa sem te imel celo za normalnega vernika, zdaj pa vidim, da imaš čisto pravi mesijanski kompleks.
Me sploh ne čudi, da si spreobrnjenec v katoliško vero, s čimer si se celo bahal na forumu.
Kkašno terapijo, teslo krščanarsko, v cerkev me ne dobite, pa mi boste tu srali, malo morgen..Zdravi samega sebe, imaš kaj..
tragično je to samo nekomu ki predpostavlja da je neuspeh če si pri 50 60 70 letih SAMSKI … pravi moški nikoli ni SAM, kajti ima prijatelje (dokler ne umrejo) in druge ljudi s katerimi navezuje stike…
rajši pa imam 100 češnjič kot pa 3 češnjiče in 1 jabolčno pito… tako kot rajši POLNO živim 50 let kot životarim na vozičku zaradi poškodbe 100 let
Pri moji sreči bodo, ko bom jaz star 50+ možne evtanazije za par 100 evrov ali manj in jaz vem da na stara leta nebom sam 😉 če bom že samski!
češnjice pa pridejo tudi pri 60tih 50€ na 30 min, če se ti kaj še vstane![/quote]
You wish! Za 50€ pa res ne boš snedel sladke češnjice… Mogoče kakšno gnilo zagrenjeno višnjo. 🙂
Mimogrede, marsikdo, ki je na stara leta samski, tudi prijateljev nima. No, mogoče… psa.[/quote]
no ti kar sanjaj o tem… kaj ne dobim ali dobim za 50€ morda pa si sprobala in imaš lastne izkušnje da veš več kot to kar vidim in doživljam… študentke brez keša, so takoj tvoje, in so kar super češnjice ti pa kar živi v iluziji.
In marsikdo na stara leta sam crkuje v domu za ostarele, skregan z vsemi otroki in bližnjimi sorodniki. Ali pač od njih zavržen.[/quote]
Zato bodi malo bolj prijazen do ljudi, da ne boš še ti tak.
Kaj če bi se ti ukvarjal raje malo več s sabo? Nekaj časa sem te imel celo za normalnega vernika, zdaj pa vidim, da imaš čisto pravi mesijanski kompleks.
Me sploh ne čudi, da si spreobrnjenec v katoliško vero, s čimer si se celo bahal na forumu.
Kkašno terapijo, teslo krščanarsko, v cerkev me ne dobite, pa mi boste tu srali, malo morgen..Zdravi samega sebe, imaš kaj..[/quote]
težko se je ne ukvarjati s tabo, imaš v sebi potencial, nisi ravno neka zguba, dobro zgubljen si duhovno, zato se je vredno potruditi s tabo, ..verjamem da te ne dobijo v Cerkev, zato ima Cerkev tudi rešitev zate….samo reci….Nisem vreden da pridem k Tebi, ampak reci le besedo in ozdravljena bo moja duša….bolan si Spider, težava je da tega ne veš, a zdravilo ti je dosegu roke:)
Spider, mogoče si prijazen, ampak znaš hitro postati nesramen, vsaka malenkost te vrže s tira, kar naprej imaš očutek, da te nekdo želi spreminjat. S teboj je težko v glavnem, še vedno pa je izziv, glede na to, da si tudi sam le “lik” in ne kaj več. 🙂 No, z menoj tud ni lahko. Če si sam težek. 🙂 😛
Ampak ti liki obstajajo tudi v realnem življenju, zato ni nič narobe, če malo “povadiva” drug na drugem, za vsak slučaj. :))
Model, jaz govorim o realnem življenju, ta forum pa ni življenje, še približek življenja ni, ta forum je čvek, kjer objavljamo svoje miselne iztrebke. Če je zate ta forum kaj več, če iščeš neko globljo resnico na njem, če tebi predstavlja neko mašilo pred realnostjo, potem imaš problem. Čeprav si ne priznaš. Nihče te ne sili, da se ukvarjaš z mojimi umotvori. V realnem življenju obstajajo ljudje, ne liki, jaz se s tabo v realnosti ne bi ukvarjal, ker pač nisi moj tip človeka, tudi ti ne bi ničesar razlagal. Sori, meni ni tako dolgčas, da bi moral nekaj “vaditi” s tabo, raje imam stike z ljudmi v reali, sej to sem ti že stokrat povedal, samo tebe se ne prime nič..
