Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez spodnjega perila

brez spodnjega perila

Glavno da odtisov ne puščate na stolih, tako kot polži . :)))[/quote]

Ej, tu se pa strinjam s tabo. :))

Najbolj fajn je, če kakšna, ki ne nosi spodnjih gat (pod krilom) v tej vročini skup pade, mislim, da bi mimoidoči marsikaj zanimivega lahko videli.

Saška

Lahko je “situacijski fetišist” in mu je vseeno, katero žensko postavi za “vznemirljiv objekt”.
Torej lahko je sama situacija, v katero te postavi za njega bolj vzburljiva kot ti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, neverjetno razumen si pri tako “vroči” temi. Mar tvoja ne prakticira tega?

Glavno da odtisov ne puščate na stolih, tako kot polži . :)))[/quote]

Ej, tu se pa strinjam s tabo. :))

Najbolj fajn je, če kakšna, ki ne nosi spodnjih gat (pod krilom) v tej vročini skup pade, mislim, da bi mimoidoči marsikaj zanimivega lahko videli.[/quote]

Ali pa kaj groznega, da bi potem še kak moški skupaj padel:
npr. http://images.fasocdn.com/22054_609314m.jpg

Antilopa, popravi se. Nisi se hotela iti z mano kopat v Dravo, da bi se ohladila, zdaj pa pregrevaš. 😀

Še vedno nisi odgovoril na vprašanje. Ali je tvoja bolj zadržana, ali tudi pri njej zna kak zanimiv del telesa pokukati izpod obleke? :)))

Po sebi sodiš? Niso vse packe. :))))

Po sebi sodiš? Niso vse packe. :))))[/quote]

Sram naj me bo, saj vem.:)) Ne bom se pomanjkljivo oblekla nikoli več. :))

Jaz sem pa pomanjkljivo oblečena samo doma. Pa še to nič ne pomaga… :-))))

(Hecam se.)

Jz pa kuham rad pomankljivo oblečen 🙂 …čeprav sm enkrat prehitro stresel peresnike v vrelo vodo in ni bilo tako prijetno 🙂

Kakšno omako si naredu faunus? lol ne resno sprašujem ker sem neki lačna.

V bistvu ne ravno omaka, ampak sem jih zmešal z v voku pečeno zelenjavo in piščančjim mesom (pač nudlnov mi je zmanjkal :D). Kot vezivo pa nekako improvizirano skupaj namešal sezamovo olje + popečeni nasesekljani čiliji v čiliji v prahu. Seasoning pa limonina trava + ingver.

Aja to je pa že orenk večerja yummy, js bi to papapla brez piške. Poll boš naredu bolj azijski stil. Zdj sem pa res lačna, pa ne smem zvečer jest:( Js se dons že cel dan nacejam z izstinjenim limetinim sokom pomešanim z vodo.

Kje dobiš čilije a to sveže uporabiš? Js nikol ne vidim svežih čilijev v štacuni razen feferonov.

Ma ja, trenutno sem največ prakticiral bolj azijsko kuhinjo (kariji, stir-fry, itd.), kakšna mehiška mi tudi paše (ala tortilje, me mika pa še paelo enkrat nardit), kekse sm tudi že delal, ostalo me pa še čaka 🙂 Čiliji so pa vedno sveži, ker jih doma gojim za sprotno uporabo sveže, nekaj pa tudi posušim za zimo.

A ressss faunus im jealous now:) Ker jaz pa nikoli nisem delala azijske niti mehiške s tortiljami. Vedno me je strah da ne bi kaj zafrknila. Saj zato sem ti hotla še zatežiti od limonine trave kaj je že to:) vem da je pač zel podobna peteršilju ali zeleni nekaj takega a ne, in se uporablja za azijsko kuhinjo. No saj to se pomojem dobi v štacunah da ni potrebno hoditi v specializirane a ne.

Kakšni keksi te čakajo, a tisti rakov čips azijski.

Ah, sam voljo do eksperimentiranja je treba met 🙂 Sej mi ni vedno uspelo (ratatouille se mi je recimo ponesrečil :D), a z nekaj vaje se napake popravijo. Pa vedno imej pripravljen denar za restavracijo 🙂 Glede sestavin me pa tist “fancy” maximarket v LJ rešuje, ki mi večinoma vse kar se spomnim in še malo več. Najbolj mi paše “nudistična kuhinja”, ko sem sam doma, ne bojim se neuspeha, malo improviziram in eksperimentiram 🙂

hehe a nudistična kuhinja:), ja saj zato js včasih nočem zagoniti full keša za kakšne drake eksotične sestavine ki bodo potem postale zmazek. Meni je pa najbolj všeč mediteranska kuhinja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close