Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek brez spodnjega perila

brez spodnjega perila

Koliko vas hodi okrog brez spodnjega perila, zdaj ko je takšna vročina. Meni ful paše biti brez spodnjih hlačk.

meni tud…tisti občutek ko ti pod krilo piha hladen veter…mmm..

…pa s svojimi izločki med ovulacijo zasmradiš celo okolico…mmm….mmm…

nevem sicer kako je pri tebi…poskusi si jo tu pa tam umit

Uh, najbrž se pogovarjam z vesoljko…

saj…

meni tudi ni vsec, ce bi imela beli tok na hlacak, ali ko bi se usedela, da bi pustila vtis na krilu… s hlackami mi ni cisto nic bolj vroce.

ma kaj se napadata zaradi enih hlačk, ali jih nositi al pa ne, če ji paše brez hlačk pa ji pač paše, se je že tak odločla, pa omenjata neke vesoljke, saj res kaj so one brez hlačk?

nebi šla ven brez hlačk,nikoli…

Gate na glavo,pa dva svinčnika v rit.

tudi jaz nikoli ven brez hlačk… se ne počutim v redu…

ha, ha, ha…

mene je mama učila, da moram met zmeraj frišne gate, za vsak slučaj, če se kaj zgodi…

pa tud magnifica je mama neki v tem stilu učila. enkrat sem v sobotni prilogi brala njegov dnevnik, in je opisoval travme, ker je v beogradu ostal en dan dlje kot je nameraval in mu je zmanjkalo frišnih gat, lajfu se pa tud ni nameraval odpovedat. pa je gate od prejšnjega dne na drugo stran obrnil in se mal bolj z deodorantom pošprical.

nasty :)))
odlično…

S.

Zakaj pa ne bi šle ven brez gat, saj to ni nič takega. Jst sm včasih brez, ko se najdeva z mojim… pol pa tko ni časa, da bi se hlače zmočile al pa umazale, ker ga tko zrajca, da moreva ponavad kar na hitro nekje opravit.
Se je pa že tud zgodilo, da so se zmočile… to pa ga je še bolj znorelo.

Je pa tud fajn občutek, ko veterček popiha…

Tako da tistim, ki vam paše, ve kar bodte brez, tistim, ki pa ne, pa pač mejte gate gor.

Ali ste moški kdaj brez spodnjih hlač? In če ste kaj mate oblečeno?

Seveda smo 🙂

Smo, ko mi jih moja sleče ali pa ko grem na wc na veliko potrebo, ko sem pod tušem in še kdaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joooooj drage punce! Nič narobe če gre punce ven brez hlačk! Zaradi tega še ne bo zasmradila svoje okolice! Če se punca redno umiva in ima dobro higieno ni problema. Kot je rekla Bejbika.. tipe to enostavno zrajca…vsaj mojega :))
Zato se ne bojte probat nekaj novega!

Meni je to predvsem nehigienično, tako da ne.

Jaz sem brez spodnjih hlač, če imam gor tiste “tajske hlače” (pogooglajte fissshy pants) 🙂

Glavno da odtisov ne puščate na stolih, tako kot polži . :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Si stara 13 let?

Če mu nisi rajcig na videz ti tudi biti brez gat ne pomaga.

Alexis, vrjemi da sem mu 🙂 to mi tudi pove 🙂 Pač, nekatere ženske se dobro počutimo tudi brez hlačk. Haha, kaj se razburjaš? Zanimivo je, kako se moški hitro vzburi, ko dojame da je njegova ženska brez spodnjih hlačk 🙂 Tega, da sem brez hlačk seveda ne prakticiram vsak dan, na vsake toliko časa pa.

Pozdravčke!

Ne razuburjam se 🙂 Če verjameš, da ti to pomaga, jasno, da ti mora, ker izražaš samozavest. No jaz pa kar nosim spodnje perilo, me nič ne moti, mojega pa tudi ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close