Model, jaz govorim o realnem življenju, ta forum pa ni življenje, še približek življenja ni, ta forum je čvek, kjer objavljamo svoje miselne iztrebke. Če je zate ta forum kaj več, če iščeš neko globljo resnico na njem, če tebi predstavlja neko mašilo pred realnostjo, potem imaš problem. Čeprav si ne priznaš. Nihče te ne sili, da se ukvarjaš z mojimi umotvori. V realnem življenju obstajajo ljudje, ne liki, jaz se s tabo v realnosti ne bi ukvarjal, ker pač nisi moj tip človeka, tudi ti ne bi ničesar razlagal. Sori, meni ni tako dolgčas, da bi moral nekaj “vaditi” s tabo, raje imam stike z ljudmi v reali, sej to sem ti že stokrat povedal, samo tebe se ne prime nič..[/quote]Se mi je zdelo da hodiš sem le iztrebljat…… :/
dober sem. Res sem gigastičen … kakšno temico sem sprožil ☺
evo dragi brenčači par benč-markov:
– če nas (PM, NM-3w, WYWH …) nebi bilo v vaših mamicah — vas nebi bilo tukaj — koliko(krat) je kakšna zaradi koga od vas mamica?.
– kakšen/a lahko svojo sestro, frendico, vpraša s kom je bila, ko pride domov s “tisitim” nasmehom ☺
– (tole sicer ni presežek … je pa kar opravek) ko bo kdo imel seks s toliko bejbami kot ima let … gremo pa na pijačo – častim ☺
A tiste za 50€/30 min tudi štejejo?
Za take pač ne rabiš biti frajer, samo veliko € moraš imeti – ti pa se rad pohvališ, da dobro za/služiš…
koliko jim ti računaš se mene ne tiče — je pa lepo, da objaviš cenik (btw: koliko luknjic in kaj ekastra je v tej ceni) …
sem pa toliko “socialen”, da tebe lahko vsak šteje brez, da ti ga namoči (da ne bomo potem koga “reševali” par let zaradi zafrustriranosti, negativnih izkušenj …. ) ☺
Razen, če je polnoletna oseba na ravni otroka. Kronološka in mentalna starost pri človeku pogosto nista enaki.[/quote]
Kdo pa določa kaj je primerljiva?
Jaz nisem še NIKDAR zasledil DEFINICIJE kdaj je mentalna starost primerna kronološki, to je samo večinsko prepričanje kdaj kaj je in kaj ni 😉
Torej kot tako NERELEVANTNO…
Ko pa mi boš prilepila definicijo kdaj je kronološka starost primerljiva mentalni ki je bila sprejeta in velja tudi za območje RS kot drugih držav pa se bomo o tem pogovarjali dalje.[/quote]
Citiram po Sijarić Aslada
2010 ‘Metode uspešnega učenja.’ Diplomsko delo. Kamnik: B & B višja strokovna šola. Str. 5.
”Povprečen IQ je torej 100 in velja za tiste posameznike, pri katerih se mentalna in kronološka starost ujemata. IQ pa se danes v večini uporabljenih testov ne izračunava več na osnovi mentalne starosti, saj to zlasti pri odraslih, kjer sposobnosti s starostjo ne naraščajo več, ni primerno. Iz števila na testu doseženih točk ne moremo sklepati na visoko ali nizko inteligentnost. Zato ima vsak standardizirani inteligenčni test norme, izračunane iz srednjih vrednosti in standardnega odklona rezultatov ljudi iz večjega vzorca.”
Nočem se mešati v vaše debate, ampak toliko o tvoji nerelavantnosti. Če ti nisi zasledil definicije, še ne pomeni da je ni. Sama sem porabila 5 min pa sem našla to, če pa bi šel v knjižnico, pa bi zagotovo našel kupe knjig.
Tarifo sem v bistvu prepisala, saj jo je danes objavil nekdo drug, prej se mi ni niti sanjalo, kakšna je cena tovrstne storitve. Sama se s prostitucijo ne ukvarjam, zaenkrat ne čutim niti potrebe po tem, kamoli želje.
