Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljenje psov, ne morem verjet

Cepljenje psov, ne morem verjet

Pa kaj je vam folk? Ste že čisto zblazneli in so se vam skisali mošgani? Zadnji primer urbane stekline v Sloveniji je bil leta 2013 pri neki kuni. Od leta 2016 smo stekline free countri in se ne cepi nobena druga žival in je cepljenje obvezno samo za pse. Pa vi klaj imate v glavi, ko trdite da to rešuje da ni stekline? A steklino imajo samo psi in samo oni jo raznašajo? A sploh berete kaj pišete in se delate pametne? Žalostno kako imate oprane možgane.

včasih si moral psa cepiti vsako leto, potem so dosegli da se ga čepi na TRI leta.  Če zamudiš tri leta moraš ZA KAZEN psa naslednja tri leta cepiti vsako leto.  razumete, kaj sem napisal? lahko v teh stavkih izluščiti komu ali čemu je namenjeno cepljenje?

kot drugo, obstaja že kar nekaj veterinarjev, ki ti povejo kako nevarna in škodljiva so ta cepiva in ti psa “cepijo” samo na papirju. podobno je s pediatri, mar ne.

kot je zgoraj napisal predhodnik. če bi steklina obstajala je ne bi širili oz. se je nalezli samo psi, ampak tudi vse druge živali. naše mačke so vsak dan v gozdu. kaj tam počno bog ve, pa tudi niso cepljene proti ničemer.

Pasja cepiva so enako toksična kot so cepiva za ljudi.

Še pesa ne moreš več cepit, kaj šele ljudi.

In še zmerom je preveč staršev, ki zagovarjajo to BARBARSKO cepilno shemo predšolskih in šolskih otrok.
Pesa bi prišparal, otroka pa ne.

Pesa ne cepit, otroka pa ja?!

Odgovor na objavo uporabnika
Sinji galeb, 29.01.2024 ob 13:50

Naš je imel po cepljenju hudo erakcijo. Močna krvava driska, bruhanje, vročina… tudi mene je zelo strah naslednjega cepljenja.

Ste mislili erekcijo ali reakcijo?

Odgovor na objavo uporabnika
oprani mozgani, 19.05.2025 ob 07:44

včasih si moral psa cepiti vsako leto, potem so dosegli da se ga čepi na TRI leta.  Če zamudiš tri leta moraš ZA KAZEN psa naslednja tri leta cepiti vsako leto.  razumete, kaj sem napisal? lahko v teh stavkih izluščiti komu ali čemu je namenjeno cepljenje?

kot drugo, obstaja že kar nekaj veterinarjev, ki ti povejo kako nevarna in škodljiva so ta cepiva in ti psa “cepijo” samo na papirju. podobno je s pediatri, mar ne.

kot je zgoraj napisal predhodnik. če bi steklina obstajala je ne bi širili oz. se je nalezli samo psi, ampak tudi vse druge živali. naše mačke so vsak dan v gozdu. kaj tam počno bog ve, pa tudi niso cepljene proti ničemer.

Zamudimo cepljenje?

Pa saj nam pošljejo vabilo kdaj naj pripeljem psa na cepljenje!

Joj delate dramo.

Draga cebela in vsi pametnjakovici-lisica prisla v vas in so morali uspavat vse CEPLJENE pse ali pa v karanteno. ZAKAJ?

Ni fora v cepljenju ampak v denarju ki ga plačaš. Pojdi na veterino plačaj naj ti dajo štempelj da ke cepljen in to je to. Zadeva rešena

Ma jaz bi omejila število psov, posebno v strnjenih naseljih. Prepovedala bi napadalne, nevarne pasme, za lastnike psov v blokih pa obvezno davek!

Starejsega kužka menda ja ne boste cepila 10292 anonimno.

Sploh ker ne zapusca domacega dvorisca in ker je verjetno res lahko kaj narobe.

Če vet lažno cepi psa, izgubi licenco. Jaz bom prijavil vsak primer, za katerega bom izvedel. Plus če me bo kdaj ugriznil kak pes, za katerega bom utemljeno sumil, da ni cepljen, bom zahteval, da se ugotovi, ali je temu res tako, če bodo psa posledično usmrtili, pa naj bo tako.

Sicer so baje veterinarji cepljeni proti steklini.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close