Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bučkoti…

Bučkoti…

Sorodna duša je kot redka, posebna zvezda in takrat ne razmišljaš o zamenjavi, ampak le o tem, kako naj se trenutki spremenijo v večnost. Čustveno zrel moški/ženska bo želel deliti sebe in sprejemati druge. Ob tem se ne bo čutil opeharjenega, prikrajšanega za karkoli. Tak človek diha s polnimi pljuči. Partnerstvo ga osvobaja in ne drži v oklepu obupa. To težko razumejo labilne osebe, s pomanjkanjem empatije, čustvenimi zavorami in preveliko težko kompleksov znotraj sebe.

Well, tako zelo čustven, kot ti, ziher nisem. Kar je pa na nek način tudi razumljivo, glede na to, da si ti ženskega, jaz pa moškega spola…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Spider, jaz se ne obremenjujem s tabo. Ti si izbral svojo življenjsko pot.

Ironično je to, da se večino časa obremenjuje z življenji drugih.

Še bolj ironično od tega, je pa to, da ste vi prvi, ki se začnete obremenjevat z življenji drugih, taki, kot so Spider, vam pa potem samo vračajo nazaj.

Itak ja. Vidiš tako kot želiš videti.

Seveda. Kdo pa ne bi bil fauš nekomu, ki je nesrečen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda. Kdo pa ne bi bil fauš nekomu, ki je nesrečen.[/quote]
Vi, ki ste v resnici še bolj nesrečni od njega.

Seveda. Kdo pa ne bi bil fauš nekomu, ki je nesrečen.[/quote]
Vi, ki ste v resnici še bolj nesrečni od njega.[/quote]
V tvojem svetu mogoče.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na, citiraj še tole.

Murko je srečen, da je moški:).

Čustveno zrela oseba ima realna pričakovanja, zato ne idealizira in ne sanjari o sorodni duši. Zaljubljenost, če se sploh zaljubi, je za njo povod v odnos in ne temelj odnosa. Ne predaja se vznesenosti in ne prevzema odgovornosti za srečo druge osebe, kot tudi ne pričakuje od druge osebe, da ta naredi to za njo. Predvsem jo zanima funkcionalnost odnosa.
Je pa res, da je zrela oseba pripravljena na sprejemanje in dajanje in da zveza za njo ne pomeni omejevanja svobode.

To se meni bere kot sorodna duša, katero bi si vsak želel. 🙂

Ne.

Jaz te samo pozivam, da razmisliš sam pri sebi, ali si res tako zadovoljen s svojim življenjem, kot tu trdiš, da si.

Jaz sem tebi na nek način neko orodje za beg pred samim sabo. Ko ti meni repliciraš, ti ni treba razmišljati o tvojem življenju, o tvojih problemih..

Sam si že priznal, d aje tebi forum mašilo. Razmisli, kako pomembno je dejansko to mašilo v tvojem življenju. Ne bi imel kvalitetnejšega življenja, če bi si izbral drugo mašilo?

Ne.

Jaz te samo pozivam, da razmisliš sam pri sebi, ali si res tako zadovoljen s svojim življenjem, kot tu trdiš, da si.

Jaz sem tebi na nek način neko orodje za beg pred samim sabo. Ko ti meni repliciraš, ti ni treba razmišljati o tvojem življenju, o tvojih problemih..

Sam si že priznal, d aje tebi forum mašilo. Razmisli, kako pomembno je dejansko to mašilo v tvojem življenju. Ne bi imel kvalitetnejšega življenja, če bi si izbral drugo mašilo?[/quote]Naprimer? Preganjal babe ob večerih?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da je vse boljše, od prepričevanja prepričanih in besno zaletavanje v vsak moj stavek na forumu.

Torej nisi mislil nič povedati, se samo odzivaš na naše pisanje s svojim zaletavanjem v novo odprtih temah?

Sploh pa…. zakaj bi nam karkoli govoril, ko potem izpadeš kot, da se obremenjuješ z nami in našo (ne)srečo, želiš spreminjat nespremenljive, ko so ti naša razmišljanja brezpredmetna in te ne iritirajo/provocirajo, ne želiš nikogar spreminjat….bla,bla,bla (beri dalje kar si napisal v uvodnem postu)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_ daj spravi se k svoji dragi…. če bi jaz mel ženo bi malo več časa vložil v njo kot v MON 🙂

Recimo… seksal bi ene parkrat na dan(vsaj v soboto!)…. aja ne ti tega ne delaš ker to je delo ne zabava(kot nam barabam brez čustev!) in iz tega mora (PO RKCJU) prit ven otrok drugač je skoraj že prešuštvo!

Se pa strinjam s tabo da Spider trati čas v tej temi in v razlaganju ”vam”

vi ste za mene tak kot mamilaši(skoraj)…. jaz bi vsem mamilašem častil overdose

da se jih prej rešim(o) 😉 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Čustveno zrela oseba ima realna pričakovanja, zato ne idealizira in ne sanjari o sorodni duši. Zaljubljenost, če se sploh zaljubi, je za njo povod v odnos in ne temelj odnosa. Ne predaja se vznesenosti in ne prevzema odgovornosti za srečo druge osebe, kot tudi ne pričakuje od druge osebe, da ta naredi to za njo. Predvsem jo zanima funkcionalnost odnosa.
Je pa res, da je zrela oseba pripravljena na sprejemanje in dajanje in da zveza za njo ne pomeni omejevanja svobode.[/quote]

+1
Bravo.

In zakaj si potem tukaj, ter nas prepričuješ? Poskrbi zase, ne za druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close