Model, jaz govorim o realnem življenju, ta forum pa ni življenje, še približek življenja ni, ta forum je čvek, kjer objavljamo svoje miselne iztrebke. Če je zate ta forum kaj več, če iščeš neko globljo resnico na njem, če tebi predstavlja neko mašilo pred realnostjo, potem imaš problem. Čeprav si ne priznaš. Nihče te ne sili, da se ukvarjaš z mojimi umotvori. V realnem življenju obstajajo ljudje, ne liki, jaz se s tabo v realnosti ne bi ukvarjal, ker pač nisi moj tip človeka, tudi ti ne bi ničesar razlagal. Sori, meni ni tako dolgčas, da bi moral nekaj “vaditi” s tabo, raje imam stike z ljudmi v reali, sej to sem ti že stokrat povedal, samo tebe se ne prime nič..[/quote]
Če je le čvek, kaj se pa potem počutiš tako ogroženega. In da ti skušam spremeniti tvoje življenje mi praviš? S čim, kako?
Seveda mi je forum mašilo, za moj prosti čas. Saj ni to nobena skrivnost. A ni očitno? :))
Zdaj sva pa na forumu, v nekem javnem “prostoru”, kjer vsak pove svoje. A to pomeni, da si bova še naprej lahko dajala pozornost, kot lika (za katerimi ni pravega človeka, če te prav razumem)? 😉
Kdo pa določa kaj je primerljiva?
Jaz nisem še NIKDAR zasledil DEFINICIJE kdaj je mentalna starost primerna kronološki, to je samo večinsko prepričanje kdaj kaj je in kaj ni 😉
Torej kot tako NERELEVANTNO…
Ko pa mi boš prilepila definicijo kdaj je kronološka starost primerljiva mentalni ki je bila sprejeta in velja tudi za območje RS kot drugih držav pa se bomo o tem pogovarjali dalje.[/quote]
Citiram po Sijarić Aslada
2010 ‘Metode uspešnega učenja.’ Diplomsko delo. Kamnik: B & B višja strokovna šola. Str. 5.
”Povprečen IQ je torej 100 in velja za tiste posameznike, pri katerih se mentalna in kronološka starost ujemata. IQ pa se danes v večini uporabljenih testov ne izračunava več na osnovi mentalne starosti, saj to zlasti pri odraslih, kjer sposobnosti s starostjo ne naraščajo več, ni primerno. Iz števila na testu doseženih točk ne moremo sklepati na visoko ali nizko inteligentnost. Zato ima vsak standardizirani inteligenčni test norme, izračunane iz srednjih vrednosti in standardnega odklona rezultatov ljudi iz večjega vzorca.”
Nočem se mešati v vaše debate, ampak toliko o tvoji nerelavantnosti. Če ti nisi zasledil definicije, še ne pomeni da je ni. Sama sem porabila 5 min pa sem našla to, če pa bi šel v knjižnico, pa bi zagotovo našel kupe knjig.[/quote]
Je to v zakonu RS kot merilo? če ne je nerelevantno, takšno zgodbico lahko z svojimi številkami napiše vsak…
povprečje se spreminja gor ali dol… to ni znanost to je izmišljotina človeka… narava pa ne deluje po princupu človeške umetne znanosti kot je psihologija. Kolikokrat so naleteli psihologi na kontra učinke svojih prepostavk in kot taki ne morejo podajat definicij, če pa je zapisana v ZAKON da človek z tolko pa tolko IQja ni mentalno ali kakorkoli usklajen z kronološko starostjo potem pa se pogovarjava Pikica….
Model, jaz govorim o realnem življenju, ta forum pa ni življenje, še približek življenja ni, ta forum je čvek, kjer objavljamo svoje miselne iztrebke. Če je zate ta forum kaj več, če iščeš neko globljo resnico na njem, če tebi predstavlja neko mašilo pred realnostjo, potem imaš problem. Čeprav si ne priznaš. Nihče te ne sili, da se ukvarjaš z mojimi umotvori. V realnem življenju obstajajo ljudje, ne liki, jaz se s tabo v realnosti ne bi ukvarjal, ker pač nisi moj tip človeka, tudi ti ne bi ničesar razlagal. Sori, meni ni tako dolgčas, da bi moral nekaj “vaditi” s tabo, raje imam stike z ljudmi v reali, sej to sem ti že stokrat povedal, samo tebe se ne prime nič..[/quote]Se mi je zdelo da hodiš sem le iztrebljat…… :/[/quote]Pajki kaj je sedaj to?
A to je tisti otrok v tebi, ki se je sedaj iztrebil v te forumske pleničke in še mene potegnil zraven, da zdej tole tvoje sr**e mešam? :/ (ta znakec imam samo jaz na tipkovnici….ccccccccc – za tega pa vedno Kat. prosim, da mi ga posodi 😉
Forum je zaprt za komentiranje.