BUTASTI covid pacient ostal v spominu
Mi je fascinantno, ko trdijo, da bi nekoga cepivo lahko ščitilo pred težjim potekom, ki ga je kao imel samo zato, ker se ni cepil. In kako vejo, kak potek bi imel, če bi bil cepljen??????
Kot recimo nekdo, ki se je cepil in dobil korono ter obležal, potem reče, kako je srečen, da je cepljen, ker drugače bi imel težji potek. KAKO TO VE?????
Imajo nemara steklene krogle, da not pogledajo, kako bi bilo v drugačnih okoliščinah?
Jaz recimo poznam že 3x cepljenega, ki ima trenutno težji potek. Kaj naj ta reče?? Škoda, da se nisem še 4. cepil, ker potem ne bi imel težkega poteka… ali kaj???
same neumnosti, 08.01.2022 ob 14:41
Mi je fascinantno, ko trdijo, da bi nekoga cepivo lahko ščitilo pred težjim potekom, ki ga je kao imel samo zato, ker se ni cepil. In kako vejo, kak potek bi imel, če bi bil cepljen??????
Kot recimo nekdo, ki se je cepil in dobil korono ter obležal, potem reče, kako je srečen, da je cepljen, ker drugače bi imel težji potek. KAKO TO VE?????
Imajo nemara steklene krogle, da not pogledajo, kako bi bilo v drugačnih okoliščinah?
Jaz recimo poznam že 3x cepljenega, ki ima trenutno težji potek. Kaj naj ta reče?? Škoda, da se nisem še 4. cepil, ker potem ne bi imel težkega poteka… ali kaj???
Tem Lari fari zgodbice verjamejo itak samo cepljeni. Dejansko tako tudi govorijo. Ker sami sebi verjamejo, da so po cepljenju zboleli le lažje.
Pravzaprav sploh ne bi smeli. Pika. Amen.
LudiD804, 07.01.2022 ob 22:54
Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 22:51
LudiD804, 07.01.2022 ob 22:49
Zdaj je pa tvoje psihično stanje že res urgentno, 07.01.2022 ob 22:39
LudiD804, 07.01.2022 ob 22:35
Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 21:49
LudiD804, 07.01.2022 ob 21:43
Cepivo je strup. Če niste do zdaj videli da vas lažejo, po moje nikoli ne boste.
Dobili so vas na strah, in z vami delajo kar želijo /lepo se vidi/..
Sužnji, nikoli se ne boste osvobodili.
Zakaj so potem 3 miljarde ljudi čist ok če je to strup?
a to so ti uradni mediji povedali?
kar naprej jih poslušaj….
Opa, a ti praviš da tri miljarde ljudi ni ok in da mediji to uspešno prekrivajo?
a ti res verjameš da so pocepili toliko folka?
drugo, a res misliš da obstajajo pravi novinarji v glavnim medijima ,tak kot v filmih recimo?
Ja..filmi so pranje možgančkov, ma tebi govorit ali zidu je isti rezultat, no..zid je vsaj tiho. Ma ti lapaš neumnosti, ker pojma nimaš kdo ti kontrolira percepcijo.
Pola vas tu nima pojma. Mogoče tudi manj kot pola.
Nevem zakaj ne bi pocepili tolko folka glede na to da nas je 8 miljard skoraj na Zemlji.
Probali bojo, dokler folk verjame mainstream medijima..ma ne gre glih tak easy.
Dosti je še naivnih, prestrašenih, fejst opranih in seveda podkupljenih ki gledajo samo svojo korist..ma to je čistka, pa verjemi da nisem v njej, namvreč, tisti ki se ne cepijo bodo preživeli. To ej dejstvo. Ampak vseeno ti povem resnico, čim dalje od cepiva. Pa delaj z resnico kaj češ-zastonj je.
Daj nehajte že strašiti. Zdaj so pa res že vsi ki jih poznam cepljeni, eni tudi po 3x in nikomur ni nič. Ja, so imel stranske učinke kak teden, en cel mesec, samo na dolgi rok ni nikomur nič. Isto so kot so bili. Jaz se grem cepit ta teden, prej nisem mel časa in itak nisem bil med ljudmi. Ludiju in ostalim ki non stop nabijate o medijih sporočam, da ne gledam tv in ne poslušam poročil že 10 let. Pogledam tisto, kar rabim vedet, recimo zdaj pozimi kje bodo snežni zameti. Ljudje so neverjetno neumni. Največ se služi na neumnih ljudeh, žal. Še en moj kolega ki so ga vsi strašil, da cepivo ubija, se je odločil da se bo cepil in zdaj ne ve zakaj je tok časa čakal. Prej je bil proti, zdaj pa mi najbolj mori od vseh naj se grem cepit.
