Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BUTASTI covid pacient ostal v spominu

BUTASTI covid pacient ostal v spominu

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10425, 07.01.2022 ob 23:42

LudiD804, 07.01.2022 ob 23:15

Anonimno 3294, 07.01.2022 ob 23:11

Čakaj zakaj pa umirajo potem? Od gripe? A to pa obstaja? Pa saj virusa influenze tudi še nikoli nisi videl. Garantiram.

Po kakšni logiki torej trdiš, da je eno obstaja, drugo pa ne?

gripa je čiščenje organizma od strupov, vse kaj obstaja je borba našega organizma od STRUPA.

LudiD804, 07.01.2022 ob 23:24

Anonimno 10425, 07.01.2022 ob 23:21

Kakšnega strupa? Mogoče strupa v obliki RNA (v primeru gripe in korone) molekule, poljudno poimenovana tudi VIRUS.

virus pomeni strup.. lažna medicina je zlorabila to besedo da bi strašila ljudi (uspešno).

ma to ne bo šlo skozi tokrat. ni varijante.

Korona in gripa (dva virusa) ne obstajata -> telo zgolj čisti strup ->  virus pomeni strup -> Korona in gripa (dva virusa) ne obstajata

Upam, da si ti dno človeške inteligence, ker če nisi, potem se nam bo res slabo godilo v prihodnosti.

korona je pivo. gripa je čiščenje organizma od strupov, amen. kje pa je gripa btw? a zdaj imam flurono….phaha pa Ihu hu…kaki glupani.

Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 23:45

LudiD804, 07.01.2022 ob 23:44

Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 23:38

LudiD804, 07.01.2022 ob 23:32

Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 23:27

Ja torej če je virus strup a ni pametno da se pred tem zaščitimo?

seveda, ne se cepit.. z bilo kerim cepivom..

drugo, pazi kaj ješ..

več časa bodi v naravi, gibaj se..

izogibaj se mesta.. stresa…

še kaj bi naštel, ma brez veze tebi karkoli  pišem, ker vem da samo provociraš.

Zakaj pa se ne smem cepit (mislim sem se že ampak vseeno da slišim)

Zakaj bi se sploh cepil?

Ker so ti rekel da moraš biti odgovoren?

Ker so ti rekel da boš umrl?

Še vedno amatersko lažejo, in ti se greš cepit?

Zato ker daješ strup vase.

Glede na tvoje pisanje, so dve opcije, ali si podkupljena necepljena podgana, in želiš vplivat na javno mnenje, tak kot podkupljene marionete v vladi, katere bi trebalo obesit, ali si totalno opran. Meni bolj diši prva vezija. Sej te poznam po pisanju. Navoham podgane.

Ne ker mi pač tak paše. Kaki strup pa je to po tvojem?

vprašaj uno malo kaj je umrla od jansena v slo (ne edina) naj ti pove..

LudiD804, 07.01.2022 ob 23:49

vprašaj uno malo kaj je umrla od jansena v slo (ne edina) naj ti pove..

Ne ti mi povej

Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 23:51

Ne ti mi povej

vprašaj  tam kje so delali obdukcijo kaj je bilo not.

in seveda, nekaj kaj  nikoli ne bo šlo v moje telo..živ zdrav kot dren.

(( https://www.dropbox.com/s/xcfp8arvikjgi21/2-%20GRAPHENE%20OXIDE%20TOXICITY%20REPORT.pdf?dl=0  ))

LudiD804, 07.01.2022 ob 23:53

vprašaj  tam kje so delali obdukcijo kaj je bilo not.

in seveda, nekaj kaj  nikoli ne bo šlo v moje telo..živ zdrav kot dren.

Ja daj ti mi povej če pa vse o tem veš kolko vidim

German whistleblower, Dr. Andreas Noack was MURDERED
WIFE OF DR ANDREAS NOACK REPORTS HIS MURDER 4 DAYS AFTER VID ON NANO-RAZORS OF GRAPHENE HYDROXIDE
(( https://seemorerocks.is/german-whistleblower-dr-andreas-noack-was-murdered/ ))

Anonimno 4782, 07.01.2022 ob 23:58

Ja daj ti mi povej če pa vse o tem veš kolko vidim

vse imaš servirano. lahko noč.

Mene tudi zanima kaj je bilo not.

LudiD804, 08.01.2022 ob 00:00

vse imaš servirano. lahko noč.

Kaj zaj pametnjakovič?

