Camino Krk
Pika216, 29.05.2022 ob 08:50
Pozdravljeni
Ali je ze kdo prehodil Camino Krk? Moja zelja je enkrat prehoditi spansko, ampak trenutno si se ne morem vzeti toliko dopusta naenkrat. Razmisljam, da bi letos prehodila Krk in bi bila vesela kaksnih napotkov od ljudi, ki so jo ze prehodili. Hvala Polona
Vpiši v google črna kronika hrvaška. Imaš polno zgodb, ko reševalci zapravljajo čas za iskanje dehidriranih zmešank, ki so se šle iskat.
Kak nasvet točno bi pa ti rabila? Če si usekana pojdi, tacaj in se išči, ni važno kam. Našla se ne bos ne na Krku, ne v Sloveniji, ne na Caminu.
Zrno resnice, 29.05.2022 ob 10:10
imajo zdravniki pravico povedati rakavmu bolniku ‘defektno gnusno kmalu bos crkovina, ne utrujaj ljudi okoli sebe in cim prej krepni’ ?
potem pa si nakazejo dodatke, ker so povedali beticam resnico in jih postavili na svoje mesto.
eno stopnjo razvoja naj bi bili dosegli, mar ne?
Ocitno je niste, oziroma ste padli precej nazaj v razvoju, sicer ne bi bilo primerov organiziranja iskalnih akcij, ko potem najdejo dehidrirano babo sred hrvaškega skalovja v kroksicah brez flaske vode s sabo.☝️?
Jaz se tja zaradi razmer po Evropi odpravljam v septembru, ko ne bo več toliko turistov in tudi temperature bodo zmerne…
Zrno resnice, 29.05.2022 ob 10:27
razumes ravno ne veliko.
Razumem, kaj da ne. Samo zato ker imaš pizdo , bi te morali vsi nosit po rokah, tudi če si na civilizacijsko mentalni ravni padlo nižje od primata in česa bolj norega od tebe, kot pripadnice puhloglavega babjega šusa, na svetu ne obstaja. ☝?
modrivrag, 29.05.2022 ob 10:31
Razumem, kaj da ne. Samo zato ker imaš pizdo , bi te morali vsi nosit po rokah, tudi če si na civilizacijsko mentalni ravni padlo nižje od primata in česa bolj norega od tebe, kot pripadnice puhloglavega babjega šusa, na svetu ne obstaja. ☝?
blagor ubogim na umu.
Zate je skoda tudi ene same besede, ampak res ne morem. Sem izkusena gornica in maratonka, kar se tice opreme, nihce ni omenjal kroksic ali flaske vode. Camino Krk je uradna pot, kjer se prehodi cca 20 km na dan, spanje si organiziras v naprej. Tudi nihce nikogar ne sili, da se odpravi na pot v vrocini, niti jaz v mojem postu tega ne omenjam. V zivljenju sem prehodila kar nekaj trekingov in trail pohodov, vendar ne tocno te relacije. Sprasujem za izkusnje, ki jih morda kdo iz te poti ima in se bojim, da ti nisi nekdo, ki bi bil v fazi taksne nasvete deliti. Modri vrag in podobni primerki se prosim vzdrzite komentarjev tem na katere se ne spoznate. Se bojim, da imajo resevalci in zdravniki s tabo in tebi podobnimi vec dela, zapravite pa tudi vec denarja iz nase zdravstvene blagajne. Drzi se kavc tem.
Ne oziraj se na modi trola. On je plačan za to.
Imaš fb skupino, žal se ne spomnim točnega imena, kjer debatirajo o Caminu in izkušnjah na različnih poteh. Poskusi poiskati. Jaz sem si tudi želela iti v Španijo, pa sem zaenkrat opustila to željo zaradi družinskih obveznosti. Si pa nabiram informacije za naprej. Vsak nasvet prav pride.
Srečno
Jan916, 29.05.2022 ob 10:24
Jaz se tja zaradi razmer po Evropi odpravljam v septembru, ko ne bo več toliko turistov in tudi temperature bodo zmerne…
Kar sem prebrala je, da je treba imeti veliko vode s sabo, ker vmes ni ravno veliko možnosti za dotankat.
Imaš na fb skupino, vtipkaj camino croatia in se pridruži. Dobili boste bolj relevantne odgovore kot tule.
