Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bučkoti…

Bučkoti…

…kar vam želim povedati je naslednje…

Dokler se obremenjujete s takimi, kot sem jaz, ne boste nikoli srečni…

Dokler želite spreminjati take, kot sem jaz, ne boste nikoli srečni…

Srečni boste šele, ko vam bodo moja razmišljanja brezpredmetna…In vam več ne bodo niti provokativna…

Ne spreminjajte mene, ne prepričujte me v nekaj, raje v reali dokazujte, da ste boljši od mene, da imate boljše odnose do ljudi, bolj pristne, da ste res iskreni, dobri , zvesti in vse kar trdite, da ste…

Edino pravo merilo je življenje…Jaz upam, da imajo predvsem partnerke moškega dela foruma o svojih zvezah tako dobro mnenje, kot, tako se zdi, njihovi partnerji…

Ker včasih je to tako…on je srečen…ona pa vezana….Upam, da pri vas ni tako…

Mislim, da tisti, ki mu to uspeva in je res srečen v reali, tega niti ne preizkuša, da bi te poskušal spreminjati in se s tabo obremenjevati.

Mene pa nekaj zanima, zakaj bi se morali ljudje dokazovat drugim, da so boljši?
Zakaj vedno neko tekmovanje z nekom?
Kaj res ljudje tle pri nas, niso sposobni se ne ozirat na druge in peljat svoje življenje brez, da se sprašujejo kaj si drugi mislijo?!

Do tega tekmovanja pride z razlogom. Ker nekateri iz same fovšarije začnejo provocirat na polno, ti govorijo, da te je samo gobec, v reali pa nič od tebe. S tem ti že človek na nek način želi dopovedat, da je sam boljši od tebe oz. da bi sam bolje opravil določene nalogo, kot ti. Lepo obnašanje gor, ali dol. Zame je največja opica tisti, ki začne provocirat, ko že dobi nazaj porcijo si je pa za to čisto sam kriv 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kdo se obremenjuje?

S tabo obremenjuje? Mene kar črtaj iz seznama. Hvala.

Zakaj pa zdaj ti nas želiš spreminjat in nočeš, da se oglašamo na tvoja sporočila? Ali to pomeni, da ti nisi srečen?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda nisem srečen. Lol. Dvomim, da bom kdaj res srečen.

Ampak jaz ne trdim, da sem srečen, ti pač. Težko ti verjamem, preveč me želiš spreminjati.

Seveda nisem srečen. Lol. Dvomim, da bom kdaj res srečen.

Ampak jaz ne trdim, da sem srečen, ti pač. Težko ti verjamem, preveč me želiš spreminjati.[/quote]
Jaz pa mislim, po svojih izkušnjah sodeč, da človek, ki ni srečen, ima pogosto občutek, da ga drugi želijo spreminjat. Je pa res, da nekateri začutijo, če je kdo srečen ali ne in mu želijo na nek način pomagat, pri čeme pa drugi lahko dobi občutek, da ga želi le ta spreminjat.
Dejstvo pa je, da človek, ki ni srečen, bo nekaj MORAL spremenit, če želi postati srečen. Brez spremembe ne gre. Problem je le, ker človek takrat ne ve, kaj spremenit, celo odpor do tega čuti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Raje sem nesrečen, kot da postanem nekaj takega, kot si ti.

Mislim, sej mogoče si celo srečen, ampak hvala lepa za tako srečo. Jaz bi moral čist amputirati svojo osebnost, da postanem tak.

Raje sem nesrečen, kot da postanem nekaj takega, kot si ti.[/quote]
To je ta odpor o katerem govorim.

[/quote]

Raje sem nesrečen, kot da postanem nekaj takega, kot si ti.

Mislim, sej mogoče si celo srečen, ampak hvala lepa za tako srečo. Jaz bi moral čist amputirati svojo osebnost, da postanem tak.

Spider, sploh ti ni treba postati to, kar sem jaz. To niti ni mogoče ker je vsaka osebnost unikat, unikat ki je nastal na podlagi različnih izkušenj. Do sreče mora vsak sam poiskati svojo pot.

Še enkrat: hvala lepa za tako srečo..

Če je pogoj za srečo, da ti je višek lajfa seciranje izkušenj drugih…potem sreča ni zame.

Ampak jaz ne morem biti ti. Preveč izkušenj imam, preveč razgledan sem.

Se pa vprašaj, kolk je tvoja sreča res vredna, če še evdno redno bereš moje poste, kaj bereš, besno repliciraš.

Brez vsakega besa Spider, povsem mirno tukaj.

Tvoja sreča je, da se v petek zvečer raje kregaš z mano, kot da bi crkljal svojo izvoljenko?

To je to, o čemer pišem cel čas. fantje, edini relevanten teren je reala, ne forum..

Samo Spider to je bv tema….. itak si odprl temo kjer bo podrkavanje naprej…. noben nebo nič več razumel kot do zdaj in vsak bo na istem bregu….

Mi pa vsi skup na valentinovo drkamo MON 😀

zanimivo da marko piše po MONu ko pa ma drago 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tvoja sreča je, da se v petek zvečer raje kregaš z mano, kot da bi crkljal svojo izvoljenko?

To je to, o čemer pišem cel čas. fantje, edini relevanten teren je reala, ne forum..[/quote]
Reala pa je, da ti mene želiš spremenit, namesto sebe. Ti mene pošiljaš k dragi. Kam pa jaz tebe pošiljam oziroma kje ti vidiš, da te želim spreminjat?

Za valentinovo tip na forumu cel dan….

Hahaha sem si mislila isto, ko sem vidla to temo!

Kakšen guru, z dobrohotnimi nasveti…

A ti tud nisi nič zaljubljen? 🙂

Zaljubljajo se samo najstniki in pa poženščeni neizkušeni moški podobni tebi…

Ne boš se nikoli zaljubil…ne poročil…Spoštujem to, da se zavedaš kdo si in zato ne boš onesrečil nič hudega slutečih dušic.

Eno je naletet na sorodno dušo, drugo pa je žensko kovati med zvezde. Vsaka ženska je nadomestljiva, pa naj je še tako dobra. Torej zakaj bi se zaljubljal ? Pametni / izkušeni moški stojimo na realnih tleh in vemo v kaj se podajamo.

Ženske in poženščeni moški, pa naj še naprej gledajo romantične filme in telenovele, če jim paše…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close