Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Camino Krk

Camino Krk

Je že šla? Ruksaček na hrbet in šibaj iskat samo sebe? ….jaz sem naravnost fasciniran, ko kjerkoli vidim kako tako.☝?

Ena moja nekdanja sošolka, skoraj vsako leto se ji tako odpelje. Kurc pa familj, ruksak in gremo na Camino iskat samo sebe. Našla se še ni.? Takole med nami, šolo je izdelala z mojo pomočjo, sem se trudil tudi med počitnicami z njo, ker je veliko manjkala in imela potem diferencialne izpite, ni pa bila ravno med brihtnimi, ….ampak nikoli se mi ni zdela ravno dihtik, veste??….pssst, pa ne okol govort.

Ne sekiraj se za bedne kNe mentarje tukaj,nivo komunikacije je pod vsako kritiko.

Razmisljam da bi sel na to,imas cel kup podatkov online o njej.Jaz ce bom sel grem takrat ko ni prevroce ali aprila ali pa pozno septembra.

Odgovor na objavo uporabnika
Pot, 29.05.2022 ob 12:21

Ne sekiraj se za bedne kNe mentarje tukaj,nivo komunikacije je pod vsako kritiko.

Razmisljam da bi sel na to,imas cel kup podatkov online o njej.Jaz ce bom sel grem takrat ko ni prevroce ali aprila ali pa pozno septembra.

Mogoče bi ti pa osnovni tečaj opismenjevanja bolj prav prišel?

Sigurno,vsaka izboljsava koristi v zivljenju.

modrivrag, 29.05.2022 ob 11:55

Je že šla? Ruksaček na hrbet in šibaj iskat samo sebe? ….jaz sem naravnost fasciniran, ko kjerkoli vidim kako tako.☝?

Ena moja nekdanja sošolka, skoraj vsako leto se ji tako odpelje. Kurc pa familj, ruksak in gremo na Camino iskat samo sebe. Našla se še ni.? Takole med nami, šolo je izdelala z mojo pomočjo, sem se trudil tudi med počitnicami z njo, ker je veliko manjkala in imela potem diferencialne izpite, ni pa bila ravno med brihtnimi, ….ampak nikoli se mi ni zdela ravno dihtik, veste??….pssst, pa ne okol govort.

pa kdo kaj isce, to je pohod, trail. Ti si res odpeljan, tebi nic vec ne pomaga? ti si res en buhtelj, ki ne vidi dalj od sosedove cesplje?

Modrivrag, tebi je domet pač starševski čvek, ni ti všeč, če gredo ženske na šmarno, če gredo na krk, če se kakorkol uštimajo, skrbijo zase, a so zate ženske samo za za šporget al kako?

Takle, 29.05.2022 ob 14:12

Modrivrag, tebi je domet pač starševski čvek, ni ti všeč, če gredo ženske na šmarno, če gredo na krk, če se kakorkol uštimajo, skrbijo zase, a so zate ženske samo za za šporget al kako?

Je treba ločit. Te, ki tu pišete ste sicer tud ženske po biološki definiciji, pa tiste z ruksački in razno razne druge, ki se prfliknjeno obnašajo tudi, ampak zame je ženska nekaj več. In ja, jih poznam kar precej, vse od mladih do satrih in so fajna družba, jih cenim in spoštujem.

modrivrag, 29.05.2022 ob 14:26

Je treba ločit. Te, ki tu pišete ste sicer tud ženske po biološki definiciji, pa tiste z ruksački in razno razne druge, ki se prfliknjeno obnašajo tudi, ampak zame je ženska nekaj več. In ja, jih poznam kar precej, vse od mladih do satrih in so fajna družba, jih cenim in spoštujem.

mene ne poznaš, zato me ne sodi.

modrivrag, 29.05.2022 ob 09:03

Pika216, 29.05.2022 ob 08:50

Pozdravljeni

Ali je ze kdo prehodil Camino Krk? Moja zelja je enkrat prehoditi spansko, ampak trenutno si se ne morem vzeti toliko dopusta naenkrat. Razmisljam, da bi letos prehodila Krk in bi bila vesela kaksnih napotkov od ljudi, ki so jo ze prehodili. Hvala Polona

Vpiši v google črna kronika hrvaška. Imaš polno zgodb, ko reševalci zapravljajo čas za iskanje dehidriranih zmešank, ki so se šle iskat.

Kak nasvet točno bi pa ti rabila? Če si usekana pojdi, tacaj in se išči, ni važno kam. Našla se ne bos ne na Krku, ne v Sloveniji, ne na Caminu.