LudiD804, 08.01.2022 ob 00:00

German whistleblower, Dr. Andreas Noack was MURDERED
WIFE OF DR ANDREAS NOACK REPORTS HIS MURDER 4 DAYS AFTER VID ON NANO-RAZORS OF GRAPHENE HYDROXIDE
(( https://seemorerocks.is/german-whistleblower-dr-andreas-noack-was-murdered/ ))

Aha grafen hidroksid… Čaki nisi pred parimi mesci govoril o grafen oksidu? Je mutiral z vodo?

Za ostali strup (cepiva) edukacija

(( https://www.youtube.com/watch?v=XGDBBL7yQLc))

pdf (( https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/07/murder-injection-mullins.pdf ))

Zdaj pa res lahko noč

LudiD804, 08.01.2022 ob 00:13

Za ostali strup (cepiva) edukacija

(( https://www.youtube.com/watch?v=XGDBBL7yQLc))

pdf (( https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/07/murder-injection-mullins.pdf ))

Zdaj pa res lahko noč

Sej druga tak ne znaš kot pa limaš gor. Vsaj jajca mej pa sam razloži nekaj

Besede imajo magično moč. Moč besed je več kot neskončna. V centru vašega srca sije neskončno majhna zvezdica, neskončno majhna zvezdica je neskončno manjša od atoma. Neskončno majhna zvezdica, ki sije v centru vašega srca nikdar in nikoli ne more umreti. Neskončno majhna zvezdica, ki sije v centru vašega srca sije v presečišču zvezd zvezdnega neba. Brez neskončno majhne zvezdice, ki sije v centru vašega srca ni zvezdnega neba.

Kaj Glupi, a si že zrihto Krezine zobe?

Hmmm.mmm, 07.01.2022 ob 22:13

Clovek je zgresil poklic. Kdo je on, da bo sodil? Skoda, da so taki ljudje na teh pozicijah.

Človek je želel prebolevati naravno.

Naravno prebolevanje ni, da greš v bolnico, kjer ti pomagajo z vsemi mogočimi umetno izdelanimi zdravili in napravami.

Očitno ni vedel, za kaj se je odločil.

Ob odločitvi za naravno prebolevanje ni verjel tem istim strokovnjakom, ki so ga potem tedne in mesece zdravili.

darla, 08.01.2022 ob 10:08

Človek je želel prebolevati naravno.

Naravno prebolevanje ni, da greš v bolnico, kjer ti pomagajo z vsemi mogočimi umetno izdelanimi zdravili in napravami.

Očitno ni vedel, za kaj se je odločil.

Ob odločitvi za naravno prebolevanje ni verjel tem istim strokovnjakom, ki so ga potem tedne in mesece zdravili.

Niso pa ga ZGODNJE zdravili. Tega NE delajo. ZAKAJ NE? Preprečili bi mnogo prihodov na intenzivo, tako nec kot c.

Če bi ljudi zdravili, pa ne bi bilo covid podkupnin. Zato so morali imeti čimveč ljudi na intenzivni in čimveč s covidom, ker je takšen protokol za pidobitev podkupnin. Dejansko so zdravniki plačani morilci. Prav tako fašist janša, ki je podpisal prepoved zdravljenja z iver.mektinom.

Zato je to genocid, ker ljudi namerno pobijajo.

Bilezej je bolezen in zaposleni v zdravstvu so jo dolžni zdravit. kaj si oni osebno mislijo o necepljenemu pa nima kaj v samo delo vpletat. Njegove besede v članku povedo veliko več SLABEGA o njemu samem kot pa o tem dotičnem pacientu. In tak kader imamo mi v zdravstvu. Ni empatije do poškodovanega otročki ki se je boh ne daj! polulal v posteljo in jo mora preobleči-bo pa empatija do kovidnega pacienta ker ni cepljen. FUJ IN FEJ sama hinavščina.

popravek-Bolezen je bolezen.

Pozdrav soncu, 07.01.2022 ob 21:30

Gospoda, doktorja je lahko sram. On je tam zato, da dela. Kot prodajalka, ki ima tečne stranke. Kot natakar, ki je že stokrat prinesel sol sitnemu gosti.

Gospod doktor je falil poklic. Moral bi biti avtomehanik. In to v deželi, ki mu daje kruh upa blebetati o svojih pacientih.

Najbolje, da ima na oddelku zdrave paciente.

“Pozdrav soncu”,

šokiran sem nad tem zapisom.

Egoizem nekaterih ne pozna meja.

Lahko bi prišlo, do situcije, ko bi se moralo izbirati katerega pacienta se obdrži pri živlenju.

Veš koliko ljudi je umrlo zaradi vas ker se je vse prilagodilo okuženim s covidom, medtem ko za druge paciente ni bilo časa? Veš koliko ljudi je trpelo v bolečinah?

Vi pa poleg vsega še empatijo zahtevate❓Paraziti, ki v živlenju samo jemljete in nič ne date.

