Cepilni centri pokajo po sivih
iDESI603, 14.09.2021 ob 18:24
Ne razumem, zakaj pristojni ne odredijo obveznega cepljenja. Zakonska podlaga za to obstaja. Zdi se mi vse skupaj sila neodgovorno. Prevaliti neko odločitev, ki je tako pomembna za družbo, na posameznika, se mi zdi na nek način škandalozno. Zgleda, da ne samo, da v se je neodgovornost dodobra razpasla v družbi, torej med nami, temveč da se v tem primeru tudi tisti, ki naj bi za blagostanje te družbe nekako skrbeli izogibajo svojim nalogam. Kakorkoli že… težki časi so pred nami.
idiot. Kdo ste vi, da boste odločali o tujem življenju. Poscanec, povej nam, koliko ti je žena vzela premoženja ob ločitvi. Firma še laufa? Ker bojda masno zaslužiš. Kaj pa rodna gruda, so ti jo že okupirali sosedje. Komaj čakam, da vam svoje mnenje o vas, pokažem v praksi.
Dillara, 14.09.2021 ob 18:27
Res je. Obvezno cepljenje in veliko problemov bi odpadlo. Vlada bi morala imeti jajca in uvest obvezno cepljenje.
Kdo bo potem odgovarjal za tiste, katerim bo cepivo pustilo posledice?
Pismo, kako so vam oprali mozgane!
Izrael in Anglija sta bila dobro precepljena ze en cas nazaj, pa so imeli krizo z okuzbami!
Francija, Portugalska, ful precepljeni, a v rdecem.
Ajde, Danska se je odprla. Ce mene vprasate, je to eksperiment po vzoru Izraela, bo odprtje zdrzalo ali ne?
Cepljenje s kovidom nima veliko veze in tudi ta kovid je ena navadna malo mocnejsa gripa, ki jo zdaj izkoriscajo za vse drugo, ker z zdravjem nima veze!
iDESI, ko pametuješ vsaj govori pametno. Sramoto si delaš s svojimi izjavami, kaj nisi veljal za ‘intelektualca’. To kar te dni berem pri tebi SRAMOTA, verjetno je Lepooka to že dolgo nazaj sprevidela in se te pravilno znebila. Boljše, da se vzdržiš komentarja. Zelo neumne iziave podajaš. Btw. Sem cepljena oseba, vseeno pa sodim tvojo površnost in neznanje. Ne meči se ven, ker delaš cicibana iz sebe.
The Bellamy Brothers – Old Hippie (1995)… v preroški verziji. ?
.https://www.youtube.com/watch?v=NhPVZbINR0w
DEBIL SI NA 3, 14.09.2021 ob 20:23
Zaradi takih debilov kot si ti je tako kot je. Nikoli se ne bom šla cepit s poskusnim cepivom, ne vem če bom preživela, poznam preveč ljudi s hudimi posledicami zaradi cepljenja, tudi dva smrtna primera. Da mi pa odredijo da bom mogla cepit male otroke jih pa lastnoročno likvidiram.
Japajade jih poznaš, ne bluzi.
Forum je zaprt za komentiranje.