Celovški dvori
pa kaj ste vsi zapel za Celovške dvore? Če vam niso všeč pa pejte na druge projekte
Razen, če ne gre za kaj drugega-recimo kakšno mediteransko-balkansko-židovsko varianto
Bi hoteli kupit poceni stanovanja in potem špekulirat, s čimer posredno priznate da ta nižja cena mi relevantna
Zakaj se pa noben ne jajca v zvezi z neprodanim stanovanji v Mariboru ali Kranjski gori ?
tctctc
OK, zgleda, da smo dobili še tretjo ikarnacijo notorično funkcionalno nepismenega jojmeneja alias socialca alias “matematika”. Pa kaj si se ravno mame spravil, a? Kaj ti je kakšen Primorec babo/deda speljal, pussy (ti namreč, da ne bo pomote)?
Razlaga prejšnjega posta. In to bo zadnjič. Čeprav mislim, da so čisto vsi funkcionalno pismeni razumeli. Meni se zdi cena 1000 – 1300 €/kvadrat realna in ne bi računala na to, da bo kaj bistveno padla. Se bi pa dalo glede na trenutno paniko verjetno zdilat fajn popust.
Next please.
Pa tukaj je mislim da govora o CD.
Goricjanka, zadela si bistvo.
To je bistvo trga.
Ti pričakuješ ceno 1300, prodajalec pa 2500. In če se ne srečata,pač ne kupiš
Enostavno, kajne?
Predpostavljam pa seveda, da prodajalcu priznavaš enako pravico presoje cene, kot tebi. In da bo zdej teženje z državo, pa bankami in inšpektotji, ki da morajo prodajalce prsiliti da prodjo po tvoji ceni.
Ker to potem ni trg, ampak socializem, ki ga ni več.Pri nas
Memgrede: kolk so pa kej stanovanja v Rimu, recimo ene par km od centra ob glavnih ulicah? So tam tudi po 1300?
Saj je prav zanimivo, kako so teli nepremicninarji selektivni, ko se primerjav tice. Ko clovek primerja Gorico in Novo Gorico (dejansko isto mesto) ali pa Trst in Sezano (ista mikroregija) oz. si po nemarnem drzne omeniti Trst in Ljubljano v istem sestavku, totalno popizdijo. Rim, Minhen ali Dunaj Vs Ljubljana pa je totalno OK.
Naj te razsvetlim, ker ocitno se ti bolj malo zmaknes iz domacega sela. Nepremicninski balon ni samo stvar Ljubljane. Goricani smo po nepremicninski napihnjenosti na slavnem drugem mestu, oz. ce bi razmere malo ponderirali, bi pa lahko kar rekli, da smo na prvem mestu.
30 let stara stanovanja v stolpnicah s 15 cm debelimi stenami in brez parkirisc so do pred kratkim prisla krepko preko 2000 €/kvadrat. “Prestizne” novogradnje krepko cez 3000. Good morning.
Ne vem mene me moti, ce tebi po mentaliteti podobni osebki neupraviceno in predvsem neokusno betonirajo/unicujejo meni ljubo okolico. V centu namesto prejsnjega parka raste neboticnik. Oz. ne raste, ker je firma pred stecajem in se ne ve, kaj bo. Pa tudi ce ga dokoncajo, tistih stanovanj ne bo nihce kupoval. Obstaja projekt Majske poljane (novo ultranagneteno naselje stolpnic ob zeleznici), ki tudi ne bo nikoli dokoncan… Dokoncujejo pa se 3 skladovi bloki. Pred dobrim letom, ko so jih zaceli graditi, so govorili, da jih bodo po “ugodni ceni” 2200 – 2500 €/kvadrat prodali mladim druzinam. Mlade druzine so ze zdavnaj pobegnile cez mejo, kjer je kvadrat novogradnje s subvencijami pod 2000 €, kar je v bistvu tragicno. Visokotehnoloska podjetja se ne morejo siriti in tudi razmisljajo o selitvi cez mejo, kar je tragicno na kvadrat.
Ce mislis, da to ne bo imelo cisto nobenega vpliva na tvoje bedno malomescansko zivljenje, se krepko motis. Pa kar kikirikaj. Gnoj bo se naprej smrdel.
Forum je zaprt za komentiranje.