Pred vrati bolnic se bi vas moralo pustiti, da prebolevate na naraven način. Potem pa samo v vreče za smeti!

!!

niso pa, 08.01.2022 ob 10:22

Niso pa ga ZGODNJE zdravili. Tega NE delajo. ZAKAJ NE? Preprečili bi mnogo prihodov na intenzivo, tako nec kot c.

Za zgodnje zdravljenje je treba že ob prvih znakih kontaktirati svojega dr., ki te takoj pošlje na infuzijo. Ta tip je imel v planu naravno prekuževanje – misliš, da je kontaktiral svojega dr.? Ne, po testu je doma lepo počival in čajčkal. Dokler ni več mogel dihati. Takrat je za to zdravljenje prepozno.

Btw, regeneron stane cca 800eur. Ne morejo vsakega od 4000 okuženih/dan zdraviti s tem – malo zračunaj in ti bo jasno zakaj. Zato se dela selekcija, dobijo ga rizični, seveda če pravočasno zaprosijo. Večina jih ne, ker računajo na blag potek. Sploh anticepilci so ponavadi blazno prepričani, da bodo mimogrede preboleli.

Zoprno stranko v trgovini vljudno postrežeš, da bi na veliko sočustvoval z njo, ker ima gotovo slab dan pa dvomim. Neskončno pametnega gosta, ki te že 6. pošlje po neko stvar, ker se mu ni dalo skupaj naročiti stvari in zaradi katerega zgubljaš čas za druge stranke v gužvi prav tako, a gotovo ne kramljaš z njim z empatijo. No … tako nekako jaz razumem zapis tega zdravnika. Zdravi, je vljuden, ma da pričakuje kdo, da bo vsem preslišano nasvetom navkljub zdravnik globoko sočustvoval…?????? Mah, jaz ga malce razumem. Kot tudi prfoks ne sočustvuje z mulcem, ki niti ene domače naloge ni naredil, niti knjige ni odprl, pa cel čas je med poukom pametoval.. Profesionalno ga bo ocenil, mu bo razlagal, ga učil še naprej, ne vem pa, če bo ravno sočustvoval z njim ob slabi oceni.

Saj ne vem, ali naj verjamem zapisu tega boga v belem- pulmologa, ali so mu to podtaknili. Upam, da je drugo.

Kako mu sploh na misel pride da ločuje bolne na naše in vaše. Vsak, ki rabi pomoč jo mora dobiti. Pozabil je gospod, da bajno plačo z vsemi dodatki dobiva od vseh. Od neumnih pa še nagrado pod mizo.

Upam, da nima otrok, saj bi se vzgojiteljica v vrtcu lahko spomnila, da njegovega pa že ne bo učila in pazila, ker ji ni všeč. Pa učitelji bi mu rekli, da naj si otroka kar sam uči. Če ima stare starše, bi se kak pogrebec spomnil, da mu jih ne pokoplje, ker se jim pač ne dopade.

Le kam smo prišli? Kdaj se bo to končalo? Ne gre mi v glavo, kako so v teh 2 letih vsi skrenili v razmišljanju. Pozabili so, za kakšen poklic so se sami odločili in v veliki večini tudi mi vsi davkoplačevalci tudi financirali.

Sedaj bodo pa še začeli izbirati koga bodo zdravili.  Kaj res???

Ja,ja, 08.01.2022 ob 11:00

Saj ne vem, ali naj verjamem zapisu tega boga v belem- pulmologa, ali so mu to podtaknili. Upam, da je drugo.

Kako mu sploh na misel pride da ločuje bolne na naše in vaše. Vsak, ki rabi pomoč jo mora dobiti. Pozabil je gospod, da bajno plačo z vsemi dodatki dobiva od vseh. Od neumnih pa še nagrado pod mizo.

Upam, da nima otrok, saj bi se vzgojiteljica v vrtcu lahko spomnila, da njegovega pa že ne bo učila in pazila, ker ji ni všeč. Pa učitelji bi mu rekli, da naj si otroka kar sam uči. Če ima stare starše, bi se kak pogrebec spomnil, da mu jih ne pokoplje, ker se jim pač ne dopade.

Le kam smo prišli? Kdaj se bo to končalo? Ne gre mi v glavo, kako so v teh 2 letih vsi skrenili v razmišljanju. Pozabili so, za kakšen poklic so se sami odločili in v veliki večini tudi mi vsi davkoplačevalci tudi financirali.

Sedaj bodo pa še začeli izbirati koga bodo zdravili.  Kaj res???

KJe je napisal, da ga ne bo zdravil? A ste vsi funkcionalno nepismeni? Posledica covida mogoče?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close