Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika brezposelnost in kuhanje

brezposelnost in kuhanje

Pri nas bi to bilo za 10 kosil za dva.

Še vedno je to potem 5 kosil za 4 zgoraj, ker 1 ne je mesa, se pravi na kosilo 2 eur, daleč od tistih 10, ki jih omenja avtorica.

Ok, res daš za meso 10€, ampak to imaš za dve kosili, se pravi je cca 5€ na kosilo.

Resno?? Močno dvomim, da pazljivo načrtuješ kuhanje. Piščančja prsa brez kosti in kože so v akciji velikokrat po 5,6 evrov, pa jih pač takrat kupiš malo več in zamrzneš. Tuš ima sedaj akcijo na Mojih 10 (po 6 evrov so namesto po 9).

Resno?? Močno dvomim, da pazljivo načrtuješ kuhanje. Piščančja prsa brez kosti in kože so v akciji velikokrat po 5,6 evrov, pa jih pač takrat kupiš malo več in zamrzneš. Tuš ima sedaj akcijo na Mojih 10 (po 6 evrov so namesto po 9).[/quote]

Ja, samo ona verjetno kupi že narejene zrezke, ne celih prsi, pol si pa tam…

Pa kak problem pa je narezat očiščene prsi? Sprašujem se, kako je potem izgledalo nakupovanje pred izgubo službe.

Midva sva oba zaposlena in brez lačnih ust za nafutrat, pa mi ne pride na misel, da bi dala 10 eur za kilo piščančjega mesa.

200€ za eno osebo? Dve? Pet?
Pečeš kar naprej, ker pečeš kruh.
Najmanj polovico stvari dobiš iz vrta (tvojega ali sorodnikovega), polovico RK paket, kak košček mesa pa kupiš ali ne…[/quote]

Za TRI!
Kruha ne pečem!
Nič ne dobim, nimam niti vrta!
Ne prejemam pomoči države!
Pač znam, ker moram znati!

Ne razumem pa kako te lahko to razjezi??:)

200€ za eno osebo? Dve? Pet?
Pečeš kar naprej, ker pečeš kruh.
Najmanj polovico stvari dobiš iz vrta (tvojega ali sorodnikovega), polovico RK paket, kak košček mesa pa kupiš ali ne…[/quote]

Za TRI!
Kruha ne pečem!
Nič ne dobim, nimam niti vrta!
Ne prejemam pomoči države!
Pač znam, ker moram znati!

Ne razumem pa kako te lahko to razjezi??:)[/quote]

Poznam in smo živeli tako. Trije ODRASLI! Ampak to dolgoročno ne gre!
Mi smo HB splavali iz tega in želim ti, da tudi ti splavaš!
V vsakem primeru pa to ni stvar za hvalit se! V bistvu je zelo zelo žalostno!

Krompir in zelje je poceni, meso samo za praznike. Tako so včasih živeli naši dedje in babice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close