Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če zbolite med dopustom

Če zbolite med dopustom

Jaz vedno v začetku julija kupim vse za šolo tudi copate čeprav sem letos ravno srednjemu konec maja kupila nove, ki so mu še prav vsem 3 kupim še ene  ki so večji…

Za cunje pa vedno najprej pospravim omaro za kar je še zgodaj…. spomladi, ko smo dali poletne cunje naprej sem tisto kar je bilo premajhno dala ven in ja večje dva imata sicer bolj malo majic z dolgimi rokavi ampak za začetek bo vedno pazim, da jima ni vse naenkrat premalo in da je kje na zgornji polici omare kakšna majica, ki jima je še velika…. enako hlače. Ravno zato, da ni treba tisti trenutek v trgovino tečt ko se vreme spremeni. Dostikrat pa kupim tudi kaj kar pač vidim in mi je všeč pa ne rabijo vzamem večje  in vem, da bo prišlo prav. Nikoli ne čakam do zadnjega  ker lahko, da so pobrane številke ali enostavno ni ni nič primernega za kupit…. Peremo pa tudi sproti tako, da ne rabijo imeti 20 kosov vsega….

Ne vem kako ste preživeli lansko korono, ko so bile štacune zaprte na dostavo prek neta si pa čakov….

Odgovor na objavo uporabnika
Devistated, 08.08.2021 ob 22:11

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj naredite, 08.08.2021 ob 08:54

Pred 2 dnevi smo se vrnili s tedenskega dopusta na morju. Že tam je zbolel otrok, jaz pa sem se očitno nalezla, ker sem se danes zbudila vsa zabasana, z glavobolom, boli me grlo. Problem je, ker imam še teden dni dopusta in cel kup načrtov in opravkov, ki jih bom očitno preležala. Škoda mi je! Ali vi v takem primeru prekinete dopust in ga prestavite? Kaj naj naredim? Tudi tako prehlajena ne morem hodit okoli v teh časih, a morala bi na upravno enoto, zavarovalnico, banko…po zvezke za otroke, oblačila za šolo, kup opravkov, ki jih drugače težko izpeljem,  moram prav dopust imet in vse to zrihtat. Zdaj pa to. Ne dopust, ne opravki. Ne vem, kako bi na to gledali v službi, če bi prekinila dopust zaradi bolezni in ga prestavila na naslednji teden. Imate tako izkušnjo, se to sploh da/sme?

Take Ste šle v službo 23.02.2020. F Greš do zdravnika. Ne pa trosit viruse. A þo ste bili z boni? Zato sem se cepila.

In kaj potem, če si se cepila? Misliš, da zato ne boš kužna, ko boš zbolela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close