Celovški dvori
Jaz sem kupil stanovanje v Celovških dvorih, dal sem 10% are vendar je cena v teh razmerah previsoka previsoka, zato pozivam vse kupce kateri so položili aro za Celovške dvore, da bi stopili skupaj in zahtevali nižjo ceno,jaz stanovanja po tej ceni ne bom mogel kupiti, ker prodajam svoje stanovanje že eno leto in ga kljub 30% nižji ceni ne morem prodati, tako,da novega stanovanja ne bom mogel kupiti in mislim, da nisem edini.
Če ne boš mogel vplačati celotne kupnine tudi are ne boš dobil nazaj.
Ne vem kje vam ljudjem take ideje- (stopimo skupaj in zahtevajmo nižje cene)
To je isto kot če bi jaz sedaj prepričeval ljudi da stopimo skupaj in gremo v gostilno na koncu ulice spijemo vsak en pir in zahtevamo da nam natakar zaračuna pir po 10 centov ,ker 2 eur za pir je predrago.
Lahko se pogajaš o ceni preden nekaj kupiš ne pa potem ko si že kupil!
@ohoho: matematika ti dela hude težave, cena kvadratnega metra je pri 140 kvadratov velikem stanovanju približno 2.240€, pri dvosobnem pa 2.726€.
@krentam: počasi, ampak zanesljivo…
Smešni ste eni, ki mislite da boste dobili za stanovanje več kot 2000 EUR na m2. Če se nova prodajajo za toliko v Ljubljani. Cene so padle – to so ogalaševane cene, tisti ki to kupi je res bedak (kaj bi mi šlo na smeh :)))
Če pomahaš s kupčkom denarja, ga dobiš za pol manj. Stanovanja se ne prodajajo. Če pa nimaš denarja, je pa trenutno itak kriza s krediti. Kdor zdaj prodaja, pa itak rabi denar. Tako, da se še sploh da zmenit. Kdor ne rabi, ne prodaja. Mislim pa, da so cene v LJ precennjene in da nekateri, ki so kupili stanovanja po 3000 EUR in več, so se zaj… Ker preden bodo spet 3000 EUR na m2 bo še trajalo…
Ne, ampak zanima me na kakšen način dobite 280.000 eur kolikor stane približno stanovanje v tej soseski. Sam imam okoli 1100 eur neto plače, enako žena, pa se nama zdi noro kupovat tako draga stanovanja. Glede na to, da smo na forumu anonimni me zanima kaj počnete v življenju da si lahko privoščite tako stanovanje.
Forum je zaprt za komentiranje.