Čemu imeti otroke?
prav, 15.11.2021 ob 20:06
jenka, 15.11.2021 ob 20:05
jaz jih ne bom imela
sem 31
je tako,pol te p tip pusti pa gre z drugo ti pa zrtvovala svoje telo
prasci niso vredni bmk?
Nekako se še razume, če ni želje… Ampak kakor razumem žensko naravo, zelo dobro opazim pri njih narcisoidnost. Problem današnjih žensk je, da bi vse bile rade samo vrhunsko lepe in tega ideala jim ne sme nič v življenju onemogočiti, ne služba, ne otrok, ne… Ampak življenje ni pravljica, ljudje se staramo in vsekoprej bomo vsi grdi. Namesto, da se obremenjujete toliko z lastnim videzom raje živite, moški ne iščemo idealnih žensk, ve bi pa rade bile le lepe, zato pa ne morete najti niti moškega…
Pri nas imamo otroke za dušo. Za lepo. Ne znam povedat. Take lepe modre oči, pomanjšane mami.
Skoz bi mogle bit 5 do 7 stare, za igrat se z njimi.
Zato tud samo dva, da jima lahko max nudiva, kolikor se da, ne da so vsi poštopani, pa če je kakšna ndstandardna želja, da se jo bo dal uresničit.
Ja da bodo 40 let delal pa umrl- kakor se bojo znajdl. Popotnico bodo imeli dobro, če bodo znali zadevo oplemenitit, še bolje. Preskrbljeno je še za eno generacijo dalje, pa če noben ne dela nič, samo tolk zabiti verjetno ne bodo.
Da bojo skrbeli zame k bom razpadal? Pa ja…upam, če pride tok dalč, da bom zmožen še vzet motor in se evtanazirat v prvo steno. Bo hudo za njih, ne bo pa to moje životarjenje (in njihovo, k me bojo mogl pedenat).
Pravim, imamo jih za dušo, ne s planom za nekaj.
Forum je zaprt za komentiranje.