Sploh pa ludi, itak praviš da je virus strup in da je cepivo strup. zate je vse strup. kaj je potem razlika? ni je. vedno znova dokazuješ, da nimaš pojma. saj drugače mi deluješ kar fajn oseba, samo malo so te zavedli in se kar nd najdeš ven. z napačnimi se družiš. to je
Zato pa obstajajo raziskave in statistika. Če je v bolnici 50 cepljenih in 150 necepljenih pri 50% precepljenosti je vsakemu srednješolcu jasno, da cepivo deluje. Ne pri tistih 50 (morda pa jim je prihranjena intenziva), a nekje je 100 drugih, ki zaradi cepiva niso v bolnici. Kdo so to, ne vemo, vemo pa, da obstajajo.
Ja, res je, moja partnerica je škrbava. Kakor sem jaz neumit, si tudi ona ni nikoli umivala zob. Ampak je v redu, ker karies itak ne obstaja, luknje v zobeh so pa laži ortodontske mafije, ki ji je na koncu ukradla zobe. Samo kaj ko sem jaz neizobražena zguba brez službe in boljše ženske ne dobim.
Na skrivaj se pa dobivam z moškimi. Darwin, javi se mi za na kavo 😉
Pozdrav soncu, 07.01.2022 ob 21:30
Gospoda, doktorja je lahko sram. On je tam zato, da dela. Kot prodajalka, ki ima tečne stranke. Kot natakar, ki je že stokrat prinesel sol sitnemu gosti.
Gospod doktor je falil poklic. Moral bi biti avtomehanik. In to v deželi, ki mu daje kruh upa blebetati o svojih pacientih.
Najbolje, da ima na oddelku zdrave paciente.
A je povedal kaj nehumanega? Ali komu niso nudili zdravljenja, ki je trenutno na voljo? Zakaj bi moral imeti empatijo do ljudi, ki niso odgovorni do svojega telesa in zavračajo znanost? Zelo normalen komentar s strani omenjenega doktorja. Včasih je treba povedati resnico in povedati tako kot je. Mogoče bo kdo začel verjeti…
Zakaj606, 08.01.2022 ob 17:56
A je povedal kaj nehumanega? Ali komu niso nudili zdravljenja, ki je trenutno na voljo? Zakaj bi moral imeti empatijo do ljudi, ki niso odgovorni do svojega telesa in zavračajo znanost? Zelo normalen komentar s strani omenjenega doktorja. Včasih je treba povedati resnico in povedati tako kot je. Mogoče bo kdo začel verjeti…
Ti očitno nisi prebrala zapisa zdravnika. Saj ni čudno, da nimate pojma o svojih pravicah.
Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 18:16
ZAKAJ 606,
Vsr kar bo ti napisal, bo to, da si bedak. Kot je meni.
To so ljudje, ki vidijo samo sebe in niso zmožni pomisliti na druge.
A si bedak? A hočeš biti bedak? Je to bolje za tebe? Nočeš biti bedak, potem to povej in se tudi tako obnašaj. To je vse stvar debate,…
Jahno, 08.01.2022 ob 14:58
Zato pa obstajajo raziskave in statistika. Če je v bolnici 50 cepljenih in 150 necepljenih pri 50% precepljenosti je vsakemu srednješolcu jasno, da cepivo deluje. Ne pri tistih 50 (morda pa jim je prihranjena intenziva), a nekje je 100 drugih, ki zaradi cepiva niso v bolnici. Kdo so to, ne vemo, vemo pa, da obstajajo.
“Deluje”. To besedo malo prelahko mečete okrog, ker sploh ne veste, kaj v medicini in farmaciji pomeni, da zdravilo/cepivo/medicinski pripomoček “deluje”. Za to, da nekaj od tega “deluje”, je treba pa že malo več od podatka, kdo je na intenzivi in kdo ne.
Poleg tega bi intenzivo lahko v veliki meri sprostili, če bi zgodnje zdravili. Ne z novimi dragimi zdravili, ampak s starimi, preizkušenimi, varnimi. Zakaj tega ne počno?
niso pa, 08.01.2022 ob 18:33
“Deluje”. To besedo malo prelahko mečete okrog, ker sploh ne veste, kaj v medicini in farmaciji pomeni, da zdravilo/cepivo/medicinski pripomoček “deluje”. Za to, da nekaj od tega “deluje”, je treba pa že malo več od podatka, kdo je na intenzivi in kdo ne.
Poleg tega bi intenzivo lahko v veliki meri sprostili, če bi zgodnje zdravili. Ne z novimi dragimi zdravili, ampak s starimi, preizkušenimi, varnimi. Zakaj tega ne počno?
KEr ni nobenega dokaza da delujejo? Pokaži mi metodološko neoporečno raziskavo s številkami na dovolj velikem vzorcu pa ti bom verjela.
Forum je zaprt za komentiranje.