Sama sem prehodila eno etapo, tisto omišalj in naprej, sicer v kontra smeri, začetek aprila in bilo je že vroče takrat. Kač pa nisem opazila. Nisem iskala sama sebe, meni je zanimivo nekaj novega videti, kakšen zaliv do katerega prideš samo peš, plus tega pa rada hodim in mi ni samo za ležat na plaži in krasti bogu čas.
pepel, 29.05.2022 ob 10:51
Ne oziraj se na modi trola. On je plačan za to.
Imaš fb skupino, žal se ne spomnim točnega imena, kjer debatirajo o Caminu in izkušnjah na različnih poteh. Poskusi poiskati. Jaz sem si tudi želela iti v Španijo, pa sem zaenkrat opustila to željo zaradi družinskih obveznosti. Si pa nabiram informacije za naprej. Vsak nasvet prav pride.
Srečno
Nehajte delat sramoto vsem ženskam, 29.05.2022 ob 10:56
Prenehajte delat sramoto vsem ženskam. Normalna nobena ne tava brez glave okoli. Potem se pa še usajate, ko vam kdo direktno pove, kar vam gre.
Oh, če bi ljudje poslušali in se ustavili ob vsakemu psu, ki zalaja na njih, ne bi nikoli nikamor prišli. Je že prav, da gre in da doseže karkoli si je zadala. Njen lajf, njena pravila.
Za ene je tavanje brezveze, za druge je umetnost brezveze, za tretje je branje brezveze, šport brezveze, razmišljanje brezveze… Kaj pa ni brezveze po vaše? Pitje alkohola, drogiranje, žuranje, gemblanje, lenarjenje ? Jaz spoštujem čisto vsakega, ki ima ambicije, želje in ki živi življenje tako kot mu paše, se preizkuša na področjih, ki ga zanimajo in ki premika svoje meje. Eni pa životarijo 80let in temu rečejo življenje. Goli obstoj je za drugačen tip ljudi kot sem jaz ali avtorica.
pepel, 29.05.2022 ob 11:05
Oh, če bi ljudje poslušali in se ustavili ob vsakemu psu, ki zalaja na njih, ne bi nikoli nikamor prišli. Je že prav, da gre in da doseže karkoli si je zadala. Njen lajf, njena pravila.
Za ene je tavanje brezveze, za druge je umetnost brezveze, za tretje je branje brezveze, šport brezveze, razmišljanje brezveze… Kaj pa ni brezveze po vaše? Pitje alkohola, drogiranje, žuranje, gemblanje, lenarjenje ? Jaz spoštujem čisto vsakega, ki ima ambicije, želje in ki živi življenje tako kot mu paše, se preizkuša na področjih, ki ga zanimajo in ki premika svoje meje. Eni pa životarijo 80let in temu rečejo življenje. Goli obstoj je za drugačen tip ljudi kot sem jaz ali avtorica.
Saj niste nikamor prišle, 29.05.2022 ob 11:11
Saj ste samo nazadovale zadnja desetletja, niste nikamor prišle. Čedalje bolj ste nesrečne in skoraj vsaka že z duševno boleznijo ali motnjo. V slabem ste pred moškimi, nekajkratno.
Za druge ne vem, lahko povem le zase, da sem bila v življenju vedno srečna in zadovoljna, vsem izzivom navkljub. Zato, ker aktivno delam na tem in mi radosti, sreča, zadovoljstvo in spokoj veliko pomenijo. To je moj dar, to je tisto česar jaz druge učim s svojim delovanjem in svojimi odločitvami. Ta energija je nalezljiva in ljudje okoli mene so srečni. Tudi ženske oz še bolje, ravno ženske, saj se z njimi ukvarjam tudi poklicno že vsa ta leta. Tudi zaradi moje zasluge cvetijo in rastejo na svoji poti, tudi zaradi mojih naukov so bolj samozavestne in sledijo svojim sanjam, bolj izpolnjene in radostne. Vsakodnevno mi to povedo, zapišejo in se zahvalijo.
Oddajam to sončno energijo, ki jo potem lahko one oddajajo naprej med ljudi, ki jih imajo rade in tako smo v našem okolju vsi bolj srečni.
Če vidiš nesrečne ljudi okoli sebe, naredi kaj. Bodi žarek sonca v oblačnem vremenu. Ljudje to potrebujejo, danes bolj kot kadarkoli prej.
Forum je zaprt za komentiranje.