Najdi forum

c3

Men je pa tok luškan C3!!!!!!!!!!
Če maš avto rad ma tud avto tebe in ti to vrača!!!
🙂

Tudo meni je strašno luškan, Pluriel pa je tako razred zase. Nemški dolgočasneži se po obliki sploh ne morejo primerjati s francoskimi …

Avto jemljite kot orodje oz. pripomoček, ki ima samo eno nalogo – da vas pelje iz točke A v točko B. Priporočam, da postavite izgled na zadnje mesto med kriteriji.

makarony napisal:

> Avto jemljite kot orodje oz. pripomoček, ki ima samo eno nalogo
> – da vas pelje iz točke A v točko B. Priporočam, da postavite
> izgled na zadnje mesto med kriteriji.

Pod tole se pa tudi jaz podpišem!

bi se (si se) tako tudi za ženo odločil?

ali moža?

LOL @ kristjan

Za ženo ne, za računalnik, TV, pralni stroj, orodje, avto in še x drugih pripomočkov pa JA.

Kekec, avto primerjaš z ženo. A ženo kupiš ? Prodaš ? NE moreš partnerja primerjati s stvarjo. Pleh je pleh, in nič drugega.

Saj pretirano vem, ampak na določene stavri se čustveno navežeš. Moj prvi avto je bil fiat 127, še vedno ko kakšnega vidim se mi v glavi poraja moj prvi avto in posledično dogodki povezani z njim. Moram reči, da meni avto predstavlja več kot le prevozno sredstvo – in verjetno nisme edini (v njem dnevno preživim vsaj 2 uri).

lp

Se strinjam s Kristjanom. Nikakor ne bi kupil avta, ki mi ne bi bil vsaj malo všeč po obliki. Saj se človek naveže tudi na nežive reči, ne?

ja, na žalost, res…

jure,
ja, saj nisem rekel, da je potrebno obliko ignorirati. Pravim samo, da naj bo na zadnjem mestu med kriteriji. Vse drugo je pomembnejše, varnost, zanesljivost, motor, podvozje, sedeži, prostornost in (tudi zelo pomembno) razmerje cena/kvaliteta.

Se opravičujem zaradi nicka, zmeda z različnimi forumi in souporabo računalnika (jaz in žena 🙂 )

Če avto dela probleme, je treba na kvaliteten servis.

Dobri servisi v SLO so:
Citroen v Kopru
Jerovšek Grosuplje
AvtoCity Maribor.

Pazite to so naše izkušnje, sigurno je še kje dober, a dosti jih je res slabih, ker principal gleda na prodajo in ne na kvaliteto servisnih storitev.

O C3 imal le dobre mnenje in izkušnje lastnikov. Za ceno 1.4i s klimo 2.200.000 sit, mislim da je to zelo dobra naložba. Vsak pa naj si ustvari svojo mnenje, res pa je, da so japonci zanesljivejši.

več na http://www.citroen-pla.net

nina oprosti ampak to je pa najbolj diletantski sevis kar sem jih doživela.

New Report

Close