Kako prav imaš! Človek sicer s sprehodi v naravi (pa tudi z običajnim vrtičkanjem in še z marsičem) lahko marsikaj razčisti, uredi misli, a zato se ni treba iti mučeništva, tvegati, delati probleme še reševalcem.

Kako prav, 29.05.2022 ob 14:29

Kako prav imaš! Človek sicer s sprehodi v naravi (pa tudi z običajnim vrtičkanjem in še z marsičem) lahko marsikaj razčisti, uredi misli, a zato se ni treba iti mučeništva, tvegati, delati probleme še reševalcem.

Če človek ne bi nikoli tvegal, bi vi vsi bili še vedno v jami. Sam povem… Pa to tveganje s Caminom nima nobene zveze

Pa kakšne mone ste to, da niste sposobne prehodit 20 do 25km? Desetletnica je šla z mano. Brez problema. Res pa je treba imeti dobro obutev, ne da na krku lezeš v ne vem kak hrib, ker max.vzpon je samo v zadnji etapi, ampak zaradi žuljev.

Takle, 29.05.2022 ob 15:06

Pa kakšne mone ste to, da niste sposobne prehodit 20 do 25km? Desetletnica je šla z mano. Brez problema. Res pa je treba imeti dobro obutev, ne da na krku lezeš v ne vem kak hrib, ker max.vzpon je samo v zadnji etapi, ampak zaradi žuljev.

bravo, koncno en normalen odgovor ?

Je prinližno 150 km razdeljenih na 7 etap. Najlepše je to prehodit v prvih majskih dneh. Tudi oktober je dober, le dan je že malo krajši.

Hrvati in okoličani kjer gre pot kar živijo s tem caminom, celo bolj kot Slovenci. Pa tudi pri nas je na poti vsak dan več ljudi…Krka žal še nisem imela časa prehoditi, sem pa vse slovenske veje. Veliko informacij lahko najdeš na fb skupini Savjeti i razmjena iskustava Camino Krk in Camino Krk smještaj i ostele ugostiteljske usluge. Razen zadnje etape ni ravno zelo težak, ( če si navajen hoditi) vsaj tako so mi povedale prijateljice ki so že bile. Je pa res da poletje je prevroče za hodit.

V marcu se odpravljam na Camino Krk. Zanima me kako delujejo taksisti? Katerega priporočate? So zanesljivi in kakšne so cene iz destinacij in nanje? Ali so restavracije odprte, da se vemo pripraviti za obroke in hrano?

Ženska napiše normalno vprašanje in usuje se kopica moških, ki začne po njej pljuvat, modrovat, brihtulirat, žalit. In potem en biser med njimi še napiše, da ženske niso nič dosegle zadnja desetletja – v resnici pa so moški začeli zaostajati za ženskami na vseh nivojih. S temi objavami pa se pokaže vaš OBUP in jeza samih nase v vsej svoji luči. Reveži ste, res 🙂

Za osebka ki bi moral bit avtomatsko blokiran.

Saj s provokacijo in jezo ne spravljaš v slabo voljo vse okoli sebe.Ti si tisti, ki moraš sam sebe trpet in prenašat 24 ur na dan. Pa bi rad v svoje gnezdo frustracij potegnil še koga, ker si tako prekleto sam v smradu obupanosti. V takem stanju tečen, zagrenjen “moški”, ki je jezen na ves ženski svet, zboli za rakom, sploh na prostati. Guess what. Noben te ne bo pogrešal.

Učinkovito zdravilo zate je popolni ignor.

Debata zaključena!

Pa ne že spet ta gnjavator, 21.02.2023 ob 11:28

Za osebka ki bi moral bit avtomatsko blokiran.

Saj s provokacijo in jezo ne spravljaš v slabo voljo vse okoli sebe.Ti si tisti, ki moraš sam sebe trpet in prenašat 24 ur na dan. Pa bi rad v svoje gnezdo frustracij potegnil še koga, ker si tako prekleto sam v smradu obupanosti. V takem stanju tečen, zagrenjen “moški”, ki je jezen na ves ženski svet, zboli za rakom, sploh na prostati. Guess what. Noben te ne bo pogrešal.

Učinkovito zdravilo zate je popolni ignor.

Debata zaključena!

Vseeno si se javilo v temo o kateri ne znaš povedati ničesar. Kako se ti razlikuješ od onega?

Razmisljam da bi sel ali konec marca ali aprila? Kdo tu ze prehodil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close